Αποθεραπεία στα Λουτρά της Κύθνου ο Πρίντεζης

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου, ταξίδεψαν στην Κύθνο και κάνουν την αποθεραπεία τους στα ιαματικά Λουτρά του νησιού. Δείτε τις φωτογραφίες.

Ύστερα από την πρόκριση τους στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου, αξιοποίησαν το διήμερο ρεπό τους, ταξιδεύοντας στο Αιγαίο και στο νησί της Κύθνου, με ιδιωτικό σκάφος.

Οι τρεις φόργουορντ του Ολυμπιακού, έχοντας μαζί τους και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας του Πειραιά, αφού έφαγαν σε γνωστό εστιατόριο του νησιού (ΚΑΒΟ ΝΤΟΡΟ), ακολούθως έκαναν την αποθεραπεία τους στα ιαματικά Λουτρά του νησιού, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και αποφόρτισης, ύστερα από την ψυχοφθόρο σειρά κόντρα στην Εφές.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, τα γραφικά Λουτρά της Κύθνου είναι γνωστά για τις ιαματικές πηγές τους. Η ιαματική πηγή Αγίων Αναργύρων (χλωριονατριούχος πηγή, θερμοκρασία νερού 39 βαθμοί Kελσίου) είναι κατάλληλη για αρθριτικές παθήσεις και η ιαματική πηγή Κακάβου (σιδηρούχος αλιπηγή, θερμοκρασία νερού 52 βαθμοί Kελσίου) κατάλληλη για δερματικές παθήσεις και παθήσεις του νευρικού συστήματος.

Πηγή: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News