ΑΠΑΣ τα Φανάρια: "Ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τα Χανιά είμαστε χωρίς προπόνηση"

Την προσεχή Κυριακή (27/10) ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια υποδέχεται την ομάδα των Χανίων για την 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου στο Νότο στην Γ’ Εθνική κατηγορία και όπως είναι αναμενόμενο, οι άνθρωποι της Ναξιώτικης ομάδας, περιμένουν πως και πως αυτό το παιχνίδι. Ο λόγος; Η ήττα από τον Μίλωνα πρέπει να …φύγει από πάνω τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη όλων… Κάτι που μεταφράζεται σε δυνατές προπονήσεις… Προπονήσεις είπαμε ε; Ε, εδώ έχουμε ένα θεματάκι.  

Με βάση την ανοιχτή επιστολή – καταγγελία από την διοίκηση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια, σήμερα Τετάρτη 23 Οκτωβρίου δεν υπάρχει …χώρος στο ΔΑΚ Νάξου για να προπονηθεί το αντρικό τμήμα του ΑΠΑΣ τα Φανάρια. Τονίζουν μάλιστα ότι «έχουμε την επιλογή» στερήσουν την ώρα από τα τμήματα υποδομής αλλά αυτό δεν το κάνουν… Και ζητούν από τους αρμόδιους «να διοικήσουν με δικαιοσύνη και ισοτιμία» αλλιώς θα καταφύγουν στους αρμόδιους… 

Εμείς να σημειώσουμε ότι με βάση τις πληροφορίες από την διοίκηση του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά τις ώρες προπόνησης και ότι όλα είναι ξεκάθαρα καθότι υπάρχει και πρωινή ώρα για τους επαγγελματίες παίκτες…  Εν αναμονή εξελίξεων και παραθέτοντας την επιστολή του ΑΠΑΣ τα Φανάρια..

«Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό του νησιού ότι για αύριο 23/10 οι αρμόδιοι διαχείρισης των αθλητικών χώρων σε συνέχεια της ανακολουθίας λόγων περί κριτηρίων και δίκαιης κατανομής ωρών στο κλειστό και έργων (τέλη Οκτώβρη και δεν υπάρχει πρόγραμμα, είσοδος το Σαββατοκύριακο τμημάτων στο κλειστό, χωρίς επίσημο πρόγραμμα, ακόμη και κατά τη διάρκεια επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών, εργασιών, μη καταβολή της περσινής μας επιχορήγησης κ.τ.λ.) φρόντισαν ώστε το ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας & την Κυριακή παίζει κρίσιμο αγώνα, να μείνει ΧΩΡΙΣ ΩΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ. Μας δίνουν βέβαια την επιλογή να στερήσουμε από τους νεαρούς Ναξιώτες αθλητές μας την προπόνησή τους για να μπει στη θέση τους το Ανδρικό, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει!

Καλούμε τους αρμόδιους να κάνουν απλά αυτό για το οποίο εκλέχτηκαν, να διοικήσουν με δικαιοσύνη και ισοτιμία, πριν καταφύγουμε στους αρμόδιους να τις αποκαταστήσουν».