Ελλάδα: Και η ντροπή, ντράπηκε σήμερα, με τα πολιτικά παιχνίδια

Παρωδίας συνέχεια...  Μετά το... κατά λάθος λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, μετά την "παρέμβαση Αυγενάκη" μέσω twitter  ότι θα πιέσει να αλλάξει η απόφαση και μετά την έντονη φημολογία ότι η ΚΥΑ του Σαββάτου (6.3.2021) θα συμπεριλαμβάνει και πάλι στις εξαιρέσεις τα αθλήματα που είχαν ήδη ανακοινωθει ότι θα επανεκκινήσουν,  ο ΓΓΑ κ. Μαυρωτάς με δηλώσεις του στην ΕΡΤ ζητούσε υπομονή... έως τις 15 Μαρτίου.

Όλα αυτά όταν στο ίδιο κανάλι λίγη ώρα πριν, γινόταν αναφορά για ανάκληση της απόφασης που έβαζε λουκέτο στα ερασιτεχικά πρωταθλήματα.  Με άλλα λόγια, "γυρίζει και πάλι η μπιφτέκα από την πολιτεία " (θα μας κατανοήσουν οι θεατές του Survivor) και όλα αυτά τα ζούμε, σε διάστημα λιγότερο των εικοσιτεσάρων ωρών. Α και να σκεφτεί κανείς ότι νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει έντονα η φήμη ότι έρχεται απόφαση (βλ ΚΥΑ) που θα φέρει και πάλι τις ομάδες στα γήπεδα και είναι θέμα χρόνου να δούμε και πάλι αγωνιστική δράση...

Προφανώς είμαστε θεατές σε ένα πόλεμο με το μοναδικό θύμα τον Αθλητισμό. Και η ντροπή, ΝΤΡΑΠΗΚΕ με αυτά που ζούμε σήμερα!

Ας δούμε τι αναφέρει η ιστοσελίδα panionianea.gr αναφορικά με την νέα εξέλιξη:

Και οι... διαφοροποιήσεις στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού συνεχίζεται!

Μία τοποθέτηση από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, στην ΕΡΤ1, που αυτή τη φορά είπε στους ανθρώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού να κάνουν υπομονή μέχρι τις 15 Μαρτίου!

Κάτι διαφορετικό από αυτό που περιμέναμε δηλαδή, αφού πριν από λίγη ώρα το ίδιο κανάλι έκανε λόγο για ανάκληση της απόφασης σε διάστημα ωρών και τώρα από τον ειδικό πολιτειακό φορέα ακούστηκαν αλλιώς τα δεδομένα.

Ο κ. Μαυρωτάς, μεταξύ άλλων, τόνισε: "Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Εγώ πιστεύω ότι ο οργανωμένος αθλητισμός θα αντέξει και αν χρειαστεί να ενισχύσουμε κάποια πρωτόκολλα λόγω των νέων εξελίξεων θα το κάνουμε. Το θέμα είναι οι αποφάσεις να λαμβάνονται με τα σωστά δεδομένα και κριτήρια. Λίγη υπομονή ακόμα θα πρέπει να κάνουμε ως αθλητισμός μέχρι τις 15 Μαρτίου και νομίζω ότι μετά τα πράγματα θα αρχίσουν να ανοίγουν ξανά σιγά-σιγά".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News