ΑΜΣ Φιλωτίου: Οι Παγκορασίδες κέρδισαν τον Νηρέα και "βασίλισσες" του Αιγαίου

Η υψηλότερη διάκριση στην ιστορία του ΑΜΣ Φιλωτίου είναι γεγονός, καθώς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων, οι Παγκορασίδες του Συλλόγου κατέκτησαν και το πρωτάθλημα Αιγαίου, νικώντας στον τελικό με 3-0 τον Νηρέα Καρδαμύλων. 

Τα κορίτσια από το Φιλώτι, έδειξαν καρδιά πρωταθλητή, αφού χρειάστηκε να ανατρέψουν στα δύο πρώτα σετ την εις βάρος τους κατάσταση, για να γίνουν τελικά τα αφεντικά της αναμέτρησης και να φτάσουν εύκολα στην κατάκτηση του 3ου σετ. Κλειδί το δεύτερο σετ με το Φιλώτι να επικρατεί με 26-24 ενώ στα άλλα δύο, το σκορ ήταν 25-22 και 25-16 (!!!) 

Τα όνειρα για το συγκρότημα του Γιώργου Δερμάτη δεν σταματούν εδώ αφού από αύριο οι ''Φιλωτίτσσες'' ρίχνονται στη μάχη της προημιτελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος Παγκορασίδων, αντιμετωπίζοντας στις 20:30 στο κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων  (Σάμου και Γεωρ. Γεννηματά, Πεντέλη) τον ΣΦΑΜ Φοίβο. 

Διαιτητές: Κυριαλάνη - Νικάκης Γραμματεία: Νιδριώτη

ΑΜΣ Φιλωτίου (Δερμάτης): Ψαρρά Α., Χελιώτη, Βόμβα, Ψαρρά Μ., Καλκάνη, Φραγκουλοπούλου, Βασιλάκη Ε., Ρότσι, Σαρλάνη, Βασιλάκη Μ., Σαντοριναίου, Καραπάτη, Μουστάκη, Βασιλάκη Α.

 Νηρέας Καρδαμήλων (Κυλαδίτης): Μπότσα, Βολισσιάδου, Τρικαλιτη, Τσιαφίτσα, Σαρρή, Τσαλίκη Α., Τσαλίκη Μ., Χοτζαλάρι, Μπότσι, Φραγκομίχαλου, Κινδυλά, 

Εμείς να σας πούμε ότι με βάση το πρόγραμμα από την Ομοσπονδία αυτοί είναι οι αγώνες και οι αντίπαλοι στο γήπεδο των Μελισσίων και σίγουρα τα κορίτσια του Δερμάτη έχουν μπροστά τους έναν Γολγοθά καθότι δίνουν συνεχόμενους αγώνες από το Σάββατο με ταξίδια και μετακινήσεις... 

1η αγωνιστική 
ΣΦΑΜ Φοίβος - ΓΣ Ηλιούπολης 3-1 (17-25, 25-14, 25-19, 25-09) 
25/6: ΓΕ Ηρακλείου - ΑΜΣ Φιλωτίου 

2η αγωνιστική
ΓΕ Ηρακλείου - ΣΦΑΜ Φοίβος
ΑΜΣ Φιλωτίου  - ΓΣ Ηλιούπολης

3η αγωνιστική
ΓΣ Ηλιούπολης - ΓΕ Ηρακλείου
ΣΦΑΜ Φοίβος - ΑΜΣ Φιλωτίου 

Βαθμολογία
1. ΣΦΑΜ Φοίβος 3β. (3-1)
2. ΓΣ Ηλιούπολης 0β. (1-3)
3. ΓΕ Ηρακλείου 0β. (0-0)

Με πληροφορίες και φωτογραφία από την ιστοσελίδα sportcyclades.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News