Ελλάδα: Θετικός στον Κορωνοϊό ο Βαγγέλης Μαρινάκης (!!!)

Ολοένα αυξάνεται ο αριθμός των προσβληθέντων από τον κορωνοϊό που έχει εξαπλωθεί πλέον παγκοσμίως.  Τα άτομα που έχουν προσβληθεί στην Ελλάδα είναι επισήμως 89 κι ένας εξ αυτών είναι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης! 

Την είδηση μάλιστα έκανε γνωστή ο ίδιος ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού μέσα από τον λογαριασμό του στα social media, τονίζοντας ότι νιώθει καλά και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Μάλιστα το ίδιο συνέστησε να πράξουν και οι υπόλοιποι πολίτες που έχουν προσβληθεί από τον ιό, ευχόμενος περαστικά σε όλους. 

"Ο γνωστός ιός με "επισκέφθηκε" και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών. Και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας βρισκόταν στην Αγγλία και στο Λονδίνο. Για την ακρίβεια, ο Μαρινάκης δεν γύρισε με την αποστολή του Ολυμπιακού από την Αγγλία μετά την πρόκριση επί της Αρσεναλ και όπως γινόταν γνωστό από πλευράς «ερυθρόλευκων» δεν έχει έρθει σε επαφή και με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δείτε την ανάρτησή του: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News