Αμοργός: Ερχεται το “Am-Ola Run” (16/02) και πρωταγωνιστές τα παιδιά

Αντιγράφω από την ανάρτηση που έχει κάνει η φίλη Ιωάννα Συνοδινού στην προσωπική της σεελίδα... "Αυτήν την Κυριακή γίνεται μια προσπάθεια κοινή! Από τον δήμο Αμοργού, τον σύλλογο Παλιά Στράτα και ΟΛΟΥΣ τους συλλόγους γονέων κ κηδεμόνων του νησιού !! Για πρώτη φορά διοργανώνουμε κάτι για ΟΛΑ τα παιδιά ως 17 χρόνων !!!

Είναι κρίμα λοιπόν να μην υπάρξει συμμετοχή.. είναι κρίμα να απουσιάσουμε από ένα τετοιο γεγονός κ να μην στηρίξουμε όπως μπορούμε αυτήν την προσπάθεια .. έχουν γίνει κάποια έξοδα αλλά αυτό ας πούμε το βάζω στην άκρη ... ας βάλω στην άκρη κ όλο το διοργανωτικό κομμάτι...

Πόσες φορές το χρόνο έχουν την ευκαιρία τα παιδιά ολόκληρης της Αμοργού να συναντηθούν όλα μαζεμένα σε ένα σημείο;! Να κάνουν κάτι όλα μαζί.. να διασκεδάσουμε .. να περάσουμε ένα όμορφο πρωινό Κυριακής !! Δε γίνεται να υπάρχουν δικαιολογίες μη συμμετοχής σε κάτι τετοιο !!!

Θα έχουμε δωρεάν δρομολόγια από τα χωριά προς τα Κατάπολα.. δώρα για όλους και φαγητό ! Το κυριότερο ... παιδικά χαμόγελα !!! Ραντεβού την Κυριακή να ξ-αμολ-υθούμε στο γήπεδο κ γύρω γύρω.."

Και αυτό γιατί ακολουθεί το δελτίο ενημέρωσης από τον Δήμο Αμοργού που μας μιλάει για το “Am-Ola Run” που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αμοργό... 

Τι λέει; "Παιδικά χαμόγελα, αθλητισμός, γεύσεις, θετική ενέργεια και γινόμαστε όλοι παιδιά στα Κατάπολα!!! Αν είσαι από 4 έως 17 ετών και αν νιώθεις μαθητής όσο χρονών και να είσαι τότε “Am-Ola Run” στα Κάταπολα Αμοργού.
 
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αμοργού, ο φυσιολατρικός περιπατητικός Σύλλογος «Παλιά Στράτα», οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων και οι γυμναστές της Αμοργού, ενώνουν δυνάμεις, κέφι και γνώση και υποδέχονται τους μαθητές της Αμοργού την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 σε μια γιορτή αθλητική, αποκριάτικη, εκπαιδευτική,
 
Θα γυμναστούμε, θα παίξουμε, θα τρέξουμε και αφού τερματίσουμε στο λιμάνι θα μας περιμένει ένας πλούσιος μπουφές για αποκατάσταση αφού πρώτα κρεμάσουμε στο στήθος το μετάλλιο μας, με ενθουσιασμό!
 
Ο αθλητισμός σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και στην Αμοργό το «Am-Ola Run»μαθαίνει στα παιδιά του νησιού το Ευ Αγωνίζεσθαι και τη χαρά της άθλησης!
Θέμα ασφάλειας δεν υφίσταται γιατί η ΕΔΟΚ Αμοργού θα είναι εκεί πανέτοιμη!
 
Για να μην λείψει κανένα παιδί: Δωρεάν μετακινήσεις με πούλμαν
 
Θολαρια 09:00
 
Λαγκάδα 09:15
 
Όρμος 09:25
 
Χώρα 09:50
 
Αρκεσίνη 09:30
 
… επιστροφή περίπου στις 14:00
 
Σας περιμένουμε όλους! Μικρούς κ μεγάλους !"