Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑΠΑΣ τα Φανάρια: Κόντρα (02/02, 15:00) στον Μίλωνα θέλει το σερί του...

ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Κόντρα (02/02, 15:00) στον Μίλωνα θέλει το σερί του αήττητου αλλά και …ρεβάνς

|

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και στις 15:00, ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια υποδέχεται στο ΔΑΚ Νάξου τον ιστορικό Μίλωνα για την 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής – Μπορείτε να δείτε τον αγώνα και μέσω live Streaming – Ποια είναι τα άλλα παιχνίδια 

Δεύτερη αγωνιστική του Β’ Γύρου στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και μιλάμε για τον πιο συναρπαστικό όμιλο από τη στιγμή που όλα είναι ανοιχτά…. και το ντέρμπι μεταξύ ΕΦΑΟΖ και ΦΕΑ να είναι αυτό που ξεχωρίζει. Κάθε παιχνίδι μπορεί να κριθεί για τον έναν ή τον άλλο με τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια μετά από 20 ημέρες να γυρίζει και πάιλ στα παρκέ… Κόντρα στον Μίλωνα που μόνο ως εύκολος αντίπαλος μπορεί να χαρακτηριστεί..  Μάλιστα μπορείτε να δείτε την αναμέτρηση από το ΔΑΚ Νάξου μέσω live Streaming με ώρα έναρξης στις 3 το μεσημέρι…

Με την βοήθεια του Νάσσου Βλάχου και το sportcyclades.gr βλέπουμε τα παιχνίδια της ημέρας… 

ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” – ΜΙΛΩΝ ΑΟΝΣ (Σκορ 1ου αγώνα 84-46 υπέρ του Μίλωνα)

Το κάστρο του στη Νάξο καλείται να υπερασπιστεί ο ΑΠΑΣ απέναντι στον αναγεννημένο Μίλωνα του Κόουτς Καραγιάννη. Οι γηπεδούχοι εκτός από τη φορμαρισμένη ομάδα της Νέας Σμύρνης καλούνται να “αντιμετωπίσουν” και την αγωνιστική τους απραξία αφού είναι δυο εβδομάδες χωρίς παιχνίδι Πρωταθλήματος καθώς την περασμένη Κυριακή έκαναν το ρεπό τους ενώ νωρίτερα το παιχνίδι τους στη Νάξο με την Ένωση Ιλίου αναβλήθηκε.

Από την άλλη ο Μίλωνας έχει αποκτήσει άλλον αέρα με την καθοδήγηση του κόουτς Καραγιάννη και έρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους (Ερμή Σχηματαρίου και Ένωση Ιλίου).Το κλίμα έχει αλλάξει , η ψυχολογία είναι στα ύψη και όλοι στο Νεοσμυρνιώτικο Σύλλογο θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και στη Νάξο , ώστε να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Κομβικής σημασίας παιχνίδι και για τις δυο ομάδες , δύσκολο για οποιαδήποτε πρόβλεψη. Θα επιλέξω νίκη των γηπεδούχων καθώς μέσα στη Νάξο βρίσκει πάντα τον τρόπο να παίρνει τη νίκη ακόμα κι όταν παίζει με πλάτη στον τοίχο.

Πρόβλεψη : Νίκη ΑΠΑΣ 1-5π.

Ένωση Ιλίου – ΑΟΚ Χανιά (Σκορ 1ου αγώνα 85-75 υπέρ του ΑΟΚ Χανίων)

Αντίθετες διαδρομές την περασμένη αγωνιστική για τις δυο ομάδες. Οι Κρητικοί επικράτησαν του Ερμή Σχηματαρίου με 81-74 ενώ οι γηπεδούχοι υπέστησαν ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Μίλωνα με σκορ 66-61.

Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ανοδική πορεία και προσπαθούν να πλασαριστούν στο πάνω “μισό” του Βαθμολογικου πίνακα. Το έργο τους στο Ίλιον δεν είναι καθόλου εύκολο βέβαια καθώς η τοπική Ένωση του Τάκη Πανούλια είναι μια ομάδα με καλή χημεία και πολύ ταλέντο και σίγουρα θα θέλει να επουλώσει τις πληγές που της άφησε η ήττα στο Μίλωνα ώστε να εδραιωθεί την 1η 4αδα.

Εύκολα ή δύσκολα, οι γηπεδούχοι αναμένεται να επικρατήσουν των Χανιωτών καθώς στην έδρα τους δείχνουν πιο δυνατοί. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας χάνουν μεγάλο μέρος της δύναμής τους.

Πρόβλεψη: Νίκη Ένωσης Ιλίου 5-10π.

