Ερχεται το ''Naxos Adventure Rally 2018''

Το Naxos Adventure Rally 2018 είναι εδώ... και οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας θα ¨οργώσουν¨ το νησί σε 400 χιλιόμετρα, Street και Off-Road διαδρομών – πρόκληση! Εκατό αναβάτες απ’ολόκληρο τον κόσμο, δίνουν ραντεβού στο νησιωτικό Rally μοτοσυκλέτας της χρονιάς. Guest Riders Adam Riemann και Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Μια μοναδική περιπέτεια σε δυο τροχούς, στα βουνά και τις ακτές της Νάξου, όπου η θέα και το τοπίο κόβουν την ανάσα!  Η περιήγηση στις ιστορικές διαδρομές, τα γραφικά χωριά και τα σημαντικότερα μνημεία του τόπου, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τη φυσική ομορφιά και τον πολιτισμό του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων.

Το τρίπτυχο, που αποτελεί τον σκοπό της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της τουριστικής αξίας της Νάξου, η προβολή της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς του Νησιού και η προσέλκυση εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Το Naxos Adventure Rally 2018, πατάει γκάζι από 20 έως 23 Απριλίου, με σημείο εκκίνησης το βραβευμένο Barozzi Restaurant & Cocktail Bar στο λιμάνι της Χώρας.
 

Το Naxos Adventure Rally 2018, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ζήστε και εσείς την περιπέτεια σε δυο τροχούς, στα μοναδικά τοπία της Νάξου.

Δηλώστε συμμετοχή www.naxosadventurerally.com

Διοργάνωση Aliberti Projects.

Επικεφαλής Οργανωτικής Επιτροπής

Αλιμπέρτης Ευθύμιος +30 6930899009

Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ.