Ανδρος - Γαύριο: Ωρίμασε η μελέτη για το Κλειστό Γυμναστήρο

Η Ανδρος μπαίνει σε μία νέα εποχή.... Και αναφερόμαστε σε ζητήματα αθλητικών υποδομών... Και έχουμε και ... γυμναστήριο.. Κλειστό. Ετοιμο για να βγει στον.. αέρα και να δώσει νέα πνοή στα αθλητικά δρώμενα του νησιού... Οπως διαβάζουμε δε στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης από τον Δήμο Ανδρου "Μετά από την υλοποίηση της Ά φάσης, της προμελέτης για τη δημιουργία Κλειστού Γυμναστηρίου στο Γαύριο, από την Τεχνική Υπηρεσία, ο Δήμος Άνδρου προχωρά στην ωρίμανση του έργου με την έκδοση ειδικών όρων δόμησης, λήψης αδειοδοτήσεων και εν συνεχεία την οριστική μελέτη και υποβολή πρότασης σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Ο Δήμος υπέγραψε σύμβαση με ιδιωτικό τεχνικό γραφείο, το οποίο θα υποβοηθήσει τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες.

Μπαίνει έτσι στην τελική της φάση η μελέτη ενός από τα σπουδαιότερα έργα για το Νησί μας, ενός Κλειστού Γυμναστηρίου στο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου στο Γαύριο,  όπου σήμερα στεγάζονται το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Λύκειο. 

Μια συνολική προσπάθεια να μην είναι το Νησί μας ουραγός στις αθλητικές υποδομές παίρνει σταδιακά «σάρκα και οστά»!

 Ένα έργο που ξεκίνησε το 2019 αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας από σημείο «μηδέν».

Αυτό προέκυψε, μεταξύ άλλων και από τις ανακοινώσεις των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Δ. Γιαννίση και Β. Αδάμη, οι οποίοι, με τον πρώην Δήμαρχο Θ. Σουσούδη και την κ. Ιωάννα Σαραβάνου, άμισθη, ειδική σύμβουλο Δημάρχου, επισκέφθηκαν το Φθινόπωρο του 2019 το Υπουργείο Εσωτερικών, παρά τα αντίθετα που λέγονται και γράφονται.

Ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Ο Δήμος μας, με χαμηλούς τόνους και πολλή δουλειά, θα συνεχίσει να ωριμάζει και να δημοπρατεί έργα και δράσεις, υλοποιώντας στο ακέραιο την εντολή, που λάβαμε από τους Ανδριώτες, να βάλουμε το Νησί σε τροχιά ανάπτυξης.

Να συμβάλουμε για την Άνδρο του αύριο.

Για την Άνδρο, που όλοι θέλουμε και ονειρευόμαστε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News