Επιστροφή με μετάλλια και εμπειρίες

Για δεύτερη σερί χρονιά ο αθλητικός σύλλογος Ταεκβοντό «αθλοπαιδειά Νάξου» έδωσε το παρών με επιτυχία στο αγωνιστικό φεστιβάλ kim a Liu που διοργανώθηκε στην Αθήνα. Επέστρεψε με μετάλλια και αγωνιστικές παραστάσεις και εξέδωσε δελτίο Τύπου όπου αναφέρει τα εξής:

«Ο αθλητικός σύλλογος Ταεκβοντο Αθλοπαιδεία Νάξου συμμετείχε στο αγωνιστικό φεστιβάλ Kim a Liu το τριήμερο 31 Οκτ - 2 Νοεμ στο Ολυμπιακό στάδιο πάλης Άνω Λιοσίων . Επτά αθλητές του συλλόγου έλαβαν μέρος στο τουρνουά στο οποίο συνολικά συμμετείχαν 1355 παιδιά από όλη την Ελλάδα. Στόχος και κατάκτηση των Ναξιωτών αθλητών ήταν η απόκτηση εμπειριών. Οι αθλητές μας ήταν ( ονομαστικά με την σειρά που αγωνίστηκαν ) :Γαλατερός Βαγγέλης, Κωστοπούλου Κυριακή, Κουτελιέρης Ανδρέας, Μαργαρίτης Γιάννης, Κρασσά Γεωργία, Μαργαρίτης Στέλιος, Ζευγώλη Κατερίνα.

Ο σύλλογος επέστρεψε στη Νάξο έχοντας στις αποσκευές του τη συλλόγη πολύτιμων εμπειριών και αγωνιστικών εικόνων για όλους αλλά και για 2 συνεχόμενη χρονιά διακρίσεις  δύο αθλητών που ανέβηκαν στο βάθρο των μεταλλίων. Η Κρασσά Γεωργία στη κατηγορία -53/2003 κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο και ο Μαργαρίτης Στέλιος στη κατηγορία -49/2005 κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασ​​ημένιο μετάλλιο. Ο σύλλογος τηρεί την υπόσχεσή του για την παρουσία του σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα και δίνει ραντεβού για το Πανελλήνιο Κύπελλο 13-14 Δεκεμβρίου στην Αθήνα».