Ισοδύναμα; Η φορολόγηση στις νίκες του Ολυμπιακού

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως η κυβέρνηση αποφάσισε να φορολογήσει τις νίκες του Ολυμπιακού στο Champions League.

Η απόφαση της κυβέρνησης να φορολογήσει τις νίκες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη έρχεται μετά τη νέα μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ εναντίον της Δυναμό.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα από τη φορολόγηση των νικών του Ολυμπιακού στην Ευρώπη για να τονώσει τις συντάξεις, ενώ ένα ποσό θα διατεθεί και για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ.

«Η φορολόγηση των νικών του Ολυμπιακού στην Ευρώπη είναι το ισοδύναμο για την μη περικοπή των συντάξεων» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ο ισοδύναμος.

Πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν πως η φορολόγηση των νικών του Ολυμπιακού στην Ευρώπη ήταν ένα από τα προαπαιτούμενα των δανειστών αλλά η κυβέρνηση Τσίπρα φοβήθηκε να το περάσει μαζί με τα υπόλοιπα, γιατί θα εξεγείρονταν οι γάβροι και θα γινόταν επανάσταση.

Η κυβέρνηση Τσίπρα φορολογεί τις νίκες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη γιατί φοβάται πως μπορεί ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το Champions League, οπότε θα νευριάσει η Μέρκελ και θα μας βγάλει από την ευρωζώνη, με αποτέλεσμα να πάρουμε τη σύνταξη πείνας σε δραχμές και όχι σε ευρώ.

Η φορολόγηση των νικών του Ολυμπιακού στην Ευρώπη έχει εξαγριώσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι ζητούν από την διοίκηση της ομάδας να πάρει την έδρα του Ολυμπιακού από τον Πειραιά και να την μεταφέρει στο Μόντε Κάρλο.

Πηγή: pitsirikos.net