ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Το 1ο Naxos Basketball Camp έρχεται με την υπογραφή Γιάννη Γιαννούλη

Από τα τέλη Σεπτέμβρη του 2018, η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει αρκετός χρόνος. Και αρκετά έχουν αλλάξει. Τότε, ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια είχε παρουσιάσει τον Γιάννη Γιαννούλη, τον πρωταθλητή Ευρώπης, ως μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές της χρονιάς σε πανελλήνιο επίπεδο.

Μέχρι τώρα, τέλη Απριλίου, ο «Γιαν Γιαν» δεν έχει αγωνιστεί ακόμη με τον ΑΠΑΣ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε. Τώρα άλλωστε αρχίζουν και τα δύσκολα. H μονομαχία με την ομάδα της Τήνου (Περιστεριώνας) στα ημιτελικά και ο νικητής της σειράς Ερμούπολη - Πανναξιακός εντός Κυκλάδων και η μάχη των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Εκεί θα δώσει το παρών και είναι δεδομένο ότι παρά τα 42 του χρόνια θα κάνει τη διαφορά… 

Όμως, για τον Γιαννούλη, το μπάσκετ είναι και …σχολείο. Κι αυτό γιατί ασχολείται με παιδιά και τμήματα υποδομών. Και το είχε υποσχεθεί από τότε… Ότι η πρώτη του επίσημη εμφάνιση θα είναι μέσα από κάποιο καμπ. Και ο χρόνος έφτασε. Σήμερα, ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια ανακοίνωσε το 1ο Naxos Basketball Camp το τριήμερο 2-4 Μαϊου… Με τον Γιάννη Γιαννούλη σε ρόλο δασκάλου και υπεύθυνου καμπ. Και απευθύνεται σε παιδιά από 7 έως 17 ετών..  Θα έχει ενδιαφέρον έτσι δεν είναι; Η συμμετοχή και τα αναμνηστικά δώρα είναι δωρεάν. Για συμμετοχές τηλ: 6974997899, 6972420300, 2285301718.