Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔιά χειρός Πανναξιακού, "πρωταθλητής Χειμώνα" ο Ολυμπιακός

Διά χειρός Πανναξιακού, “πρωταθλητής Χειμώνα” ο Ολυμπιακός

|

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής χειμώνα χάρη στον … Πανναξιακό και η εφημερίδα «Φως» σήμερα αποδίδει τα εύσημα για την ομάδα της Νάξου – Η νίκη του ΑΟ Θήρας και του Αρη με το Μαρκόπουλο που ανεβάζει την ένταση στη μάχη της 4αδας 

Και πρωταθλητής Χειμώνα ο … Ολυμπιακός. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς εκμεταλλεύτηκε το δώρο Χριστουγέννων που του έκανε ο Πανναξιακός και παρά το ….λάθος όπως δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός αναφερόμενος στην ήττα στη Σαντορίνη την πρεμιέρα, η ομάδα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 γυναικών…. Ο Ολυμπιακός σεβάστηκε την ΑΕΚ και δεν την διέσυρε με την πάλαι ποτέ πρωταθλήτρια μετά από έναν ολόκληρο γύρο να μην έχει πάρει ούτε …σετ. Ο Πανναξιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-1, ο Γιώργος Ρούσης πήρε ρεβάνς από τη πρώην ομάδα του και η αθλητική εφημερίδα «Φως» μας χάρισε ένα πολύ όμορφο πρωτοσέλιδο σήμερα…. Για τον Πανναξιακό η βαθμολογία είναι στο σημείο που ήθελε ο προπονητής του αν και θα μπορούσε κάτι καλύτερο εάν δεν είχε χάσει στην Ποτοκάρ στον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με τη Σαντορίνη…. Και την 4αδα κλείνει ο ΑΟ Θήρας που στα γενέθλια της Βεργίδου αν και δυσκολεύτηκε κέρδισε την Θέτιδα… Από εκεί και πέρα; Αρης και Μαρκόπουλο θα συνεχίζουν να πιέσουν κυρίως τον ΑΟ Θήρας για την 4η θέση, ενώ στη μάχη της ουράς η ΑΕΚ έχει ήδη πέσει και οι Θέτιδα – Ελπίδα κυνηγούν την Ηλιούπολη μήπως και την …ρίξουν κατηγορία και γλυτώσει ένας εκ των δύο…. Οσο για την επόμενη αγωνιστική, τη 1η του β’ γύρου θα γίνει σε … δόσεις. Αρχή με το Πανναξιακός – Ηλιούπολη στις 22 Δεκεμβρίου , τα υπόλοιπα παιχνίδια την επόμενη ημέρα και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιανουαρίου με το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας και τη ρεβάνς του πρώτου γύρου…  

Ας δούμε όμως τους αγώνες με την βοήθεια του volleyball.gr

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-0 της ΑΕΚ στο κλειστό του Ρέντη και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στη Νάξο προσπέρασε στη βαθμολογία στο φινάλε του πρώτου γύρου και βρέθηκε στην κορυφή μαζί με τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα».

Κάνοντας ροτέισον (με Βλαχάκη, Εμμανουηλίδου και Κοκκινάκη) ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να πάρει από την αρχή διαφορές (16-6, 21-7) και να κάνει το 1-0 σετ με 25-12.

Στον ίδιο ρυθμό και τα άλλα δυπ σετ με το δεύτερο να ολοκληρώνεται 25-14 και ακόμα πιο εύκολο το τρίτο με 25-11 απέναντι στην ουραγό ΑΕΚ που χωρίς τη Νούσια αλλά και με τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας δεν μπόρεσε να κοντράρει περαιτέρω.

