Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑνδρος: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Andros Trail Race

Ανδρος: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Andros Trail Race

|

Με ρεκόρ συμμετοχής πραγματοποιήθηκε το διήμερο 28 – 29 Σεπτεμβρίου το 4ο Andros Trail Race – Ποιοι ήταν οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Andros Trail Race by Fast Ferries, για 4η συνεχόμενη χρονιά στον Όρμο Κορθίου της Άνδρου, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, με Συνδιοργανωτές το Δήμο Άνδρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ο αγώνας έχει πλέον καθιερωθεί στο ετήσιο καλεντάρι των αθλητών ορεινού τρεξίματος ως μια κορυφαία διοργάνωση σε ένα πανέμορφο κυκλαδονήσι με πλούσιο φυσικό τοπίο, εναλλαγές εικόνων και τερέν και με πολύ πλούσιες παροχές και αγάπη από την τοπική κοινωνία. Εκατοντάδες κόσμου από όλες τις περιοχές της Ελλάδας βρέθηκαν στην Άνδρο και στην περιοχή εκκίνησης/τερματισμού στον Όρμο Κορθίου, αθλητές, συνοδοί, οικογένειες και θεατές για να πάρουν μέρος σε αυτή την μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στις Κυκλάδες.

Με ρεκόρ συμμετοχών για φέτος, περίπου 300 αθλητές από Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετείχαν στις τρεις κύριες διαδρομές των 24, 10 και 5χλμ ενώ περίπου 100 παιδιά έτρεξαν το 1 χλμ. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές και το φετινό αθλητικό διήμερο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Έλληνες και ξένοι αθλητές μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, τόσο για την διοργάνωση, όσο και για τα μονοπάτια του νησιού, τα μοναδικά χωριά, τη θετική ενέργεια και φιλοξενία των εθελοντών που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη τους. Για ακόμη μια φορά, ακούραστοι και γεμάτοι κέφι, πάνω από 100 εθελοντές, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους εξυπηρετώντας απ’ όλα τα πόστα του αγώνα δρομείς, συνοδούς και επισκέπτες.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στον Πολυχώρο του Όρμου Κορθίου πραγματοποιήθηκαν δύο ενημερωτικές ομιλίες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Από το ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ παρευρέθηκαν η ιατρός-δερματολόγος Μαριτίνα Ρόππα και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ομίλου, κυρία Λιοντοπούλου Όλγα ενημερώνοντας το κοινό σχετικά με τον Καρκίνο του Δέρματος και το Μελάνωμα αλλά και τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, ενώ μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό.

Ακολούθησε ο Σύλλογος “Όραμα Ελπίδα” όπου εκπρόσωποι του, οι κυρίες Σαμαρά Πηνελόπη και Ζωχιού Κωνσταντίνα μας ενημέρωσαν γύρω από το ζήτημα της εθελοντικής δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων και τη σημασία της προσφοράς τους σε ασθενή που χρειάζεται μεταμόσχευση. Το αποτέλεσμα ήταν πέρα από κάθε προσδοκία καθώς μέχρι και τη λήξη των αγώνων, είχαν εγγραφεί πάνω από 100 εθελοντές.

Με την παρουσία της μας τίμησε η Αντιδήμαρχος Αθηνά Γ. Μακρή – Κοζανίτη, υπεύθυνη για θέματα υγείας.

27403673-e248-4296-9dd0-207807866183.jpg

Οι αγώνες 5 και 1 χλμ.

Μετά τις ομιλίες ξεκίνησε η προθέρμανση με ασκήσεις yoga από την Τατιάνα Παχή και δόθηκε η εκκίνηση των 5χλμ όπου 107 αθλητές έτρεξαν την κυκλική διαδρομή City Trail γύρω από τον Όρμο περνώντας από το γραφικό οικισμό του Ρωγού.

Νικητές Άνδρες 5χλμ:

1. Ανδρέας Νίνης  00:19:55   

2. Γιάννης Σκόρδος  00:21:01   

3. Άρης Σωτήρος 00:21:17   

Νικητές Γυναίκες 5χλμ:

1. Σταυριάνα Ντότσια 00:28:14

2. Αγγελική Μασέλου 00:30:09

3. Πέτρα Πανταζή 00:30:15

Μετά και τον τελευταίο τερματισμό, 102 παιδιά, με μεγάλη συμμετοχή μικρών αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, έτρεξαν τη μικρή διαδρομή του 1χλμ.

