Αστέρας Τραγαίας: Με δίδυμο Μαρούλη - Κατσούλη στο πάγκο τη νέα χρονιά

Στον Αστέρα Τραγαίας κορυφώνονται οι εξελίξεις γύρω από το σχεδιασμό της ομάδας, με το σύλλογο να δηλώνει κανονικά συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα. Μετά την είδηση που είχε να κάνει με την τοποθέτηση του χλοοτάπητα στη φυσική έδρα της ομάδας ''Νίκος Βλακός'', σειρά παίρνει ο προγραμματισμός για μια σεζόν που θα είναι απαιτητική.

Αρχικά αποφασίστηκε ο Ανδρέας Κατσούλης να αναλάβει ως α' προπονητής, ενώ, άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Δημήτρης Μαρούλης. Αμφότεροι αποτελούσαν μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές του συλλόγου και δεν αποκλείεται να εχουν διπλό ρόλο εκείνο του παίκτη-προπονητή φέτος.

Όσον αφορά την έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τις 15 Σεπτεμβρίου στις 17.00 στο γήπεδο του Αγερσανίου. 

Το έργο 

Πριν από σαράντα περίπου ημέρες, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Ακτοπλοϊας και Επικοινωνίας Γιάννης Μαργαρίτης είχε εισηγηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου το θέμα "Συντηρήσεις και επισκευές Αθλητικών εγκαταστάσεων στη Νάξο", και είχαμε την ψήφιση του κονδυλίου για το γήπεδο της Τραγαίας, «Νίκος Βλακός». Το ποσό που κοστολογήθηκε το έργο ανέρχεται στις 153.152,40 ευρώ και προβλέπεται να έχουμε πλήρη αναβάθμιση του γηπέδου όπου θεωρητικά αποτελεί την έδρα του Αστέρα Τραγαίας.

Τα έργα που προβλέπονται είναι η τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα, όπως και βελτίωση περίφραξης αλλά και των αποδυτηρίων. Το έργο έχει χαρακτηριστεί ως ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα του σωματείου, πράγμα που έχει τονιστεί αρκετές φορές και από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μιχάλη Παραρά. Σίγουρα από σήμερα όλα αλλάζουν σχετικά με τον σχεδιασμό του Αστέρα Τραγαίας, αφού αν όλα πάνε καλά την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στη φυσική του έδρα.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα sportcyclades.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News