Είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούμε

Συνέντευξη τύπου με σκοπό την παρουσίαση της ομάδας ποδοσφαίρου, των χορηγών και την οριοθέτηση των στόχων της φετινής χρονιάς πραγματοποίησε χθες ο Πανναξιακός.

Η συνέντευξη τύπου δόθηκε στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στο ΔΑΚ Νάξου.

Αφού ο πρόεδρος Πλάτωνας Τομπάς είπε μερικά λόγια για τη νέα χρονιά, στη συνέχεια παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας ποδοσφαίρου και στίβου, καθώς και τους χορηγούς του ιματισμού, που ταυτόχρονα είναι και οι μεγάλοι χορηγοί του Πανναξιακού.

Όσον αφορά τους στόχους, τόσο ο Πρόεδρος κ. Τομπάς, όσο και ο κ. Αγγελής που ανέλαβε μετά τον λόγο τόνισαν ότι ο Πανναξιακός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και είναι φυσικό μέσα στου στόχους του να υπάρχει η κατάκτηση των τίτλων στις Κυκλάδες, όπως και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική.

Μάλιστα όπως τόνισε χαρακτηριστικά οι παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα γνωρίζουν εξ αρχής ότι στόχος του Πανναξιακού  είναι να κερδίζει όλους τους αγώνες, στους οποίους θα πάει χωρίς άγχος.

Ο Αντιπρόεδρος του Πανναξιακού Μιχάλης Αγγελής η μίλησε και για τις ακαδημίες του συλλόγου, οι οποίες όπως είπε γιγαντώθηκαν, ενώ παρουσίασε και τους προπονητές των ομάδων που θα είναι ο Γιάννης Παραβατός (Νέοι) και Γιάννης Ζαφείρης (Παίδες).

Τέλος ο κ. Αγγελής έκανε λόγο για τον μεγάλο γηπεδικό πρόβλημα που υπάρχει τονίζοντας ότι αυτό αποτελεί τροχοπέδη στη σωστή ανάπτυξη των ακαδημιών.