ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Και Μάμμος και πρώτη πεντάδα παικτών

Ιδιαίτερα ...παραγωγική ήταν η Τρίτη 7 Αυγούστου για τον ΑΠΑΣ. Οι πρωταθλητές Κυκλάδων λίγα λεπτά της ώρας μετά την ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Μαμμο ανακοίνωσαν τις πρώτες τους κινήσεις εν όψει της νέας σεζόν. Ο Θοδωρής Μάμμος ή ''Ρόι'' όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του στη Λάρισα, έχει διαγράψει μία σπουδαία πορεία στον πάγκο των Φαναριών κατακτώντας δύο σερί τίτλους με την ανδρική ομάδα, ενώ παράλληλα έχει καταγραφεί κατακόρυφη άνοδος και στα αγωνιστικά τμήματα των ακαδημιών, τα οποία συμμετείχαν σε όλες τις τελικές φάσεις των κατηγοριών. 

Οσο για τις επόμενες κινήσεις; Αυτές αφορούν τις ανανεώσεις με τους αθλητές Νίκο Χάρο, Νίκο Μελά και Γιώργο Αθανασιάδη, καθώς και τις μεταγραφές δύο "δικών" της παιδιών. Ο λόγος για τον Μάριο Ονάσογλου και τον Δημήτρη Πρόκο.  Άπαντες δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την εξέλιξη αυτή κι όπως δηλώνουν στο “SportCyclades” και στον ωάννη Νοταρά θα κάνουν τα πάντα ώστε ο ΑΠΑΣ τη νέα σεζόν να πετύχει τους στόχους που έχουν θέσει οι άνθρωποι του. Ομως, οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρχουν εξελίξεις και άμεσα... Ακόμη περισσότερα πρόσωπα αλλά και αθλητές που έως τώρα δεν έχουν ακουστεί.. Στόχος του ΑΠΑΣ; Κακά τα ψέματα, η άνοδος στη Γ' Εθνική... 

xaros.jpg

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΟΣ: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανανέωσα διότι νιώθω την ομάδα σαν οικογένεια. Μην λέμε μεγάλα λόγια. Με χαμηλούς τόνους και βήμα-βήμα θα κοιτάξουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

melas.jpg

ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΑΣ: «Νομίζω ότι έχοντας ζήσει πολύ έντονες στιγμές με την ομάδα, δεν θα μπορούσα να είμαι απών από το φετινό κάλεσμα της διοίκησης στην προσπάθεια για άνοδο στη Γ’ εθνική».

athanasiadis.jpg

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: «Η αλήθεια είναι ότι όταν μου έγινε η πρόταση ανανέωσης στον ΑΠΑΣ δεν δυσκολεύτηκα να πω το “ναι”. Υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε μένα και στην ομάδα και πέρσι από την αρχή τις χρονιάς οι συμπαίκτες και γενικότερα η ομάδα με δέχτηκε σαν να ήμουν δικό τους παιδί και αυτό έκανε την απόφαση μου ακόμα πιο εύκολη. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέρος αυτής της οικογένειας. Χρειάζεται σκληρή δουλειά στο 100% και λίγο τύχη παραπάνω».

onasoglou.jpg

ΜΑΡΙΟΣ ΟΝΑΣΟΓΛΟΥ: «Κατόπιν συζητήσεως με την διοίκηση του ΑΠΑΣ και βλέποντας τις επικείμενες κινήσεις που πρόκειται να γίνουν, αποφάσισα να συνεισφέρω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή, μα πάνω από όλα να έχουμε υγεία».

prokos.jpg

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΚΟΣ: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΠΑΣ. Όλα έγιναν χάρη στις προσπάθειες του Γιώργου Ατσαλίνου, του οποίου τα δικά του θέλω ταιριάζουν απόλυτα με τα δικά μου. Θα προσπαθήσω κι εγώ από την μεριά μου να κάνω τα αδύνατα δυνατά ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ’ εθνική».