Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑντίο Ξένια, σε ευχαριστούμε...

Αντίο Ξένια, σε ευχαριστούμε…

|

Η Ξένια Κακουράτου, η λίμπερο του Πανναξιακού ΑΟΝ μετά από ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά σε την φανέλα της ομάδας της Νάξου, επιστρέφει στην Αρτέμις Κορυδαλλού.

Η Ξένια Κακουράτου, η λίμπερο του Πανναξιακού ΑΟΝ μετά από ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά με την φανέλα της ομάδας της Νάξου, επιστρέφει στην Αρτέμις Κορυδαλλού.

Γεννημένη στην Νίκαια στις 16 Σεπτεμβρίου 1993 ξεκίνησε το βόλεϊ στην γειτονική της Άρτεμις Κορυδαλλού έως και το 2012 όπου αποκτήθηκε για πρώτη φορά από τον Πανναξιακό ΑΟΝ και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας της Νάξου στην Α1 εθνική κατηγορία.

Στην Νάξο έμεινε για δύο χρόνια, όπου το 2014 επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα αλλά αυτή τη φορά φορώντας τον δικέφαλο στο στήθος και με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Με την Νάξο να είναι το δεύτερο σπίτι της, η Ξένια αγαπήθηκε και αγάπησε το νησί και τους ανθρώπους του και αυτό ήταν ο βασικότερος λόγος της επιστροφής της στις Κυκλάδες και στον Πανναξιακό την περασμένη σεζόν όπου και τερμάτισε σε πρωτάθλημα και κύπελλο στην δεύτερη θέση.

Αδικημένη από τον νυν ομοσπονδιακό προπονητή κ. Γιώργο Ρούση, δεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα γυναικών παρά το (ομολογουμένως) πολύ καλό πρωτάθλημα που πραγματοποίησε.

Πληροφορίες θέλουν η Κακουράτου να έχει δεχτεί πρόταση από την Άρτεμις Κορυδαλλού αρκετές ημέρες πριν αλλά όπως ήταν λογικό προτεραιότητα της αθλήτριας ήταν ο Πανναξιακός και η συνέχιση της καριέρας της στην Α1 εθνική.

Η στασιμότητα όμως στις διοικητικές εξελίξεις στον Πανναξιακό ΑΟΝ δεν της άφησε περιθώρια για περαιτέρω αναμονή και η απάντηση στον κ. Σαραντέα ήταν θετική.

Ο υπογράφων το παρών κείμενο εύχεται στην “δική μας Ξένια”, καλή επιτυχία σε εκείνη και στην νέα της ομάδα, και μεταφέρει τις ευχές όλων των Ναξίων φίλων της για υγεία και μόνο επιτυχίες.

Η ανακοίνωση για την Κακουράτου που επιστρέφει στον Κορυδαλλό αναφέρει:

«Νέο ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα από την ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ,που ενισχύει το ρόστερ της. Μετά την μεγάλη μεταγραφή της ΑΡΕΤΗΣ ΤΕΖΑ,ήρθε η σειρά της ΞΕΝΙΑΣ ΚΑΚΟΥΡΑΤΟΥ να περάσει την πόρτα της ομάδας του Γιώργου Σαραντέα.

Η Ξένια που είναι παιδί της ΑΡΤΕΜΙΣ έζησε όλες τις ανόδους της ομάδας στην Α2 και στην Α1,παίζοντας ταυτόχρονα και στις ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων, πρωταγωνιστώντας και κατακτώντας τα FINAL FOUR της ΕΣΠΕΔΑ φτάνοντας και στην κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Νεανίδων.

Μετά άνοιξε τα φτερά της στα σαλόνια της Α1 με την ΑΕΚ και τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ, με την περσινή χρονιά να τη βρίσκει φιναλίστ σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα απέναντι στον ΟΣΦΠ. Το κάλεσμα του Γιώργου Σαραντέα για την επιστροφή της, με σκοπό να ενισχύσει ιδανικά την πίσω γραμμή της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ,ήταν μεγάλη πρόκληση και η επιστροφή της στο γνώριμο και οικείο περιβάλλον της πρώτης της ομάδας ικανοποιεί απόλυτα και τις δυο πλευρές.