Ερμής Σχηματαρίου – Άρης Θήβας (Σκορ 1ου αγώνα 88-76 υπέρ του Άρη Θήβας)

Τα “καλά” της θα φορέσει η Βοιωτία την Κυριακή που έρχεται  στο Σχηματάρι. Εκεί οι δυο εκπρόσωποί της στη Γ’ Εθνική , Ερμής Σχηματαρίου και Άρης Θήβας, συγκρούονται σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι γιορτή για το Βοιωτικό μπάσκετ σε ένα κατάμεστο , από φιλάθλους και των δυο ομάδων,  γήπεδο.

Και οι δυο αντίπαλοι δεν είναι σε καλά φεγγάρια καθώς οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο σερί ήττες εκτός έδρας (Μίλωνα και Χανιά) ενώ οι φιλοξενούμενοι με τις 3 συνεχόμενες ήττες που έχουν στο Πρωτάθλημα (από Κρόνο, ΕΦΑΟΖ και Αργοναύτη) έχουν μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες.

Με δεδομένη τη δύναμη της έδρας και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έχουν πιο έμπειρο ρόστερ πιστεύω ότι θα καταφέρουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Πρόβλεψη: Νίκη Ερμή Σχηματαρίου 5-10π.

Αργοναύτης Ραφήνας – ΠΕΡΑ (Σκορ 1ου αγώνα 61-60  υπέρ του Αργοναύτη)

Στη 2η θέση του Βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται οι γηπεδούχοι που την περασμένη αγωνιστική πέτυχαν σπουδαία εκτός έδρας νίκη στη Θήβα επί του τοπικού Άρη. Ασφαλώς, με την ψυχολογία στα ύψη, οι παίχτες του Γιώργου Γιαννακόπουλου θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών, προσθέτοντας μια νίκη ακόμη που θα τους επιτρέψει να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους που είναι η γρήγορη παραμονή στην Κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από εντός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο ΕΦΑΟΖ , ήττα που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τους. Σίγουρα στο μυαλό του Κοουτς Γκαναβία και των παιχτών του θα είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα , όμως το έργο τους είναι δύσκολο καθώς ο Αργοναύτης εμφανίζεται δυνατότερος στην έδρα του και έχει τον πρώτο λόγο.

Οι γηπεδούχοι έχουν  προβάδισμα νίκης στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφού είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση είναι από τους φιλοξενούμενους και παίζουν στην έδρα τους , στην οποία παρουσιάζονται δυνατότεροι.

Πρόβλεψη: Νίκη Αργοναύτη 3-7π.

ΕΦΑΟΖ – ΦΕΑ ( Σκορ 1ου αγώνα 83-74 υπέρ της ΦΕΑ)

Το ντέρμπυ της αγωνιστικής στο οποίο  συγκρούονται ο πρωτοπόρος τους Ομίλου με τον 2ο στη Βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα στον Όμιλο έχοντας 5 συνεχόμενες νίκες (τελευταία ήττα από Ένωση Ιλίου 79-78 στις 15-12-2019), την περασμένη αγωνιστική κατέβαλαν την αντίσταση του  ΠΕΡΑ, εκτός έδρας και φιγουράρουν στην κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Κόουτς Καρατζά βρίσκονται στη 2η θέση του πίνακα και την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν άνετα  του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στην έδρα τους.

Το παιχνίδι αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο , κατά την άποψή μου, αφού διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Πρόβλεψη: Νίκη ΕΦΑΟΖ 3-7π.

Κρόνος Αγίου Δημητρίου – ΒΑΟΛ Χίου (Σκορ 1ου αγώνα 71-62 υπέρ του Κρόνου)

Να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα θέλουν οι γηπεδούχοι μετά από την εκτός έδρας ήττα από τη ΦΕΑ (73-59) που συνοδεύτηκε και από κακή εμφάνιση. Οι Μπραχαμιώτες θα επιδιώξουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα που θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις τους.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν ψυχή την περασμένη εβδομάδα και κατάφεραν στην παράταση να πάρουν τεράστια νίκη, στον αγώνα που δίνουν για την επιβίωσή τους, επί της Χαλκίδας. Σίγουρα , χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους μακριά από τη Χίο , όμως έχουν δείξει χαρακτήρα μαχητή και δεν θα παραδώσουν τα όπλα εύκολα.

Προβάδισμα για τον Κρόνο τόσο λόγω έδρας όσο και εξαιτίας του γεγονότος ότι οι φιλοξενούμενοι μακριά από τη Χίο παρουσιάζονται λιγότερο δυνατοί.

Πρόβλεψη : Νίκη Κρόνου 7-12π.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Νάξου 15.00 Τα Φανάρια-Μίλων Κοτσίμπος-Κουτσοδήμος

Ιλίου Β’ Γ.Κακούρης 17.00 Ένωση Ιλίου-ΑΟΚ Χανιά Ρίζος-Σοφιανόπουλος (Ζερδεβάς)

Σχηματαρίου 17.00 Ερμής Σχηματαρίου-Άρης Θήβας Ραχιώτης-Ζιώγας (Χριστοδούλου)

Ραφήνας 17.00 Αγροναύτης Τρ.-Πέρα Φραγκούλη-Καρακωνσταντόπουλος (Παπαδόπουλος Στ.)

