Ελλάδα - βόλεϊ γυναικών : Αναστολή πρωταθλήματος έως την 17η Μαρτίου

Εεε επιτέλους και μία σωστή κίνηση. Σωστή; Τεσπα… Με τα δεδομένα που ισχύουν σωστή χαρακτηρίζεται.. Την ώρα που ο Αυγενάκης – ο αρμόδιος υπουργός για τον αθλητισμό -  προσπαθεί να μαζέψει ότι έσπειρε όλο αυτό το διάστημα με την αλλοπρόσαλλη πολιτική του  και την Κυβέρνηση που δεν ξέρει ότι ένα πρωτάθλημα για να διεξαχθεί πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να είναι στο απλό .. κόκκινο, έρχεται η ΕΟΠΕ και προχωρεί στο αυτονόητο…

Ποιο; Μα την αναστολή του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών ανακοίνωσε σήμερα (4/3) η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Βέβαια εδώ υπάρχει θέμα ολοκλήρωσης της κουτσουρεμένης σεζόν.. Κι αυτό γιατί η ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι αναστέλλει τη διοργάνωση του γυναικείου πρωταθλήματος μέχρι τις 17 Μαρτίου. Θα προλάβει όμως να τελειώσει σε ένα μήνα (!!!) από τη στιγμή που σύμφωνα με το καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας, τα εθνικά πρωταθλήματα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 17 Απριλίου;

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ σημειώνει τα παρακάτω:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στην έκτακτη συνεδρίασή του την Πέμπτη 4 Μαρτίου και αφού έλαβε υπόψη:

1. Τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ. αρ. Δ1α/ΓΠ. οικ. 13805 της 3.3.2021 (Β’ 843).

2. Την ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Αναστολή αρκετών αθλητικών δραστηριοτήτων έως και τις 15 Μαρτίου στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου αποφάσισε η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων - Προπονήσεις και αγώνες μόνο για ορισμένα επαγγελματικά πρωταθλήματα, κλειστά τα κολυμβητήρια).

3. Τις διευκρινιστικές οδηγίες για την άθληση στο σύνολο της επικράτειας υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 που εξέδωσε η ΓΓΑ.

Αποφάσισε την αναστολή της διεξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών – Volley League Α1 γυναικών έως και 17/3/2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News