Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔημιουργεί προσδοκίες ο φετινός Πανναξιακός

Δημιουργεί προσδοκίες ο φετινός Πανναξιακός

|

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του βρίσκεται ο Πανναξιακός, καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Κυκλάδων.

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του βρίσκεται ο Πανναξιακός, καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Κυκλάδων.

Μπορεί η διευρυμένη τουριστική σεζόν να κρατά αρκετούς ποδοσφαιριστές μακριά από την προετοιμασία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά ο Γιώργος Προμπονάς, που ανανέωσε τη συνεργασία του για ακόμη μία σεζόν με τον Πανναξιακό, προσπαθεί να μοντάρει το υπάρχων υλικό, μεταξύ αυτών και τα νέα πρόσωπα που έχουν αποκτηθεί ή δοκιμάζονται από την ομάδα της Νάξου.

dsc_0306.jpg

Φιλικά

Στις 1 Σεπτεμβρίου οι παίκτες του Πανναξιακού πάτησαν για πρώτη φορά το πόδι τους στο γήπεδο και μετά από 3 εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας ήρθε η ώρα και για τον πρώτο φιλικό, με τον ΑΟ Μυκόνου να ταξιδεύει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στη Νάξο, για ένα ραντεβού που συνηθίζεται μεταξύ των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια.

Οι Μυκονιάτες έφυγαν νικητές με 0-1 από το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς φάνηκαν πιο έτοιμοι, με τον Πανναξιακό από την πλευρά του όμως να δείχνει πολύ καλά στοιχεία παρά τις κραυγαλέες απουσίες.

Για την ιστορία το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε με πέναλτι που υπέπεσε με χέρι ο Χαμηλοθώρης στο 85΄και εκτελέστηκε εύστοχα από τον Τσαμασλίδη.

dsc_0359.jpg

Το φύλλο αγώνα

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Νεοκοσμίδης με βοηθούς τους Χατζόπουλο και την κα. Μελανίτη

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσαϊλάκης, Καρελέμογλου, Ανεβλαβής, Αζίζ, Σέμε, Χαμηλοθώρης, Βαθρακοκοίλης, Κωτσαρής, Σταματίου, Φουντουκίδης, Καρούσης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Καραπάτης, Βρεττός

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Βαρουξής, Παπαδόπουλος, Τόμπρος, Καρατζάς, Καραΐνδρος, Αμπαδίνης, Ράγια, Ντιαϊέ, Αλεξανδρόπουλος, Ντουσάι.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τσαμασλίδης, Βερώνης, Πλάκα, Λεοντιάδης, Μπαϊρακταράι, Πατσάνι, Βερώνης Μ.

dsc_0288.jpg

Νέα πρόσωπα

Μιλήσαμε για ικανοποίηση και αυτό το συναίσθημα σίγουρα επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου, καθώς μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με πολλές απουσίες, όμως από την άλλη πλευρά φαίνεται ότι ο Πανναξιακός έχει πετύχει διάνα στα νέα πρόσωπα, είτε αυτά είναι παίκτες που επέστρεψαν, είτε παίκτες που θα φορέσουν για πρώτη φορά τη φανέλα με την πορτάρα στο στήθος.

Ο Βασιλάκης πιο έτοιμος από ποτές θα έχει «ζευγάρι» κάτω από τα γκολ ποστ τον Γιώργο Τσαϊλάκη, που επιστρέφει στον Πανναξιακό μετά την παρουσία του το 2013 στη Γ΄Εθνική, αλλά και την επόμενη χρονιά στο τοπικό.

Ο Βασίλης Καράι που άνηκε στο Φιλώτι και αποκτήθηκε ως ελεύθερος αναμένεται να βοηθήσει πολύ στον επιθετικό τομέα, όπου ταίρι θα έχει τον Ιάκωβο Σταματίου που παραμένει στην ομάδα, αλλά και τον πολύπειρο Γιώργο Καρούση που φέτος προετοιμάζεται σε φουλ ρυθμούς και θα αποτελέσει ένα δυνατό όπλο στα χέρια του Γιώργου Προμπονά.

Βέβαια η πιο σημαντική κίνηση ακούει στο όνομα Αντώνης Πιτταράς, με τον Ναξιώτη επιθετικό να αφήνει την καριέρα του σε Football League και Γ΄Εθνική και να επιστρέφει στη Νάξο για να εκτίσει την στρατιωτική το θητεία, ενώ παράλληλα θ προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανναξιακό.

Στη μεσαία γραμμή ο Πανναξιακός έκανε το μπαμ με τον 26χρονο αμυντικό μέσο Μάρκο Φουντουκίδη, που στον πρώτο φιλικό της ομάδας έδειξε ότι μπορεί άνετα να πάρει ηγετικό ρόλο, καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες, ενώ  παράλληλα πρόκειται για ένα χαρισματικό ποδοσφαιριστή.

Ο Αφρικανός Αμπντούλ Αζίζ που δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες στο κέντρο της άμυνας, άρεσε επίσης στο φιλικό και δεν αποκλείεται ο Γιώργος Προμπονάς να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του. Σημαντική θεωρείται και η επιστροφή του Κώστα Καρελέμογλου, ο οποίος σίγουρα αποτελεί εγγύηση στα άκρα της άμυνας.

θα ήταν τουλάχιστον παράληψη να μην κάνουμε αναφορά, σε ποδοσφαιριστές που αποτελούν τον άξονα της ομάδας, όπως τους δύο αρχηγούς Παπανικολάου και Χαμηλοθώρη, τους «μικρούς» Βαθρακοκοίλη, Ανεβλαβή, Βρεττό και Καραπάτη, όπως και στον Σέμε και Λίκα, με τον τελευταίο παρά το ότι εκτίει την στρατιωτική του θητεία, ωστόσο αναμένεται να τεθεί στις υπηρεσίες της ομάδας. Όσο γι αυτούς που θα ενσωματοθούν τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα ενημέρωση μέσα από τη στήλη μας.

