Έκτακτο.. Το FBI (sa) "συνέλαβε" στη Νάξο γνωστό Ελληνα μπασκετμπολίστα

Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί η είδηση της .. σύλληψης, κορυφαίου μπασκετμπολίστα από το FBI και μάλιστα στη Νάξο. Αναφερόμαστε στον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα, τον "τσάρο" Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Νάξο εδώ και μερικές ημέρες. Τον είδαμε χάρη στους ...τρελοναξιώτες στο Χαλκί να κάνει βόλτα στα γραφικά στενάκια της πάλαι πρωτεύουσας του νησιού και σήμερα τον ... συναντήσαμε στη Χαβάη. Ξέρετε, στην ωραιότερη παραλία της Νότιας Νάξου.. 

Εκεί όπου ο 42χρονος Παπαλουκάς βρέθηκε απέναντι από το FBI - sa, την καντίνα που έχει μετατρέψει το street food σε έναν γευστικό οργασμό που δεν θέλει κανείς να ...τελειώσει. Και όπως διαβάζουμε στην σελίδα των παιδιών που έχουν την καντίνα "Το FBI έπιασε τον βετεράνο διεθνή Έλληνα καλαθοσφαιριστή Θοδωρή Παπαλουκά να ποζάρει και να δηλώνει θαυμαστής του φαγητού που προσφέρουμε"

Εμείς να σημειώσουμε ότι ο Παπαλουκάς μετά από μία εντυπωσιακή καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έκανε εδώ και δύο χρόνια το όνειρό του πραγματικότητα...  Είναι επικεφαλής της Eurohoops Academy, της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Σεπτέμβριο του 2017. Μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη ανέλαβαν τη διεύθυνση της Ακαδημίας, θέλοντας να δημιουργήσουν ένα «σπίτι» του μπάσκετ, όπου οι νεαροί αθλητές μπορούν να μάθουν, να παίξουν και να αγαπήσουν το άθλημα του μπάσκετ. Και τα έχει καταφέρει μία χαρά... 

Φέτος, μάλιστα επέστρεψε στο γήπεδο για την ενίσχυση των αθλητών του μπάσκετ με αμαξίδιο. Στο πλαίσιο της ενέργειας «Ηοops for Hope» που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός της ΟΣΕΚΑ, σε συνεργασία με την ομοσπονδία, ο πρώην διεθνής άσος παίρνει μέρος σε ένα πρωτότυπο μπασκετικό challenge μαζί με παιδιά από τις ακαδημίες του. 

Είναι παντρεμένος με το γνωστό μοντέλο Βασιλική Τσεκούρα, έχουν μία κόρη και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις σαν ο διάολος το λιβάνι... Ομως, συνελήφθη από το FBI - sa καθότι κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στις γεύσεις τους...