Και ενώ στην πλατεία ετοιμαζόταν τα καζάνια για το πάστα πάρτυ που θα ακολουθούσε, οι αθλητές των 10 και 24 χλμ συγκεντρώθηκαν στον Πολυχώρο για το ετήσιο καλωσόρισμα από την Υπεύθυνη της Διοργάνωσης Αριάνα Μασέλου και την Τεχνική Ενημέρωση. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πολιτιστικά μνημεία που συναντούν οι αθλητές στο πέρασμά τους, την ιδιαιτερότητα των μονοπατιών του νησιού ενώ επισήμανε την αντίθετη γνώμη της Διοργάνωσης απέναντι στην επικείμενη εγκατάσταση των πρώτων ανεμογεννητριών γιγαντιαίων διαστάσεων, τη βιομηχανοποίηση του τοπίου της Άνδρου και την αλλοίωση του χαρακτήρα του. Ακολούθησε η λεπτομερέστατη τεχνική ενημέρωση του Τεχνικού Διευθυντή και ιδρυτή του Cyclades Trail Cup Ρόμπερτ Καραλή, εξηγώντας στους αθλητές που πρέπει να δώσουν προσοχή ενώ έδωσε περιγραφές για τις διαδρομές, το έντονο ανάγλυφο, το τερέν, τους σταθμούς ανεφοδιασμού κα.

Αναπόσπαστο κομμάτι της βραδιάς, ο Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας που έδωσε και φέτος το παρόν, με πολύ κέφι και χορό, παρουσιάζοντας στους καλεσμένους μας τους παραδοσιακούς χορούς και φορεσιές του τόπου μας. Το βράδυ του Σαββάτου στο Κόρθι βρέθηκαν ο Δήμαρχος Άνδρου κος Δημήτρης Λοτσάρης και ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Γιαννίσης.

Ο Σύλλογος Γυναικών Κορθίου έδωσε για μία ακόμα χρονιά έντονο παρόν τόσο στο πάστα πάρτυ όσο και στην στήριξη της εύρυθμης λειτουργίας της πλατείας κατά τη διάρκεια των εκκινήσεων και τερματισμών και της αποκατάστασης των δρομέων.

e1a1cfc3-3cb8-41b6-8d64-f7c63b3b5852.jpg

Οι μεγάλες διαδρομές

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με τον ίδιο ηλιόλουστο καιρό να ενθαρρύνει τη διάθεση, και αφού οι αθλητές “ζεστάθηκαν” με ασκήσεις yoga, δόθηκε νωρίς το πρωί η εκκίνηση της Μεγάλης Κύριας Διαδρομής των 24χλμ και ξεκίνησε η πρόκληση για 88 αθλητές.

Αμέσως μετά δόθηκε η εκκίνηση για τα 10χλμ με 86 αθλητές να τερματίζουν στην πλατεία του Όρμου.

Ακολούθησαν οι απονομές των νικητών των δύο κύριων διαδρομών, της πρώτης γυναίκας και πρωτου άνδρα Ανδριωτη που τερμάτισαν αλλά και του γηραιότερου αθλητή στα 24 χλμ. Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι Αντιδήμαρχοι κκ Ν. Μουστάκας, Δ. Τηνιακός και Γ. Μπακέλα και η δική μας αθλήτρια δρομέας Ιωάννα Σαραβάνου, καθώς έκαναν και τις απονομές.

Νικητές 24 χλμ Άνδρες:

1. Δημήτρης Ελευθερίου- Dynafit- 02:30:26

2. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος -02:40:49 

3. Raman Burakov-  I Run – 02:42:21

Νικητές 24 χλμ Γυναίκες:

1. Μαίρη Συλιβάνη-Δρομείς Σύρου- 03:37:56

2. Δήμητρα Ψηλού-Tsoumeleka Training- 03:43:15   

3. Ελένη Έξαρχου- Vamosteam- 03:46:12

Νικητές 10χλμ Άνδρες:

1. Αντώνης Υδραίος- 01:01:16

2. Σάββας Σπανούδης-iRun-01:03:00

3. Ανδρέας Νίνης-01:05:38

Νικητές 10χλμ Γυναίκες:

