ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Με καπετάνιο τον Φρέντυ Κρητικό στο δρόμο για την Γ' Εθνική

"Ως κύριο στόχο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θέτει την περαιτέρω ανάπτυξη των ακαδημιών του ΑΠΑΣ τα Φανάρια καθώς και των παιδικο-εφηβικών τμημάτων του! Στόχος φέτος θα αποτελέσει και η καλύτερη δυνατή πορεία του ανδρικού τμήματος, εκτός των ορίων του τοπικού πρωταθλήματος" Ποιος το λέει; Μα η ανακοίνωση που εξέδωσε η νέα διοίκηση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια όπως αυτή προέκυψε από τις εσωτερικές διεργασίες που έγιναν με βάση το καταστατικό και ως αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένης Κυριακής... 

Και ενώ έχουμε για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρο στόχο για μία ομάδα που έχει μεν κατακτήσει το πρωτάθλημα Κυκλάδων αλλά σπάνια θέτει τόσο ψηλά το πήχη. Και το πιο εντυπωσιακό; Ηδη εργάζεται για το πως θα περπατήσει στη Γ' Εθνική... Απίστευτο; Ναι ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια έχει αποφασίσει ότι τα στενά όρια της ΕΣΚ Κυκλάδων δεν τον χωρούν. Το έδειξε με τις μεταγραφές που έκανε με αποκορύφωμα την συμφωνία με τον πρωταθλητή Ευρώπη Γιαννη Γιαννούλη και βέβαια με τη συνέχεια που υπάρχει στα διοικητικά της ομάδας καθότι ενώ βρισκόμασταν σε προεκλογική (υποτίθεται) περίοδο, όλα έτρεγαν κανονικά... Και το όνομα του καπετάνιου της νέας εποχής; Ο Φρέντυ Κρητικός. Ενας άνθρωπος που ξέρει όσοι λίγοι τα μυστικά του μπάσκετ.. 

Αναλυτικά τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου όπως ανακοινώθηκαν είναι: 

1) Πρόεδρο, τον Κρητικό Γ. Φρέντυ,
2) Αντιπρόεδρο και έφορο υλικού, τον Παπανικολάου Νικ. Παναγιώτη,
3) Αντιπρόεδρο, τον Μπαρδάνη Ι. Μανώλη,
4) Γενικό Γραμματέα, τον Μαργαρίτη Εμ. Νίκο,
5) Γενικό Αρχηγό, τον Μαργαρίτη Γ. Κώστα,
6) Ταμία, τον Ατσαλίνο Φλ. Γιώργο και
7) Τεχνικό Διευθυντή (Υπεύθυνο Ανδρικού Τμήματος), τον Ονάσογλου Δημ. Γιώργο.

Το νέο Δ.Σ. όρισε ως εφόρους με δικαίωμα ψήφου τους:

8)Πετρά Ισίδωρο, έφορο επικοινωνίας και ακαδημιών,
9) Χουζούρη Δημήτρη, έφορο ακαδημιών, παγκορασίδων, κορασίδων και νεανίδων,
10) Ζαφείρη Γιάννη, έφορο παιδικού και εφηβικού τμήματος και
11) Κρητικό Λογοθέτη, έφορο σκακιστικού τμήματος.

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους μπήκαν στη διαδικασία να προσέλθουν στις κάλπες!

Κρίνει σκόπιμο να κοινοποιήσει, ότι ως κύριο στόχο θέτει την περαιτέρω ανάπτυξη των ακαδημιών του συλλόγου καθώς και των παιδικο-εφηβικών τμημάτων του! Στόχο φέτος θα αποτελέσει και η καλύτερη δυνατή πορεία του ανδρικού τμήματος, εκτός των ορίων του τοπικού πρωταθλήματος.

Αποκλειστική μέριμνά του θα είναι, για άλλη μια θητεία, η μεταλαμπάδευση των αξιών του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας στις νέες γενιές, ώστε στο τέλος αυτής της διαδρομής να υπάρξουν γηγενείς παίχτες που θα στελεχώσουν τα μεγαλύτερα τμήματα και θα τα οδηγήσουν στον υγιή πρωταθλητισμό!