Ευχόμαστε στην Ξένια να είναι υγιής και να δουλέψει με πάθος και επαγγελματισμό προκείμενου να βοηθήσει στην επίτευξη του οράματος που έχει η διοίκηση,οι προπονητές και οι αθλήτριες της ομάδας μας.

Καλώς ήρθες σπίτι σου!»


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ΠΝΑι: Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα υποδυόμενοι υπαλλήλους

Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Πάσχα: Σύγχυση στην αγορά αρνιού

Αντιδράσεις για την ένταξη των αμνοεριφίων στο «καλάθι» – Ανησυχία για την επάρκεια λόγω εξαγωγών

Νάξος – ΧΥΤΑ: Υπό έλεγχο και έσβησε η φωτιά

Εσβησε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο ΧΥΤΑ της Νάξου

“Νόσος Νάξος”: Ενεργοποιείται (από Νοσοκομείο Νάξου) η διαδικασία του γονιδιακού ελέγχου

Συνάντηση την περασμένη Δευτέρα (22/04) στο Δημαρχείο Νάξου με σκοπό την ενεργοποίηση της διαδικασίας γονιδιακού ελέγχου για τη "Νόσος Νάξος"

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia – Play Offs: Φινάλε στο όνειρο, ήττα στην Βούλα και αποκλεισμός

Ο ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia πάλεψε αλλά πνίγηκε στην άμυνα του Πρωτέα Βούλας - Ηττα στον 3ο αγώνα 66-55 και με 2-1 ήττες έμεινε εκτός συνέχεια - Το σχόλιο της διοίκησης για το φετινό ταξίδι της Ναξιώτικης Ομάδας

Πανναξιακός ΑΟΚ – Play Offs: “Εδώ είναι Νάξος” και επίδειξη δύναμης κόντρα στον Ηλυσιακό

Εντυπωσιακός ο Πανναξιακός ΑΟΚ κέρδισε τον Ηλυσιακό 74-62, έφερε τη σειρά στα ίσα (1-1 νίκες) και ο τελικός για την μάχη του τελικού την προσεχή Κυριακή (28/04) στα Ιλίσια

Εκτακτο: Φωτιά σε εξέλιξη στο ΧΥΤΑ της Νάξου (photos)

Γύρω στις 6 το πρωί της Παρασκευής ξέσπασε φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου - Στο χώρο και δύναμη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου

Νάξος: Τοποθετήθηκαν νέες σύγχρονες προκατασκευασμένες αίθουσες σε σχολεία

Φ. Μαυρομμάτης δηλώνει ότι "Νέες σύγχρονες προκατασκευασμένες αίθουσες τοποθετήθηκαν σε σχολεία”

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

Νάξος: Ερχεται η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης

Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης αύριο Παρασκευή - Ποια τα θέματα

Νάξος – Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Πότε ξεκινάει το Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων

Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη Νάξο ανακοίνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος του νησιού (πίνακας)

Fast Ferries – Πρωτομαγιά: Εμφάνιση στη Νάξο του “Fast Ferries Andros”

Η Fast Ferries ενημερώνει για την κίνηση των πλοίων της κατά την απεργία της Πρωτομαγιάς - ΤΙ θέλει το Fast Ferries Andros στη Νάξο;

Νάξος – ΧΥΤΑ: Υπό έλεγχο και έσβησε η φωτιά

Εσβησε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο ΧΥΤΑ της Νάξου

“Νόσος Νάξος”: Ενεργοποιείται (από Νοσοκομείο Νάξου) η διαδικασία του γονιδιακού ελέγχου

Συνάντηση την περασμένη Δευτέρα (22/04) στο Δημαρχείο Νάξου με σκοπό την ενεργοποίηση της διαδικασίας γονιδιακού ελέγχου για τη "Νόσος Νάξος"

Πανναξιακός ΑΟΚ – Play offs: Ωρα τελικού (15:00) κόντρα στον Ηλυσιακό

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ηλυσιακό για τον 2ο αγώνα των πλέι οφ... (Αφίσα)

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

Νάξος – Ολυμπιακή Φλόγα: ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ για τους πολιτικούς νάνους, απρέπεια σε έναν Ναξιώτη Πρωταθλητή

Ο Στράτος Φουτάκογλου γράφει για όσα έγιναν την ημέρα της Λαμπαδηδρομίας στη Νάξο με επίκεντρο τον παραγκωνισμό του Ναξιώτη πρωταθλητή Γιάννη Ξενάκη