Η νέα ημερομηνία που θα διεξαχθεί το επιτυχημένο αθλητικό event ορεινού τρεξίματος είναι 18-19 Σεπτεμβρίου 2021. Το Amorgos Trail Challenge  αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Αμοργού, του Φυσιολατρικού-Περιπατητικού Συλλόγου «Παλιά Στράτα» και της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και έχει βάλει δυναμικά την Αμοργό στο χάρτη του αθλητικού τουρισμού.

« Το Amorgos Trail Challenge δεν μπορεί να είναι μια αποστειρωμένη διοργάνωση. Οι αθλητές και οι συνοδοί τους εκτός από τις προκλήσεις και την ομορφιά μιας ξεχωριστής διοργάνωσης, θα γνωρίσουν τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, το φυσικό κάλλος, την φιλοξενία της Αμοργού. Μένουμε ασφαλείς και τον Σεπτέμβρη σας περιμένουμε στην Αμοργό σε μια γιορτή αθλητισμού και θετικής ενέργειας» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος.

@Εμείς να αναφέρουμε ότι το 4ο Amorgos Trail Challenge ήταν προγραμματισμένο για τις 16-17 Μαϊου 2020, στη συνέχεια άρχισαν οι αναβολές (τρεις) για να φτάσουμε στην …χθεσινή με την ελπίδα ότι θα είναι και η τελευταία. Και οι φίλοι του αθλητισμού (αλλά και όχι μόκνο γιατί το συγκεκριμένο αγώνισμα δεν είναι μόνο …τρέχουμε) θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την φιλοξενία των Αμοργιανών..

Α και για όσους θέλουν να τρέξουν; Υπομονή για την ανακοίνωση του ανοίγματος των εγγραφών.