1. Oksana Boldyvera- 01:08:40

2. Ασημίνα Ιγγλέζου-Dynafit- 01:13:13

3. Ιωάννα Δραμιτινού- 01:17:36

Πρώτη Ανδριώτισσα: Κατερίνα Πέτσα

Πρώτος Ανδριώτης: Αντώνης Υδραίος

Γηραιότερος στα 24χλμ: Γιώργος Ρουγγέρης

Ευχαριστούμε θερμά την ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries, Μεγάλο Χορηγο του αγώνα. Χωρίς την υποστήριξη τους, η διοργάνωση δεν θα μπορούσε να έχει αυτό το αποτέλεσμα. 
Καθώς και όλους αυτούς που μας βοήθησαν οικονομικά για να ανεβάσουμε ψηλά τον πήχη της διοργάνωσης : τα Οπτικά Ράζου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοχύλου “Της Γριάς το Κάστρο”, το καφέ-μπαρ Centro, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αηδονίων, το πρατήριο καυσίμων Φρ.Τζιώτη, το φούρνο “Φουρναράκι” τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πίσως Μεριάς “Το Μουστάκειο”, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καππαριάς, το εστιατόριο ” Ζάχαρη & Αλάτι” 
Ευχαριστούμε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των χωριών Επισκοπείο, Γιαννισαίο, Κοχύλου, Λειβάδια, Βραχνού που φρόντισαν στους σταθμούς τροφοδοσίας να μη λείψει τίποτα και με χαμόγελα και χειροκροτήματα έδιναν κουράγιο στους δρομείς. 

Οι ομάδες διάσωσης ΠΡΟΤΕΚΤΑ, Ερυθρός Σταυρός, ΕΚΑΒ, ΣΕΔΑ, Πυροσβεστικό κλιμάκιο αλλά και η Αστυνομία,  ήταν και φέτος στο πλευρό μας και επενέβησαν όπου χρειάστηκε με απόλυτη επιτυχία. Χωρίς την δική τους συμβολή αλλά και του γιατρού της διοργάνωσης κο Βασίλη Καταγή, Ιπτάμενο Ιατρό ΕΚΑΒ,  τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.
Ευχαριστουμε την ομάδα του O.R.I.A για την παρουσία τους στα πιο δύσκολα σημεία των διαδρομών, έτοιμοι να παρέμβουν σε παν ενδεχόμενο. 
Οι σταθμοί ανεφοδιασμού αλλά και ο πάγκος αποκατάστασης ήταν γεμάτοι και πλούσιοι σε ενεργειακά και τοπικά προϊόντα, που πρόσφεραν οι τοπικές επιχειρήσεις , Ζαχαροπλαστεία Τζιώτης, Μπακέλας, Ζαϊρης, Λάσκαρης, Γαλανός, Φυρίου, Καλλιβρούσης,  Εταιρεία Τροφίμων Γασπαρής, οι φούρνοι το Φουρναράκι, Μουστάκας, Γ. Γαρύφαλλος, Κρίσιλας, τα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων Ροδοζάχαρη, Αμόργιον, το μέλι 3ΜΕΛΙΣΣΕΣ, το Παραδοσιακό Παντοπωλείο Άνδρου, το τυροκομείο Ασούτης. 
Οι αθλητές ξεδίψασαν με φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ αλλά και τα αναψυκτικά του προϊόντα, ενώ άφθονη μπύρα ΝΗΣΟΣ υπήρχε στους τερματισμούς. Η Dole για πρώτη φορά στον αγώνα μας, ενδυνάμωσε σε κάθε σταθμό με την προσφορά τους σε μπανάνες. 

fac12d98-941d-4848-a65d-aaea808557d5.jpg

Ευχαριστούμε την Αvene Greece (www.eau-thermale-avene.gr), την Symbeeosis Long Live Life (www.symbeeosis.com), τo Androp (www.androsdistillery.com), το ζαχαροπλαστείο Tζιώτης (www.facebook.com/pg/tziotissweets), την Better Life (www.Blfoods.gr), το Αμόργιον (www.amorgion.gr) για τα δωράκια-προϊόντα τους, στους αθλητές. 

