Ανακοίνωσε ακόμη 4 το Φιλώτι

Με τέσσερα νέα αποκτήματα από την Αναγέννηση Νάξου ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του ο ΑΜΣ Φιλωτίου.

Πιο αναλυτικά η διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου ένταξε στο δυναμικό της τους εξής παίκτες: Στέλιο Σιδερή, Γιώργο Κεραμιώτη, Γιώργο Δεγαϊτα και Έβερεστ Μπελέκου.

Έτσι μετά και την προσθήκη των νέων παικτών ο ΑΜΣ Φιλωτίου παρουσιάζεται σημαντικά ενισχυμένος και θα αποτελέσει έναν «δυνατό παίκτη» για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Να  θυμίσουμε ότι μέχρι τώρα στον ΑΜΣ Φιλωτίου έχουν υπογράψει οι εξής 6 ποδοσφαιριστές: Σταματίου, Χαβδούλας, Ανυφαντάκης, Σορώκος και Μανωλάς.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Η ολοκλήρωση των μεταγραφών συνοδεύτηκε με την ακόλουθη ανακοίνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου, μέσω της οποίας ευχαριστεί και τα μέλη των ομάδων για την συνεργασία:

Η ανακοίνωση

Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» σας γνωστοποιεί ότι αποκτήθηκε ο Σταματίου Ιάκωβος  και ο Χαβδούλας Θεόδωρος  από τον  ΑΟ Σύρου , ο Ανυφαντάκης Μιχάλης από την Ολυμπιάδα Κερατσινίου, ο Μανωλάς Νικόλαος από τον Α.Ο. Πανναξιακό και ο Σορώκος Θεόφιλος από τον ΠΑΣ Νάξου και οι Σιδερής Στυλιανός , ο Κεραμιώτης Γεώργιος , ο Δεγαϊτας Γεώργιος και ο Έβερεστ Μπελέκου από Αναγέννηση Νάξου. Με επανεγγραφή αποκτήθηκε ο Ελευθεράκης Κωνσταντίνος.   Από την ομάδα μας αποχώρησαν ο Περιστεράκης Αθανάσιος και ο Ντάσιος Ιωάννης  για τον Πανναξιακό ΑΟ. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καινούργια τους  προσπάθεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει παράλληλα και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Α.Ο. Σύρου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Φώσκολο Γεώργιο, το Γενικό Γραμματέα Ραουζαίο Πέτρο και τον Τεχνικό Διευθυντή Ζαχαρίου Ιωάννη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Πανναξιακού και ιδιαίτερα το Τομπά Πλάτωνα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου και ιδιαίτερα το Πέτρο Μαράκη και το Κουτελιέρη Γεώργιο διότι η συμβολή τους για την πραγματοποίηση των παραπάνω μεταγραφών ήταν καθοριστική τους ευχαριστούμε".   

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News