ΕΝΑ - Σύρος: Ο Πέτρος Ραουζαίος τομεάρχης Αθλητισμού

Ακόμη ένας δυναμικός νέος αυτοδιοικητικός στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και μάλιστα με συγκεκριμένο ρόλο... Ο λόγος για τον Πρόεδρο της Κοινότητας Άνω Σύρου, Πέτρο Ραουζαίο, ο οποίος και ορίζεται ως Τομεάρχης Αθλητισμού της ΕΝΑ
 
Η ανακοίνωση της ΕΝΑ αναφέρει: ''Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα, οι νέοι με εμπειρία, γνώσεις και διάθεση να προσφέρουν πρέπει να γίνουν οδηγός για την επόμενη μέρα. 
 
Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) είναι παρούσα στις στις εξελίξεις με προτάσεις, παρεμβάσεις σε θεσμικούς φορείς και στα συλλογικά όργανα που συμμετέχουν τα μέλη της, μια και αυτά δραστηριοποιούνται σε όλα τα νησιά της Ελλάδος.

Ο Αθλητισμός είναι ακρογωνιαίος λίθος της οικονομίας μας και η αγωνία όλων μας είναι να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα εμπόδια, ώστε να επανέλθουμε με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα που θα αγγίζουν όλη την τοπική οικονομία.
 
Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) ανακοινώνει τον Πρόεδρο της Κοινότητας Άνω Σύρου Πέτρο Ραουζαίο ως Τομεάρχη Αθλητισμού. 
 
Ο Πέτρος Ραουζαίος κατοικεί στην Άνω Σύρο  και γνωρίζει εις βάθος τα θέματα του Αθλητισμου .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News