ΕΠΣ Κυκλάδων: Τα είπαν Αυγενάκης - Φρέρης για το κυκλαδικό ποδόσφαιρο

Και οι δράσεις καλά κρατούν όσον αφορά τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίο Φρέρη, ο οποίος αυτή τη φορά βρέθηκε στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα δραστήριος και γνώστης των προβλημάτων του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου σε επίπεδο νησιών... 

Η συνάντηση που έγινε σε θερμό κλίμα είχε νησιώτικο αέρα, καθώς τόσο ο υπουργός είναι νησιώτης με καταγωγή από την Κρήτη, όσο και ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας που κατάγεται από το νησί της Τήνου, έδειξαν να κατανοούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Η συνάντηση όμως δεν περιορίστηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και φυσικά παρουσιάστηκαν από τον κ. Φρέρη, αλλά και σε διάφορα θέματα που αφορούν μελλοντική συνεργασία της ΕΠΣ Κυκλάδων με το υπουργείο.

Επίσης έγινε αναφορά στην κάρτα υγείας αθλητή, το μεταφορικό ισοδύναμο και πολλά - πολλά άλλα. Φυσικά ο κ. Φρέρης κάλεσε τον υπουργό να επισκεφθεί τα νησιά των Κυκλάδων, ενώ βέβαιη θα πρέπει να θεωρείτε και η στενή συνεργασία με τον βουλευτή κ. Φόρτωμα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων που υπογράφουν οι Φρέρης (πρόεδρος) και Παρούσης (γραμματέας):

Συναντήθηκαν σήμερα στην Αθήνα ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ. κ. Ειρηναίο Φρέρη και τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππο Φόρτωμα. Συζητήθηκαν ευρέως τα προβλήματα του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου (ακτοπλοϊκό, γηπεδικές εγκαταστάσεις, επιχορηγήσεις προς Ε.Π.Ο, Ε.Π.Σ.Κ. και Σωματεία, μεταφορικό ισοδύναμο Σωματείων, συνδιοργανώσεις, Κάρτα Υγείας κ.λ.π.), καθώς και οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης του σε όλους τους τομείς. Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε για πλήρη συνεργασία με την Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ.