Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕλλάδα - Μαρινάκης για Μανωλά: "Παίκτης με μεγάλα καρύδια" (video)

Ελλάδα – Μαρινάκης για Μανωλά: “Παίκτης με μεγάλα καρύδια” (video)

|

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του στο MEGA μετά την υπογραφή του συμβολαίου του Κώστα Μανωλά, τόνισε πως είχε ξεχωρίσει από μικρό τον Ναξιώτη αμυντικό. – Τι είπε ο Κώστας Μανωλάς για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό (video) 

“Φώναζε” από καιρό… Ηταν απλά θέμα χρόνου... και τελικά, έγινε …. Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Κώστας Μανωλάς. Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του 30χρονου στόπερ, ο οποίος επιστρέφει στο Λιμάνι του ύστερα από 7,5 χρόνια στην Ιταλία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του στο MEGA, αφού είχαν πέσει οι υπογραφές, τόνισε πως ο Μανωλάς “είναι παίκτης με μεγάλα καρύδια”, ενώ τόνισε ότι τον είχε ξεχωρίσει από μικρή ηλικία.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:
“Ο Κώστας δεν έφυγε πότε από τον Ολυμπιακό, ήταν πάντα κοντά. Παίκτης με μεγάλη ψυχή από μικρός. Μεγάλη δύναμη, ταχύτητα, εμπειρία πλέον από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Είναι παίκτης με μεγάλα καρύδια, είμαστε χαρούμενοι που είναι πλέον μαζί μας. Τον είχα ξεχωρίσει από μικρό, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την πορεία του στην Ευρώπη”. 

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού 

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την επίτευξη της συμφωνίας με την Νάπολι, ενώ η μεταγραφή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: “H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την SSC Napoli για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου”. 

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Μανωλά 

Τι ανέφερε ο Κώστας Μανωλάς; Μιλώντας στο κανάλι του Ολυμπιακού στο You Tube, ο Ναξιώτης αμυντικός τόνισε: “Από την πρώτη στιγμή που αγωνίστηκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ένιωσα ένα συναίσθημα που δεν έχω ξανανιώσει, με καμία φανέλα που έχω βάλει στη ζωή μου. Αυτό που με έκανε να γυρίσω είναι ότι ανυπομονώ να παίξω στο γεμάτο ‘Γ. Καραϊσκάκης’. Έχω παίξει σε τέσσερις ομάδες στη ζωή μου, δεν έχω συναντήσει πουθενά κόσμο σαν του Ολυμπιακού. . Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι ήρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερο εαυτό, όπως έχω κάνει οπουδήποτε έχω πάει, να κερδίσουμε τίτλους και να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια μεγάλη πορεία στην Ευρώπη. Θέλω να δώσω το πάθος, τη δύναμη, τον ενθουσιασμό και όλα τα άλλα που έχει ανάγκη μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και είναι τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα της ξανά”. 

 

 

 

Τι είπε στο Mega 

“Θα δώσω και την ψυχή μου. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, αυτά θέλω να τα πω μέσα στο γήπεδο. Σε αυτό περιμένω να δείξω πράγματα στον κόσμο του Ολυμπιακού και να ανταποδώσω την αγάπη που μου έδωσε και σήμερα, να ανταποδώσω και την εμπιστοσύνη του προέδρου, που ήταν πάντα ανοιχτός, με καρδιά και ήθελε να με φέρει πίσω στον Ολυμπιακό”, ήταν τα πρώτα λόγια του 30χρονου ποδοσφαιριστή, σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel.

Συνεχίζοντας για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόσθεσε: “Εκείνος με επέλεξε όταν έμεινα ελεύθερος από την ΑΕΚ, εκείνος πήρε το ρίσκο και με στήριξε στα πρώτα βήματά μου στον Ολυμπιακό. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα και το μόνο που του λέω είναι ότι θα του αποδείξω μέσα στο γήπεδο ότι αξίζει η εμπιστοσύνη που μου δείχνει πάντα. Τον ευχαριστώ πολύ και ευχαριστώ την οικογένεια του Ολυμπιακού”.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

Νάξος: Αυτοκίνητο βρέθηκε σε χαντάκι

Σε χαντάκι στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Γαλανάδου βρέθηκε αυτοκίνητο

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Η Νάξος αποχαιρετά την Φεβρωνία Λαμπρίδου και την συνοδεύει στο ταξίδι στην αιωνιότητα

Με την αρωγή της Θέκλας Κίζη αποχαιρετούμε την Φεβρωνία Λαμπρίδου... Στιγμές που μένουν αξέχαστες