Σίγουρα ο Πανναξιακός δεν θα κλείσει το ρόστερ, αφού ψάχνει 1-2 ακόμη περιπτώσεις που θα δώσουν περισσότερο «βάθος» στην ομάδα.

dsc_0285.jpg

Ακαδημίες

Τα πράγματα στον Πανναξιακό όμως αλλάζουν και όσο αφορά τις ακαδημίες ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος έχει δρομολογήσει μία σειρά ενεργειών προκειμένου να ρίξει ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες, όπου πλέον υπεύθυνος ανέλαβε ο Βασίλης Φλεριανός.

Ο Πανναξιακός έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα τμήμα ακαδημιών που θα στέκεται πάνω σε στέρεες βάσεις και θα έχει σωστή οργάνωση και λειτουργία.

Παράλληλη προσπάθεια γίνετε και στις ακαδημίες του στίβου, όπου πραγματοποιούνται εγγραφές, ενώ ξεχωρίζει η συνεργασία με αρκετούς προπονητές που έχουν αναλάβει ξεχωριστά το κάθε αντικείμενο (σπριντ, μεγάλες αποστάσεις, άλματα, ρίψεις).

dsc_0280.jpg


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ΠΝΑι: Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα υποδυόμενοι υπαλλήλους

Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Πάσχα: Σύγχυση στην αγορά αρνιού

Αντιδράσεις για την ένταξη των αμνοεριφίων στο «καλάθι» – Ανησυχία για την επάρκεια λόγω εξαγωγών

Νάξος – ΧΥΤΑ: Υπό έλεγχο και έσβησε η φωτιά

Εσβησε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο ΧΥΤΑ της Νάξου

“Νόσος Νάξος”: Ενεργοποιείται (από Νοσοκομείο Νάξου) η διαδικασία του γονιδιακού ελέγχου

Συνάντηση την περασμένη Δευτέρα (22/04) στο Δημαρχείο Νάξου με σκοπό την ενεργοποίηση της διαδικασίας γονιδιακού ελέγχου για τη "Νόσος Νάξος"

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia – Play Offs: Φινάλε στο όνειρο, ήττα στην Βούλα και αποκλεισμός

Ο ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia πάλεψε αλλά πνίγηκε στην άμυνα του Πρωτέα Βούλας - Ηττα στον 3ο αγώνα 66-55 και με 2-1 ήττες έμεινε εκτός συνέχεια - Το σχόλιο της διοίκησης για το φετινό ταξίδι της Ναξιώτικης Ομάδας

Πανναξιακός ΑΟΚ – Play Offs: “Εδώ είναι Νάξος” και επίδειξη δύναμης κόντρα στον Ηλυσιακό

Εντυπωσιακός ο Πανναξιακός ΑΟΚ κέρδισε τον Ηλυσιακό 74-62, έφερε τη σειρά στα ίσα (1-1 νίκες) και ο τελικός για την μάχη του τελικού την προσεχή Κυριακή (28/04) στα Ιλίσια

Εκτακτο: Φωτιά σε εξέλιξη στο ΧΥΤΑ της Νάξου (photos)

Γύρω στις 6 το πρωί της Παρασκευής ξέσπασε φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου - Στο χώρο και δύναμη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου

Νάξος: Τοποθετήθηκαν νέες σύγχρονες προκατασκευασμένες αίθουσες σε σχολεία

Φ. Μαυρομμάτης δηλώνει ότι "Νέες σύγχρονες προκατασκευασμένες αίθουσες τοποθετήθηκαν σε σχολεία”

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

Νάξος: Ερχεται η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης

Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης αύριο Παρασκευή - Ποια τα θέματα

Νάξος – Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Πότε ξεκινάει το Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων

Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη Νάξο ανακοίνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος του νησιού (πίνακας)

Fast Ferries – Πρωτομαγιά: Εμφάνιση στη Νάξο του “Fast Ferries Andros”

Η Fast Ferries ενημερώνει για την κίνηση των πλοίων της κατά την απεργία της Πρωτομαγιάς - ΤΙ θέλει το Fast Ferries Andros στη Νάξο;

Νάξος – ΧΥΤΑ: Υπό έλεγχο και έσβησε η φωτιά

Εσβησε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο ΧΥΤΑ της Νάξου

“Νόσος Νάξος”: Ενεργοποιείται (από Νοσοκομείο Νάξου) η διαδικασία του γονιδιακού ελέγχου

Συνάντηση την περασμένη Δευτέρα (22/04) στο Δημαρχείο Νάξου με σκοπό την ενεργοποίηση της διαδικασίας γονιδιακού ελέγχου για τη "Νόσος Νάξος"

Πανναξιακός ΑΟΚ – Play offs: Ωρα τελικού (15:00) κόντρα στον Ηλυσιακό

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ηλυσιακό για τον 2ο αγώνα των πλέι οφ... (Αφίσα)

Νάξος – Ολυμπιακή Φλόγα: ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ για τους πολιτικούς νάνους, απρέπεια σε έναν Ναξιώτη Πρωταθλητή

Ο Στράτος Φουτάκογλου γράφει για όσα έγιναν την ημέρα της Λαμπαδηδρομίας στη Νάξο με επίκεντρο τον παραγκωνισμό του Ναξιώτη πρωταθλητή Γιάννη Ξενάκη

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών