Αστέρας Τραγαίας: Για το Νίκο που μας κοιτάζει από ψηλά και μας διορθώνει με χαμόγελο και αγάπη

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, φίλοι συγγενείς και παλιοί συναθλητές, τίμησαν τη μνήμη των Νίκου Βλησίδη και Νίκου Βλακού στον καθιερωμένο αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Τραγαίας ‘’Νίκος Βλακός’’.

Ως οικοδεσπότες, η οικογένεια του και συγκεκριμένα ο αδελφό του Νίκου, Γιώργος Βλησίδης και τα ανίψια του, φιλοξένησαν όλους όσους έδωσαν το παρών σε μία ημέρα μνήμης σε δύο ανθρώπους που υπηρέτησαν το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο και φυσικά τον Αστέρα Τραγαίας.

Και όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα sportcyclades.gr έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, μεταξύ των Παλαιμάχων του Πανναξιακού και της Μικτής ομάδας Τραγαίας / Απειράνθου, με το τελικό σκορ να μην έχει βέβαια καμία σημασία, καθώς αυτό που μετράει είναι ο φόρος τιμής στους δύο ανθρώπους που έφυγαν από κοντά μας τόσο νέοι και τόσο αναπάντεχα.

Μετά το τέλος του αγώνα κυριάρχησε η ευχή όλων την επόμενη χρονιά ο αγώνας να γίνει στο ανακατασκευασμένο πλέον γήπεδο του Αστέρα Τραγαίας «Νίκος Βλακός», ένα όνειρο που μοιράζονται όλοι οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Τραγαίας.

Διαιτητής: Γαβαλάς Γιώργος

Πανναξιακός: Αξαόπουλος, Φάρκωνας, Κακλάμάνος, Βουτσίνος, Κατσάνης Ν., Κατσάνης Γ., Βαθρακοκοίλης Μ., Βαθρακοκοίλης Χ. Αγγελής Μ., Τσιμπλάκης, Μαϊτός, Τσακωνιάτης

Μικτή Τραγαίας – Απειρανθού: Μαρούλης, Κατσούλης, Παραράς, Αλιμπέρτης, Φράγκος, Χωματάς, Λεγάκης, Μαγλανάρης, Πανόπουλος, Σαλτερής, Προμπονάς, Μάρκου, Σαρρής, Ζαφείρης, Ιωάννου.