ΑΜΣ Φιλωτίου: Ξεκίνημα με Δερμάτη και .. Δήμαρχο Λιανό

Υψηλές παρουσίες στην πρώτη του τμήματος βόλεϊ για το Φιλώτι σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου.. Και όταν λέμε "Υψηλές" μιλάμε πολιτικά και κυριολεκτικά.. Το απόγευμα στο ΔΑΚ Νάξου, το κλειστό γυμναστήριο, στην πρώτη των κοριτσιών του ΑΜΣ Φιλωτίου, βρέθηκε ο πρώτος πολίτης του νησιού, ο Δημήτρης Λιανός που βλέπει το κόσμο από τα 1,95 περίπου ... Και όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση από το τμήμα βόλεϊ του Φιλωτίου στα social MediaΆμεσο το ενδιαφέρον του Νέου Δημάρχου Νάξου και μικρών Κυκλάδων. Επισκέφθηκε με το καλημέρα απο την ανάληψη των καθηκόντων του το κλειστό γυμναστήριο και φωτογραφήθηκε με τις πρωταθλήτριες Αιγαίου στην πρώτη προπόνηση για την νέα χρονιά,δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την αθλητική ανάπτυξη των παιδιών του νησιού μας"

Από εκεί και πέρα, όπως διαβάσαμε στην ιστοσελίδα sportcyclades.gr και αποδεικνύετι εκ των πραγμάτων" Ο Γιώργος Δερμάτης είπε το ναι στην διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου και θα συνεχίσει να επιτελεί το έργο της ανάπτυξης του αθλήματος για την 4η συνεχόμενη σεζόν. Πλέον ο ΑΜΣ Φιλωτίου ξεκινά από άλλη αφετηρία φέτος, όντας ο πρωταθλητής Αιγαίου στην κατηγορία των Παγκορασίδων, με τον πήχη να έχει τεθεί ψηλά, τόσο σε επίπεδο ακαδημιών, όσο και στα αγωνιστικά τμήματα, όπου υπάρχουν ποιοτικές παίκτριες.

Όσο αφορά τον Γιώργο Δερμάτη, η απόφαση του το 2016 να αναλάβει το Φιλώτι, ήταν μία κίνηση η οποία έδειξε ότι είναι ένας άοκνος εργάτης του αθλήματος, αφού κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να αναδείξει σπουδαία ταλέντα και να εμφυτεύσει τη νοοτροπία του αθλήματος στους παράγοντες, τους γονείς και γενικότερα στην κοινωνία του ορεινού χωριού»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News