Η γνώμη του πάγκου

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Είμαι χαρούμενος γιατί μετά το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και τώρα που γνωρίζουμε το σκορ στην Νάξο, βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές κάναμε μια πολύ καλή έναρξη της σεζόν αν εξαιρέσουμε βεβαίως αυτό το… θα το έλεγα λάθος την πρώτη αγωνιστική, αλλά η Σαντορίνη δεν είναι ένα εύκολο γήπεδο. Σημασία έχει ότι είμαστε πρώτοι μετά το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, είχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι μας στην Ευρώπη, άρα νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα μας αλλά και από την απόδοση της ομάδας μας εως σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι μετά από την διακοπή για τις γιορτές η ομάδα μου μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα και φυσικά όλοι το θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα, έτσι ώστε να είμαστε ακόμα πιο σίγουροι στην διεκδίκηση των στόχων μας».

Γιώργος Σαμαράς: «Έπαιζε ο πρώτος με τον τελευταίο και αυτό τα λέει όλα».

Τα σετ: 25-12, 25-14, 25-11

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπράνκο Κοβάτσεβιτς): Γιώτα, Λαζάρεβιτς , Μαλασάϊ , Βλαχάκη, Χριστοδούλου, Εμμανουηλίδου, Κοκκινάκη-λ/ Κονόμη –λ, Τέζα , Τσίμα, Μιλεντίγεβιτς, Κονόμη –λ

ΑΕΚ (Γιώργος Σαμαράς): Βάθη, Ζίγκα, Βενέτη, Αργυροπούλου, Καρατερζή, Φιλιπιόνκα, Μπελιά –λ/

ΑΟ Θήρας – Θέτιδα Βούλας

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον Α’ γύρο της Α1 Γυναικών ο ΑΟ Θήρας που επικράτησε με 3-1 της Θέτιδας. Η ομάδα της Βούλας, που όπως και κόντρα στον Πανναξιακό έδειξε πολύ καλή εικόνα, αιφνιδίασε στο πρώτο σετ στο οποίο βρέθηκε να προηγείται με 8-18, αλλά ο ΑΟΘ αντέδρασε, έφτασε να μειώσει σε 23-24 για να το πάρουν οι φιλοξενούμενες με 23-25. Στο β’ σετ η ομάδα της Σαντορίνης κυριάρχησε πλήρως και ισοφάρισε σχετικά εύκολα σε 1-1, ενώ στο τρίτο σετ, το οποίο αποδείχθηκε και το καθοριστικό, οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη πόντο με πόντο μέχρι το 20 για να το κατακτήσει με 25-20 ο ΑΟΘ και στη συνέχεια με κορυφαία την Ζντόβτς να φτάσει στη νίκη.

Τα σετ: 23-25, 25-14, 25-20, 25-13

ΑΟ Θήρας (Οικονόμου) Γεωργιάδου, Ζντόβτς, Μεταξά, Όστοϊτς, Βεργίδου, Τέρζιτς, Αρτακιανού -λ / Τσβετκόβα, Τσοχατζή, Τσομπανίδου, Παναγιωτίδου, Μουντάκη

Θέτις (Γεωργοπούλου) Κιουτσούκη, Βαρουδάκη, Μελετιάδη, Χριστινίδου, Εσντέλ, Γιόβιτς, Ξηνταρά λ,/ Κερασιώτη (λ), Τουρνάκη, Αργυροπούλου, Τοντάι, Λεωνίδου

Αρης – Ελπίδα 3 -1

Ο Αρης νίκησε 3-1 την Ελπίδα στους Αμπελόκηπους στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και παρέμεινε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, αντίθετα με τις γηπεδούχες που εξακολουθούν να βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός, πρόσφερε ωραίο θέαμα στους θεατές, καθώς ο Αρης συνάντησε σθεναρή αντίσταση και χρειάστηκε η πολή καλή εμφάνιση των περιφερειακών του (Καετάνο, Αλεξάκου και Κις) για να «αποδράσει».

Από την άλλη μεριά κορυφαία ήταν η Αλεξία Καλανταρίδου και την ακολούθησε σε απόδοση η Κατερίνα Μπολέτου, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η πρώτη εμφάνιση (ως βασικής) της λίμπερο Δάκου και η επιστροφή της Παπάζογλου.

