Αμοργός: Αθλητικό Χριστουγεννιάτικο διήμερο με τα San-ta Rifakia

Πριν από έναν χρόνο έκαναν την εμφάνισή τους στην Αμοργο τα San-ta Rifakia .. Μία ξεχωριστή εκδήλωση από το Δήμο Αμοργού με επίσημη καλεσμένη την Ράνια Ρεμπούλη , την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Μαραθωνίου δρόμου και σε μία προσπάθεια τα παιδιά της Αμοργού να μπουν στο πνεύμα του αθλητισμού , ώστε να βάλουν βάσεις για ένα σπουδαίο αθλητικό μέλλον... Ενα χρόνο αργότερα, τα San-ta Rifakia επιστρέφουν για ένα ξεχωριστό αθλητικό διήμερο και μάλιστα ενόψει των Χριστουγέννων... 

Μπορεί να μην έχουμε φέτος την Ρεμπούλη (σ.σ. με καταγωγη από τη Λέρο των Δωδεκανήσων) αλλά υπάρχει η καλή διάθεση από τους διοργανωτές που είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν τις εντυπώσεις.. Και όπως διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση "  Τα παιδιά της Αμοργού έχουν την τιμητική τους το διήμερο 7 - 8 Δεκεμβρίου 2019. Ο Δήμος Αμοργού και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Α) διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το Amorgos Run «San-ta Rifakia».

Αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδια, μουσικοκινητική αγωγή και αγώνας 800μ, θα ξεσηκώσουν τους μικρούς φίλους, σε ένα διήμερο που συνδυάζει τον υγιή αθλητισμό, την εκπαίδευση και το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Το Amorgos Run «San-ta Rifakia» πραγματοποιείται σε συνεργασία με όλους τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών και Νηπιαγωγείων Αμοργού, το φυσιολατρικό-περιπατητικό σύλλογο «ΠΑΛΙΑ ΣΤΡΑΤΑ» και με τη δυναμική και πολύτιμη στήριξη της BLUE STAR FERRIES" .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News