Αστέρας Τραγαίας: Τον ..ντύνει ο "Κρόνος" το "Κίτρο" αλλά και το "Like Home"

Την προσεχή Κυριακή (08/10, 10:30) στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου, ο Αστέρας Τραγαίας πραγματοποιεί το ντεμπούτο του για την αγωνιστική περίοδο με αντίπαλο την ΑΟ Λάβα για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων… Ο Μανώλης Κατσούλης και οι παίκτες του προετοιμάζονται εντατικά ώστε να είναι έτοιμοι, την ώρα που η διοίκηση της ομάδας παρουσίασε σήμερα, μέσω ενημερωτικού δελτίου, τα λογότυπα των τριών βασικών χορηγών στη φανέλα του Αστέρα Τραγαίας. Ποιοι είναι; Σούπερ Μάρκετ «Κρόνος», το καφέ «Κίτρο» και το club «Like Home” 
Ας δούμε τι αναφέρει στο σχετικό δελτίο… 
«Ο Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική σεζόν με νέες εμφανίσεις και θα φέρει σ’αυτές τα λογότυπα τριών χορηγών.
Πρώτος μεγάλος χορηγός το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ “ΚΡΟΝΟΣ”, συμφερόντων κ.κ. Γεωργίου & Θαλή Κουτελιέρη, με έδρα το Χαλκί. Το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ “ΚΡΟΝΟΣ” παρέχει μεγάλη ποικιλία αγαθών και προϊόντων σε λιανική και χονδρική πώληση, έχοντας άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Η παρουσία του στο Χαλκί, τη τελευταία 10ετία, εξυπηρετεί τους κατοίκους της ημιορεινής και ορεινής Νάξου και συντελεί στην οικονομική ανάπτυξη της Δ.Ε. Δρυμαλίας.
Δεύτερος χορηγός είναι το “KIΤΡΟΝ” καφέ στο Χαλκί, ιδιοκτησίας του κου. Χρήστου Κλεάνθους. Το “KIΤΡΟΝ” στεγάζεται σε παραδοσιακό πετρόχτιστο οίκημα και παρέχει παραδοσιακά ποτά Νάξου, όπως κίτρο, ρακί, ρακομελιά, ούζο, σπιτικά γλυκά και εδέσματα, ποικιλίες καφέ, κοκτέιλ, κ.α. Ιδανικός χώρος , τόσο τη θερινή περίοδο, όποτε και οι θαμώνες του κατακλύζουν τα παραδοσιακά σοκάκια που το περιβάλλουν, όσο και τη χειμερινή σε κλίμα συντροφικό με τη θαλπωρή που παρέχει η ξυλόσομπα. Η παρουσία του “ΚΙΤΡΟΝ” αναβάθμισε επιπλέον το Χαλκί, διατηρώντας συγχρόνως το παραδοσιακό χαρακτήρα της περιοχής.
Τρίτος χορηγός είναι το club “LIKE HOME”, στη Χώρα Νάξου, ιδιοκτησίας του κου. Παπανικολάου Σταμάτη. Το “LIKE HOME”  παρέχει στους θαμώνες του μοναδική διασκέδαση και κέφι όσο πουθενά αλλού.
Το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ευχαριστεί τις επιχειρήσεις για την στήριξη τους και τους εύχεται να έχουν πάντα επαγγελματικές επιτυχίες".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News