Ελλάδα - Attica Group: Παίζοντας ποδόσφαιρο για καλό σκοπό

Ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο του προγράμματος Υπευθυνότητας της AtticaGroup «ΠΛΕΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» και με στόχο την περαιτέρω συνεισφοράτου Ανθρώπινου Δυναμικού μας σε κοινωνικά θέματα, πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας ποδοσφαίρου «OneGroupOneCrew» με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, στο γήπεδο Kifissos FC στο Αιγάλεω, ανάμεσα στις ομάδες«Ξηράς» και «Θάλασσας» των εργαζομένων της AtticaGroup. Η λήξη του αγώνα βρήκε νικητές τα παιδιά και όλους όσους συμμετείχαν σ΄ αυτήν την ξεχωριστή, γεμάτη συναισθήματα εκδήλωση, εναρμονισμένη με το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Αφορμή για την εν λόγω πρωτοβουλία στάθηκε η ανάγκη του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ»  για τον εξοπλισμό και τη στελέχωση δύο νέων δομών 24ωρης φροντίδας στα Καλύβια Αττικής, όπου θα φιλοξενούνται τα παιδιά ναυτικών με νοητική υστέρησηή και άλλα νοσήματα,παιδιά που χρήζουνσυστηματικής παρακολούθησης, ενίσχυσης και αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Η διοργάνωση του 1ουφιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου «OneGroupOneCrew» είχε πρωταρχικό στόχο αφενός την προσφορά στις οικογένειες ναυτικών με παιδιά με ειδικές ανάγκες και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών τους,αφετέρου την ενίσχυση του αισθήματος κοινωνικής υπευθυνότητας των εργαζομένων μας και την ανάδειξητης σημασίας της εθελοντικής προσφοράς.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συμμετοχή των εργαζομένων αλλά και την επιπρόσθετη οικονομική ενίσχυση από τον Όμιλο κατατέθηκε στον λογαριασμό του Σωματείου «Η ΑΡΓΩ», στην Εθνική Τράπεζα.

Η AtticaGroup δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFASTFERRIES, BLUESTARFERRIES, HELLENICSEAWAYS και AFRICAMOROCCOLINK με συνολικά 31 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News