Απέκτησε 3, ανακοινώνονται Φορ και Τέρμα

Την ίδια ώρα που ο Ντένις Σάντα αποτελεί παρελθόν από τον Πανναξιακό υπογράφοντας στη νέα του ομάδα τον Παμμηλιακό η ομάδα της Νάξου απέκτησε ακόμη τρεις ταλαντούχους παίκτες από ομάδες της Νάξου, ενώ το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην ολοκλήρωση των μεταγραφών για την θέση του επιθετικού και του τερματοφύλακα.

Οι Λίκα και Σέμε που πέρυσι αγωνιζόταν στην Αναγέννηση συμφώνησαν σε όλα, υπογράφοντας στους Μπλε της Νάξου, ενώ παίκτης του Πανναξιακού θα είναι και ο Χρήστος Κουφόπουλος που επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη δύο παίκτες βρίσκονται ήδη στη Νάξο και προπονούνται με υπό τις οδηγίες του Γιώργου Προμπονά, ο οποίος άναψε το πράσινο φως ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα και έναν επιθετικό με εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες που αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στη νέα προσπάθεια της ομάδας της Νάξου.

Τώρα όσον αφορά τα φιλικά αυτά αναμένεται να ξεκινήσουν από την επόμενη Τετάρτη κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου, ενώ το Σαββάτο 6 Σεπτεμβρίου ο Πανναξιακός θα υποδεχτεί τον ΑΟ Πάρου, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται ξανά στις 13 Σεπτεμβρίου στην Πάρο. Ενδιάμεσα θα υπάρξει και φιλικός αγώνας με τον Αστέρα Τραγαίας.