7ο Πανναξιακό πρωτάθλημα Τάβλι: Η ώρα των προημιτελικών και των φαβορί

Τάβλι... η χαρά του Έλληνα.. Το άθλημα που μας ταιριάζει και η Νάξος συνεχίζει να στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα... Το 7ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Heavens Cafe μπαίνει στην τελική του φάση από τη στιγμή που έχουμε τους οκτώ καλύτερους παίκτες... Και η αλήθεια είναι ότι τα αουτσάιντερ έφυγαν από τη μέση. Τι κρατάμε από τη φάση των "16"; Την νίκη του Μανώλη επί του Λευτέρη Σορώκου, στη μάχη των αδελφών Σορώκου ενώ στα ημιτελικά συναντάμε τέσσερις παίκτες που προέρχονται από τον 4ο όμιλο της κανονικής περιόδου... Ήτοι οι Καλαβρός, Κλουβάτος, Σορώκος Μανώλης και Κορρές Νίκος... Όμως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθούν οι μάχες των προημιτελικών...

Με την βοήθεια του γνωστού ειδικού αναλυτή έχουμε και λέμε "Στην οκτάδα άλλωστε έχουμε τρεις πρωταθλητές: τον Θανάση Σορώκο (δύο φορές και δεν θα έλεγε όχι για το three- peat), τον Μανώλη Σορώκο και τον Γιώργο Μαϊτό που έχουν από έναν τίτλο και βέβαια τον Λευτέρη Καλαβρό που έχει το δικό του απωθημένο: δύο φορές έφτασε στον τελικό αλλά δεν το σήκωσε... Οι αγώνες ξεκινούν άμεσα και κάποιοι ψάχνουν για το μαύρο ... άλογο της κούρσας. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που ποντάρουν στα λεφτά τους στον Φλώρο. Λέτε; Εμείς πάντως ποντάρουμε στη καρδιά του πρωταθλητή..." 

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από την διοργανώτρια αρχή... 

Τελείωσε  με επιτυχία η "φάση των 16" του 7ου «Πανναξιακού πρωταθλήματος τάβλι  Heavens café » 2019 - 2020 που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιάννη Σαντοριναίου -Βαπόρια. Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις κύλισαν οι αγώνες στη φάση αυτή  αφού τα "φαβορί" κατάφεραν έστω και δύσκολα να περάσουν στον επόμενο γύρο επιβεβαιώνοντας την φήμη τους.

Αξίζει να σταθούμε στις αναμετρήσεις των Σορώκων όπου είχαμε από τα αδέλφια τον Μανώλη Σορώκο  να προκρίνεται έναντι του Λευτέρη Σορώκου.

Στα αξιοσημείωτα  επίσης  αξίζει να αναφέρουμε την την μάχη των γιατρών Θανάση Σορώκου - Γιάννη  Σπηλιόπουλου στην οποία επικράτησε ο δις πρωταθλητής Θ Σορώκος με 3-1 νίκες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 16

ΚΑΛΑΒΡΟΣ Λ – ΣΕΡΓΗΣ Μ  3-0

ΦΛΩΡΟΣ Γ - ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ Δ  3-2

ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ Δ  - ΚΑΠΙΝΙΑΡΗΣ Μ  3-1

ΣΟΡΩΚΟΣ Θ - ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ 3-1

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Γ – ΜΑΓΚΑΝΑΡΗΣ Γ  3-0

ΣΟΡΩΚΟΣ Μ - ΣΟΡΩΚΟΣ Λ 3-0

ΜΑΙΤΟΣ  Γ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ 3-0

ΚΟΡΡΕΣ Ν -ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 3-1

Έτσι δημιουργήθηκαν τα εξής ζευγάρια για την φάση των 8 :

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

ΚΑΛΑΒΡΟΣ  Λ - ΦΛΩΡΟΣ  Γ

ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ  Δ - ΣΟΡΩΚΟΣ Θ

ΣΟΡΩΚΟΣ Μ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Γ

ΜΑΙΤΟΣ Γ - ΚΟΡΡΕΣ Ν

Η χρονική προθεσμία για την ολοκλήρωση της φάσης των 8 είναι από πέμπτη 5/3 έως Παρασκευή 13/3

Ο Χειμώνας λοιπόν πέρασε και βρισκόμαστε στο Μάρτιο όπου θα ‘έχουμε και τον φετινό πρωταθλητή. Οι οργανωτές ετοιμάζουν μία ιδιαίτερη βραδιά στις απονομές  η οποία  θα έχει σαν θέμα την αναφορά στον εκλιπόντα Γιάννη "Βαπόρια" Σαντοριναίο. Η ουσία και  φέτος  είναι ότι το «Πανναξιακό πρωτάθλημα τάβλι Heavens café” στάθηκε η αφορμή να συνευρεθούν φίλοι και γνωστοί,  άγνωστοι και μη να καλαμπουρίσουν να αλληλοπειραχτούν αλλά πάνω απ’ όλα να επικοινωνήσουν . Εν αναμονή λοιπόν της επόμενης φάσης η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερες αναμετρήσεις με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η Οργανωτική επιτροπή

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

Εστιατόριο Naxian Gastronomy Μικρί Βίγλα (Ε Βάβουλας)

Ασφαλιστικό Γραφείο(ΣΕΜΠΕΚΟΥ Ε Μ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ )

Mitos ARTernative BAR (Π Αναματερός)

The cleaners team(Μαρούλης Δημήτρης)

ΑΠΟΘΗΚΗ cafe bar

"ΟΛΑ Ελληνικά" club

Absolut concept (Γιώργος Μιχαήλ)

Γιάννης Βιντζηλαίος (Ρακί-κρασί)

PASSENGERS TOURS

THE RUM BAR

"Fragile Bar"

«ΡANTEBOY»

"Yasouvlaki" (Μιχάλης Κάβουρας)

co.ki.ba. (Κατσώνης-Καπετανάκης