Ζωγράφου 17.00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ Ορφανός Ιορδ.-Σιδερης (Ζερβούδης)

Αγ. Δημητρίου (Ν) 13.30 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Βούρειος ΑΟΛ Χίου Μαρουδιάς-Τσακιράκη (Παπαδόπουλος Κ.)

Η βαθμολογία

    ΒΑΘ ΑΓ ΝΙΚ ΗΤΤ ΕΠΙΘ ΑΜ ΔΙΑΦ
1 ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 22 13 9 4 919 877 42
2 ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 20 13 7 6 906 905 1
3 ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ 20 13 7 6 1009 990 19
4 ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 20 13 7 6 915 882 33
6 ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 20 13 7 6 916 889 27
6 Α.Κ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ 20 13 7 6 898 901 -3
7 ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 19 12 7 5 882 889 -7
8 ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ 19 13 6 7 928 932 -4
9 ΑΣ ΠΕΡΑ 18 13 6 6 874 884 -10
10 ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 18 13 5 8 955 937 18
11 ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 17 13 4 9 1033 1065 -32
12 ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ 17 11 6 5 754 787 -33
13 ΒΟΥΡΕΙΟΣ ΑΟΛ ΧΙΟΥ 16 13 4 8 769 820 -51
  * Ο Αίαντας Αυλίδας αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα        
  ** ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ, ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΑΣ ΠΕΡΑ &ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ενδοκυκλαδικά: Το “Σαόνησος” θα αναχωρήσει τη Κυριακή (21/04) από τη Σύρο

Αλλαγή ημέρας και ώρας για το αυριανό δρομολόγιο του "Σαόνησος" - Πως είναι το πρόγραμμα

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης: Το Σάββατο στη Σύρο, περιοδεία στο Αιγαίο

Λόγω Ευρωεκλογών ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκινάει περιοδεία στο Αιγαίο.. Πότε θα βρίσκεται στις Κυκλάδες και δη στη Νάξο.

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Ελλάδα: Ανακοινώθηκαν οι “απάτητες” παραλίες, πόσες είναι στις Κυκλάδες; (πίνακας)

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι 198 «απάτητες παραλίες». Δείτε τι απαγορεύεται σε αυτές.

Κ. Μπιζάς: “Τον Απρίλιο περιμένουμε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες στο νησί”

ο τελευταίο διάστημα, ο Δήμος Πάρου έχει επιδοθεί σε εκστρατεία προβολής του νησιού μέσω επαφών με επαγγελματίες του Τουρισμού από σημαντικές αγορές του εξωτερικού που πραγματοποιήθηκαν με τις διαδικτυακές συναντήσεις του Αντιδημάρχου Τουρισμού Θοδωρή Μπιζά και μελών της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

Κέα: Διήμερο (20-21 Απριλίου) εθελοντικής αιμοδοσίας

Ερχεται διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κέα.. Που και πότε;

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Θα ορκιστεί στη… φυλακή αν εκλεγεί ο Μπελέρης;

Τι θα συμβεί με τον φυλακισμένο Φρέντι Μπελέρη εάν εκλεγεί Ευρωβουλευτής;

Princess Cruises: Ακύρωση επισκέψεων του “Sun Princess” στη Σαντορίνη

Το Sun Princess ακύρωσε τα δρομολόγια στη Σαντορίνη λόγω συνωστισμού κρουαζιερόπλοιων - Επιλέγει Χανιά

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Επίσκεψη από την πρωταθλήτρια Στίβου, Ολγα Βασδέκη

Οι Ολγα Βασδέκη, Βασίλης Σοφικίτης και Lennart Neubauer θα είναι τρείς από τους οκτώ λαμπαδηδρόμος της αυριανής δράσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Με εισήγηση Δημήτρη Λιανού, προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τους αιγιαλούς

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΠΕΔ για τον αιγιαλό και την παραλία - Ποια ήταν η πρόταση Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανού

Blue Star Ferries: Παράταση μίας ακόμη εβδομάδας για το “Blue Star 1”

Μία ακόμη εβδομάδα θα μείνει στη γραμμή της Παροναξίας το Blue Star 1....

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Νομική Αθηνών: Με οδηγό την Ναξιώτισσα Μαρία Μαργαρίτη κέρδισε Κέμπριτζ και Οξφόρδη!

Η Νομική Αθηνών νίκησε Κέμπριτζ και Οξφόρδη και πήρε το Α’ Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης - Ο ρόλος της Ναξιώτισσας Μαρίας Μαργαρίτη

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Express Skopelitis: Μια μέρα σαν όλες τις άλλες….

To Express Skopelitis συνεχίζει το δρομολόγιό του...

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;