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες που μας στηρίζουν κάθε χρόνο και προσφέρουν δώρα στους αθλητές Dynafit, Fifth Element, Compressport, Fitnessvibe, Blfoods, Oπτικά Ράζου, Φροντιστήρια Καλοδίκη.  Ευχαριστούμε την ΕΛΤΑ Courrier που ακούραστα όλο το καλοκαίρι μετέφερε δωρεάν όλα τα υλικά της διοργάνωσης.
Ευχαριστούμε τo Super Market Μασούτης για την προσφορά του σε διάφορα προϊόντα.  Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που φιλοτέχνησαν τα πανέμορφα έπαθλα για το 2019, Κατερίνα Κοντού για τα έπαθλα των 24 & 10χλμ, Μίνα Κοκότη “Παραπόρτι jewels” για τα έπαθλα του 1χλμ και το σχεδιασμό του μετάλιου & τον Γιώργο Ελευθερίου “Ονείρων Έργα” για τα έπαθλα των 5χλμ, To κατάστημα “Πετράδι” για τα έπαθλα των Ανδριωτών. Ευχαριστούμε το κατάστημα “All Flowers” για τις όμορφες συνθέσεις σε λουλούδια. Την μουσική αλλά και όλα τα ηχητικά συστήματα ανέλαβε και φέτος το beach bar “Kaliva Beach” και ο υποστηρικτής και φίλος Βασίλης Μπατής. 
Οι ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη φίλη, εθελόντρια και υποστηρικτή του Αndros Trail Race, Φωτεινή Καλοδίκη και τα φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Μ.Καλοδίκη για την επιμέλεια στα αγγλικά και την εξυπηρέτηση στους ξένους αθλητές. 
Ευχαριστούμε το Φώτο Άνδρος που κάλυψε φωτογραφικά εκκινήσεις και τερματισμούς. 
Ευχαριστούμε το τουριστικό γραφείο VLM Travel για τις δωρεάν μεταφορές των αθλητών αλλά και τον Αντώνη Γισδάκη και τα λεωφορεία του που μετέφεραν τους αθλητές από και προς το λιμάνι. 
Ευχαριστούμε την Hellas Eco Product για τη διάθεση των βιοδιασπώμενων υλικών εστίασης. 
Ευχαριστούμε τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Fast Ferries & Golden Star Ferries για τις εκπτώσεις που προσέφεραν στους αθλητές για τη μετάβασή τους στο νησί. 
Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Αντωνέλλο για τη συνέπεια και την ταχύτητά του στη γραφική ύλη της διοργάνωσης και όλη την βοήθεια και υποστήριξή του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. 
Ευχαριστούμε το εστιατόριο “Αντώνης” για το δωρεάν γεύμα στους εθελοντές. Αλλά και όλους τους τοπικούς επιχειρηματίες που προσέφεραν δώρα για την κλήρωση των εθελοντών. 
Ευχαριστούμε τα καταλύματα Αmmos, Μainades, Moυστάκας, Αvgoustis Suites που φιλοξένησαν αθλητές, δημοσιογράφους και συνεργάτες.  Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα Στεφανουδάκη για την προσφορά του για τη λαχειοφόρο που πραγματοποίησε η διοργάνωση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και την οικογένεια Μανάλη που μας προσφέρει το χώρο της για τα γραφεία του αγώνα. 
Ευχαριστούμε την εταιρεία Voutsinas Glass για την προσφορά του για τα γυάλινα μπουκαλάκια της σουμάδας . Ευχαριστούμε το παντοπωλείο Μαγκανιώτη που ενδυνάμωσε τη τροφοδοσία σε νερά. 
Ευχαριστούμε τα καταλύματα του νησιού και τα εστιατόρια του Κορθίου που κάθε χρόνο κάνουν ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες

Τέλος και ελπίζοντας πως δεν ξεχνάμε κανένα, ευχαριστούμε τους συνεργάτες του αγώνα που φρόντισαν έτσι ώστε και η φετινή διοργάνωση να είναι από τις καλύτερες , τη γραφίστρια μας Χριστίνα Μπαλάνου (www.amiad.gr) , τον web designer του site Γιάννη Ηλιόπουλο (www.gili.gr), τον προμηθευτή μας σε μπλούζες και τσάντες Παναγιώτη Παπασταμάτη (www.e-papastamatis.gr) την Fresh Lime για τα βραχιολάκια, τη 3D Revolution για την παραγωγή των μεταλλίων.  
Ευχαριστούμε την GoExperience Γιώργο Σαββατούπη και Παντελή Συμεωνίδη για τις εξαιρετικές φωτογραφίες τους αλλά και το δημιουργό του επίσημου βίντεο – που έρχεται σε λίγες ημέρες- από τον Κομνηνό Στρογγύλη και την οικογένειά του, παραγωγή από το κανάλι Syros TV1 και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 

Η διεξαγωγή του 4ου Andros Trail Race by Fast Ferries δεν θα μπορούσε να είναι τόσο επιτυχημένη χωρίς τη συμβολή όλων των παραπάνω. 
Το Andros Trail Race είναι πια θεσμός για το νησί υπηρετώντας το αθλητικό ιδεώδες, μέσα από δράσεις όπως είναι το ορεινό τρέξιμο, προωθώντας το φυσικό και ιστορικό πλούτο του τόπου μας. 
Σας ευχαριστούμε όλους που γίνατε για τέταρτη χρονιά συνταξιδιώτες σε αυτό το μαγικό ταξίδι στα μονοπάτια της Άνδρου. 
Συγχαρητήρια σε όλους ! Ραντεβού του χρόνου ! 

Δελτίο Τύπου 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Η Νάξος αποχαιρετά την Φεβρωνία Λαμπρίδου και την συνοδεύει στο ταξίδι στην αιωνιότητα

Με την αρωγή της Θέκλας Κίζη αποχαιρετούμε την Φεβρωνία Λαμπρίδου... Στιγμές που μένουν αξέχαστες