Έκοψε την πίτα του ο ΠΑΣ Νάξου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα η καθιερωμένη κοπή πίτας του Π.Α.Σ ΝΑΞΟΥ. Όσοι παρευρέθησαν (αθλητές,γονείς και φίλοι της Ομάδας) γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες απολαμβάνοντας τους νόστιμους μεζέδες που είχε παρασκευάσει το "Ραντεβού-Catering”, ειδικά για την εκδήλωση.
Την μουσική επένδυση της Βραδιάς είχαν αναλάβει οι παίκτες της Ομάδας και επαγγελματίες μουσικοί Βαγγέλης Κακλαμάνος στην κιθάρα και Κώστας Κατσιούλης στο βιολί , τους οποίους συνόδευσε με το λαούτο του ο Γιώργος Μουστάκης. Το κέφι ξεχείλιζε απ’ όλους και πολλοί ήταν εκείνοι που επέδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες.

Ξεκινώντας την εκδήλωση ο πρόεδρος της Ομάδας Μανώλης Μαργαρίτης απεύθυνε τις ευχές του σε όλους τους παρευρισκομένους και τις ευχαριστίες του: στο Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στον ΝΟ.ΠΠΑ.ΠΠΠΑ και στον πρόεδρο του Γιάννη Τσολάκη, στα Μ.Μ.Ε, στους συνεργάτες του στην διοίκηση , το τεχνικό- προπονητικό team, τους  εξωτερικούς συνεργάτες και τους χορηγούς της ομάδας.

Ο πρόεδρος δεσμεύτηκε για κάτι πολύ σημαντικό που σχεδιάζει η ομάδα όμως για λόγους σκοπιμότητας δεν ήθελε να το ανακοινώσει ακόμη.  Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στη γραμμή αυτή τη χρονιά που μας πέρασε προχωρήσαμε σε δράσεις και συνεργασίες με ειδικούς επιστήμονες σε ότι αφορά την ενίσχυση της αθλητικής ικανότητας, την αθλητική συμπεριφορά αλλά και τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών μας.

Σε ένα τέτοιο εγχείρημα η αρωγή των γονέων είναι απαραίτητη και η συνεργασία μαζί τους επιτυγχάνεται όταν και αυτοί είναι σωστά και καλά ενημερωμένοι. Για το σκοπό αυτό λοιπόν διοργανώσαμε δύο σημαντικές ημερίδες με ειδικούς επιστήμονες και θέματα: «Ο ρόλος των γονέων στον αθλητισμό» και « Παιδί και Αθλητισμός» ………..

….Φυσικά η προσπάθεια έχει ήδη αρχίσει και δίνει καρπούς. Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάκτηση την περσινή χρονιά στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, της πρώτης θέσης από την ομάδα παίδων και της δεύτερης θέσης της ομάδας νέων στις αντίστοιχες κατηγορίες, καθώς επίσης και η σταθερή βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων των παιδιών μας. Δεν είναι τυχαίο που ο ΠΑΣ Νάξου ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που φέρνει έχει αποσπάσει τα συγχαρητήρια των αντιπάλων του για την αγωνιστική του παρουσία.

Τέλος σε μία εποχή που τα πάντα θυσιάζονται στην επίτευξη του σκοπού με κάθε μέσο, που τα ιδεώδη του υγιούς ανταγωνισμού, του σεβασμού του αντιπάλου, έχουν χαθεί όχι μόνο από τον αθλητισμό, αλλά και από την κοινωνία μας και που εναγωνίως η FIFA με το FAIR PLAY αναζητεί, δεν είναι τυχαίο που η ΕΠΣ Κυκλάδων επέλεξε να βραβεύσει την ομάδα μας με το κύπελλο ήθους καθιστώντας την σημαιοφόρο στο σκοπό αυτό.

Να σημειωθεί ότι αυτή η τιμή δόθηκε για τελευταία φορά σε ομάδα στις Κυκλάδες πριν 12 χρόνια !

Για να τονίσουμε λοιπόν ότι ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ το Δ.Σ. του ΠΑΣ Νάξου αποφάσισε να βραβεύσει έναν αθλητή μας, ο οποίος πέραν του ότι βελτιώνεται συνεχώς αθλητικά, πέραν του ότι είναι αριστούχος μαθητής κατάφερε και να διακριθεί στον Πανελλήνιο διαγωνισμό της μαθηματικής εταιρείας. Και φυσικά το πιο σημαντικό από όλα είναι ένα παιδί με ήθος, όπως ΟΛΑ τα παιδιά της ομάδας μας . Καλώ λοιπόν τον Μιχάλη Ξενάκη να παραλάβει το βραβείο του…..»

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε αποδεικνύοντας έτσι την στήριξή τους στην ομάδα. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή και χαρούμενη.

Σε μια ιδιαίτερη στιγμή ο τερματοφύλακας της ομάδας των Νέων Παντελής Καρανίκας ανέβηκε στην πίστα και ερμήνευσε Παντελή Παντελίδη!!! Ενώ σχεδόν όλοι οι παρόντες σιγοτραγουδούσαν το καταπληκτικό ρεπερτόριο της ορχήστρας.

Για την Ιστορία να αναφέρουμε ότι το φλουρί της πίτας της διοίκησης κέρδισε ο γυμναστής Πέτρος Σιδερής και το φλουρί της πίτας του κοινού κέρδισε ο παίκτης της ομάδας Γιάννης Ξενάκης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