Δονούσα - Ομάδα Αιγαίου: Ο Μπουρούσης εγκαινίασε το γήπεδο μπάσκετ (video)

Μπουρούσης - Δονούσα

Ακούμε την είδηση "η Δονούσα απέκτησε γήπεδο μπάσκετ" και γελάμε... Η πιο σωστά κλαίμε. Εν έτη 2022 και η Δονούσα απέκτησε το πρώτο της ανοιχτό γήπεδο... Δεν είναι πρώτη Απριλίου... Είναι η σκληρή πραγματκότητα... 

Τέλη Φεβρουαρίου και ο Χρήστος Σιγάλας, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δονούσας μας είχε ενημερώσει με ανάρτησή του στα social media "Επιτέλους απόκτησε και η Δονούσα το δικό της γήπεδο μπάσκετ, δίπλα στο γήπεδο 5χ5, με προδιαγραφές και για τένις. Πάγιο αίτημα πολλών χρόνων των νέων του νησιού, σε μια προσπάθεια μας να ασχολούνται όλοι με τον αθλητισμό και όχι με ηλεκτρονικά παιχνίδια"..

Ποιοι είχαν βάλει το χεράκι τους; Ο κύριος Σιγάλας είχε εξηγήσει "Για την υλοποίηση του να ευχαριστήσουμε θερμά την "Ομάδα Αιγαίου" που πάντα είναι δίπλα μας, τον Αντιδήμαρχο  Αθλητισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Βαγγέλη Κατσαρά για την χρηματοδότηση και τις ενέργειες του, τον πολιτιστικό και περιβαλοντικο σύλλογο Δονούσας ΠΟΣΕΙΔΩΝ, την Ενωση Δονουσιωτων Κυκλαδων και ιδιώτες που βοήθησαν και χρηματοδοτησαν αυτό το σπουδαίο έργο.  Τα λέμε όλοι από κοντά στα εγκαίνια τον Μάιο". 

Και φτάσαμε στον Μάιο.. Και η Ομάδα Αιγαίου ήταν εκεί. Οπως βέβαια και η εταιρεία Unilever, που ανέλαβε το βάρος για την κατασκευή του γηπέδου...  Στη Δονούσα. Χθες Τετάρτη 11 Μαϊου. Και τα εγκαίνια έγιναν με τη παρουσία μάλιστα υψηλού καλεσμένου. Του Γιάννη Μπουρούση. Πρωταθλητή Ευρώπης στο μπάσκετ.... Και όπως είναι αυτονόητο οι μικροί μας φίλοι στην Δονούσα ενθουσιάστηκαν.  Ο Μπουρούσης έπαιξε με τα παιδιά, με τους μεγάλους και έδειξε γιατί θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού μπάσκετ χάρη στην απλότητά και την εν γένει συμπεριφορά του...  

 

Οπως διαβάζουμε στη σελίδα της Ομάδας Αιγαίου " Ευχαριστούμε από καρδιάς τον διεθνή παίκτη του μπάσκετ Γιάννη Μπουρούση για την συμμετοχή του στα εγκαίνια του γηπέδου μπάσκετ της Δονούσας στα πλαίσια του 28ου Διάπλου τη Ομάδας Αιγαίου. Το γήπεδο αποπερατώθηκε με την ευγενική χορηγία της Unilever σε συνεργασία με την Ομάδα Αιγαίου" 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News