Ο Αρης ξεκίνησε προηγούμενος με 2-7, η Ελπίδα πέρασε προσωρινά 17-16, αλλά όταν η Αλεξάκου πήγε στη γραμμή του σέρβις το σκορ έγινε 23-17 και εκεί κρίθηκε το σετ. Στο δεύτερο σετ η Ελπίδα ήταν καταιγιστική στο σέρβις και το μπλοκ, για να ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ στο τρίτο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 13-14, όταν ανέλαβε δράση η Καετάνο.

Στο τέταρτο σετ ο Αρης ξέφυγε με 6-11, αλλά η Ελπίδα ισοφάρισε (12-12) και πέρασε 19-18 με μπλοκ της Καλανταρίδου στην Κις. Η Ουγγαρέζα όμως ξανάβαλε την ομάδα της μπροστά με 21-22 και ο Αρης τελείωσε το σετ με αιχμή την Καετάνο.

Η γνώμη του πάγκου

Γιώργος Χρυσομαλλίδης: «Δείξαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά στα κρίσιμα σημεία ο Αρης διαχειρίστηκε καλύτερα την κατάσταση και έφτασε δίκαια στη νίκη».

Δημήτρης Σολκίδης: «Έγινε κατά διαστήματα καλό παιχνίδι, με πολλές άμυνες κι από τις δύο ομάδες. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς που ήταν κι ο βασικός μας στόχος και συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Tα σετ: 20-25, 25-14, 19-25, 22-25

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Γουίλσον, Μ. Μπολέτου, Κ. Μπολέτου, Καλανταρίδου, Καλαντάτζε, Δάκου (λ) – Σουπιώνη (λ), Παπάζογλου, Καραμούτσα, Γεροβασιλείου, Μυλωνά, Καλαϊτζάκη.

ΑΡΗΣ (Σολκίδης): Καετάνο, Πεσόα, Αλεξάκου, Πήττα, Καραφουλίδου, Κις, Κελεσίδου (λ) – Γουγούση.

Μαρκόπουλο – Αίαντας Ευόσμου

Επιστροφή στις νίκες για το Μαρκόπουλο που επικράτησε με 3-0 Αίαντα Ευόσμου στα Μεσόγεια και έκλεισε νικηφόρα τον πρώτο γύρο στην Α1 γυναικών. Στο πρώτο σετ, με τη Μερκάντο να πιέζει με τα σερβίς της από το 6-6 οι γηπεδούχες έχτισαν μια πρώτη διαφορά στο 11-6. Ο Αίαντας προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ (19-16) αλλά ο ΑΟΜ έκανε το 1-0 με 25-17. Στο δεύτερο σετ, η Φακοπουλίδου ήταν αυτή που πίεσε την υποδοχή των φιλοξενουμένων από το σερβίς για ένα γρήγορο 5-0. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη είχε καθαρό μυαλό και αποτελεσματικότητα στην επίθεση (14-4, 20-7) και έκανε το 2-0 με 25-10. Ίδια εικόνα και στο τρίτο σετ με τη διαφορά να ανοίγει στο +8 (19-11) για την τελική επικράτηση του Μαρκόπουλου με 3-0 σετ και 25-18.

Η γνώμη του πάγκου

Γιάννης Νικολάκης: «Υπήρχε ένα άγχος πριν τον αγώνα γιατί η ομάδα προερχόταν από δυο αρνητικά αποτελέσματα με Νάξο και Άρη, παρόλα αυτά η ομάδα σήμερα ήταν αρκετά συγκεντρωμένη και βγήκε όλο το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει για μια ομάδα σαν τον Αίαντα που ειναι πολυ επικίνδυνος και δίκαια βρισκεται στη θέση που βρισκεται».

Ηλίας Ζαλασταθιάδης: «Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπάρχει κάτι να πούμε, ήταν η χειρότερη μας φετινή εμφάνιση και ήρθε σε μια περίοδο που δεν έπρεπε, τον τελευταίο καιρό η ομάδα έπαιζε αρκετά καλα. Οι βαθμοί που μαζέψαμε στον πρώτο γύρο μας επιτρέπουν να κοιτάμε λίγο παραπάνω και ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε μερικούς».

Τα σετ: 25-17, 25-10, 25-18

Οι συνθέσεις:

Μαρκόπουλο (Νικολάκης): Δικαιούλια, Σόουζα, Μερκάντο, Κλέιν, Φακοπουλίδου, Διάλλα, Ιακωβίδου λ./, Νικολογιάννη,

Αίας (Ζωλασταθιάδης): Ξανθοπούλου, Ανδρονικίδου, Κλίβελαντ, Τζούριτς, Κλέπκου, Κούση Σωτήρογλου λ./, Αποστολίδου, Βλάχου, Αποστολίδου

Μακεδόνες – Ηλιούπολη

Οι Μακεδόνες επικράτησαν με 3-1 της Ηλιούπολης και με την ολοκλήρωση του 1ου γύρου βρέθηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας και 6 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Ηλιούπολη ήταν αυτή που ξεκίνησε τον αγώνα καλύτερα και προηγήθηκε με 0-4, 3-10, 4-12 στο πρώτο σετ με τους Μακεδόνες να μειώνουν σε 11-15, να πλησιάζουν σε 22-23, αλλά το σετ να τελειώνει 22-25.

Διαφορετική εικόνα στο β’ σετ με τη γηπεδούχο ομάδα να προηγείται 4-0, αλλά το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι το 16-16 που έγινε 21-17 για το 1-1.

Στο γ’ σετ η Ηλιούπολη προηγήθηκε 4-7, 7-11 με τους Μακεδόνες να περνούν για πρώτη φορά με 14-13, να ξεφεύγουν με 20-15 και να φτάνουν εύκολα στο 2-1.

Στο δ’ σετ έγινε μάχη πόντο με πόντο με την Ηλιούπολη να ξεφεύγει με 13-16 και 18-20, αλλά στο 19-21 οι Μακεδόνες με συνεχόμενα μπλοκ έτρεξαν σερί 6-0 φτάνοντας στο 25-21 και στη νίκη με 3-1.

Η γνώμη του πάγκου

Μανώλης Σκουλικάρης: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν ξεκινήσαμε καλά λόγω του άγχους που είχαμε, αλλά από ένα σημείο και μετά βρήκαμε το ρυθμό μας και θεωρώ ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και πιο εύκολα, αλλά τέλος καλό όλα καλά».

Δήμητρα Λυκoγιάννη: «Για άλλη μια φορά δεν αρπάξαμε την ευκαιρία με την κατάκτηση του πρώτου σετ να πάρουμε βαθμό σε μια δύσκολη έδρα. Ουσιαστικά παλεύουμε με τον εαυτό μας και τα λάθη μας».

Τα σετ: 22-25, 25-19, 25-15, 25-21

Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Σαγκάρντια, Δραγουμάνου, Τοάζι, Καραφουλλίδου, Σπανού, Πολυνοπούλου, Μυρίδου –λ / Βέλλιου

ΓΣ Ηλιούπολης (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Γιοβάνη, Σπανού, Γκρέκα, Τσουμήτα, Μαλουσάρη, Μαθιουδάκη-λ / Κοκίου, Σαλούστρου, Ματσούκα

 

Η επόμενη αγωνιστική (12η)

Πεμ 22 Δεκ, 19:00 ΑΟΝ Πανναξιακός – ΓΣ Ηλιούπολης     ΔΑΚ Νάξου        

Παρ 23 Δεκ, 18:00            ΑΣ Ελπίς – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου     «Ι.Λεμονίδης» 

Παρ 23 Δεκ, 18:00            ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil – ΑΕΚ Αθηνών                Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου             

Παρ 23 Δεκ, 19:00            ΑΣ Μακεδόνες – ΑΣ Άρης             ΔΑΚ Κυμίνων    

Παρ 23 Δεκ, 19:00            ΑΣΠ Θέτις – Παναθηναϊκός ΑΟ  «Γ. Γεννηματάς»             

Σαβ 07 Ιαν, 18:00              Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΟ Θήρας    Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη ‘Μελίνα Μερκούρη’

 

Η βαθμολογία

No.         Ομάδα Βαθμοί Αγώνες                Νίκες     Ήττες    Σετ υπέρ              Σετ κατά

1. Ολυμπιακός  30           11           10           1              32           6

2. Παναθηναϊκός             28           11           9              2              30           8

3. Πανναξιακός                27           11           9              2              29           12

4. ΑΟ Θήρας      24           11           8              3              29           16

———————————————————————————

5. ΑΣ Άρης           20           11           7              4              24           18

6. ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil        17           11           6              5              21           19

7. ΑΣ Μακεδόνες             14           11           5              6              20           23

8. ΑΠΣ Αίας Ευόσμου     13           11           5              6              15           23

9. ΓΣ Ηλιούπολης              11           11           3              8              16           25

————————————————————————————–

10. ΑΣ Ελπίς        8              11           2              9              11           27

11. ΑΣΠ Θέτις    6              11           2              9              12           29

12. ΑΕΚ Αθηνών               0              11           0              11           0              33


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ιταλία: Ενεργοποιήθηκε σήμερα το εισιτήριο εισόδου στην Βενετία

Πέντε (5) ευρώ η είσοδος στη Βενετία από σήμερα 25 Απριλίου

ΠΝΑι: Με διευρυμένη πλειοψηφία, Συμπαραστάτης του Πολίτη, ο δικηγόρος Στέφανος Καψάλης

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης - Η διαδικασία επιλογής διεξήχθη με μυστική ψηφοφορία στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ιταλία – Εθνικό Συμβούλιο Ερευνών: “Βρήκαμε τον τάφο του Πλάτωνα”

«Ετάφη δε και Πλάτων...» - Ερευνα υποδεικνύει την Ακαδημία Πλάτωνος ως τελευταία κατοικία του φιλοσόφου

Νηστεία: Εύκολοι και νόστιμοι συνδυασμοί τροφών που μπορείτε να κάνετε

Ιδανικοί συνδυασμοί τροφών που μπορείτε να κάνετε την περίοδο της νηστείας

Γ. Βρούτσης: Παραδίδει αύριο την ολυμπιακή φλόγα στους Γάλλους

O αναπλ. Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στην Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Νάξος: Ερχεται η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης

Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης αύριο Παρασκευή - Ποια τα θέματα

Amorgos Trail Challenge: Συνδιοργανωτής ο Δήμος Αμοργού

Ο Δήμος Αμοργού συνδιοργανωτής του 7ου Amorgos Trail Challenge

Σχολεία: Κλείνουν αύριο για τις εορτές του Πάσχα, πότε ανοίγουν;

Κλείνουν τα σχολεία λόγω Πάσχα - Πότε ανοίγουν; - Χρονοδιάγραμμα έως τις εξετάσεις

Aegean Air: Οι Ελληνες φέτος το Πάσχα πάνε Ικαρία και Σητεία (!!!)

AEGEAN: Πού θα ταξιδέψουν οι Έλληνες το Πάσχα – Στους top προορισμούς εσωτερικού Κέρκυρα, Ικαρία, Σητεία και στο εξωτερικό Μαρόκο

Χ. Θεοχάρης: Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις

Τι αναφέρει ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης για φορολογικές δηλώσεις, POS και τέλη κυκλοφορίας

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

Νάξος: Ερχεται η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης

Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης αύριο Παρασκευή - Ποια τα θέματα

Νάξος – Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Πότε ξεκινάει το Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων

Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη Νάξο ανακοίνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος του νησιού (πίνακας)

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

Fast Ferries – Πρωτομαγιά: Εμφάνιση στη Νάξο του “Fast Ferries Andros”

Η Fast Ferries ενημερώνει για την κίνηση των πλοίων της κατά την απεργία της Πρωτομαγιάς - ΤΙ θέλει το Fast Ferries Andros στη Νάξο;

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

CaptainBook: Σούπερ χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από επενδυτή

Η χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση των υπηρεσιών της και εκτός των αγορών όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η αγορά των ΗΠΑ από όπου προέρχεται το 30% των εσόδων της