Ευχαριστήρια Πανναξιακού ΑΟΝ αλλά και της ΑΕΚ για την φιλοξενία

Σε ευχαριστήριες ανακοινώσεις προέβησαν οι δύο διοικήσεις του Πανναξιακού και τις ΑΕΚ για την άρτια οργάνωση των δύο φιλικών αγώνων των τμημάτων υποδομών το περασμένο Σαββατοκύριακο

Η Ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ:

Η Διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά και να συγχαρεί όλους όσους συνέβαλλαν, στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση των φιλικών παιχνιδιών των ομάδων κορασίδων του συλλόγου μας και της ΑΕΚ, στο Κλειστό Δ.Α.Κ. Νάξου.

Πρώτα από όλους, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αθλήτριες και τους γονείς τους που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση των παιχνιδιών. Επίσης στους χορηγούς της εκδήλωσης και πιο συγκεκριμένα την «Blue Star Ferries» και το κεντρικό πρακτορείο της στη Νάξο «ZAS Travel«, το «Naxian Collection«, την «Naxos Computers«, το κατάστημα «Γερμανός«, το κατάστημα «Expert«, το «ΚΤΕΛ Νάξου«, το ζαχαροπλαστείο «Ραντεβού«, την «Kerras Cruises«, το «SportCyclades.gr«, την «Vedus-χειροποίητα κοσμήματα«, την «Absolut Concept» και τα εστιατόρια «Ο Αποστόλης» και «Relax«.

Ακόμα ευχαριστούμε ολόψυχα τους διαιτητές Μουστάκη, Κατσούλη και Τζακωνιάτη για τη συμμετοχή τους. Επιπλέον, το επιτελείο της «Cyclades Video» και το Γιώργο Δεουδέ για την ζωντανή κάλυψη των αγώνων καθώς και τους Χαράλαμπο Ιωσηφίδη και Δημήτρη Κάτσαρη, ακούραστους εργάτες του Πανναξιακού, για την πολύτιμη συμβολή τους.

Τέλος την ομάδα της ΑΕΚ, τους Σκουτελάκο  Χάρη, Πεφάνη Γιώργο και τα κορίτσια τους που δέχθηκαν την πρόσκλησή να έρθουν στο νησί μας για τη διεξαγωγή των φιλικών και βεβαίως όλους τους φίλους της ομάδας μας που γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό.

Ο Πανναξιακός για άλλη μία φορά είναι «πρωτοπόρος» σε θέματα διοργανώσεων και αποτελεί δέσμευσή μας ότι αυτά τα φιλικά αποτελούν μόνο την αρχή μίας σειράς αγώνων αναπτυξιακών τμημάτων που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στο νησί μας, με αντιπάλους ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

και σήμερα ήρθε και η ευχαριστήρια ανακοίνωση από την πλευρά της ΑΕΚ:

«Η Ομάδα της Α.Ε.Κ. και οι Υποδομές Βόλλευ Κοριτσιών θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή των δύο φιλικών αγώνων της ομάδας μας στην Νάξο!!!

Τα λόγια δεν είναι σίγουρα αρκετά για να περιγράψουμε την καταπληκτική φιλοξενία που συναντήσαμε στο πανέμορφο νησί της Νάξου.

Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ομάδας του Πανναξιακού και στους γονείς των αθλητριών που ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε, καθώς και τις αθλήτριες του Πανναξιακού που αγκάλιασαν με ζεστασιά τις δικές μας αθλήτριες.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο club της ομάδας μας για την στήριξη και την πολύ θερμή υποδοχή τους.

Ευχόμαστε στην ομάδα του Πανναξιακού τα καλύτερα για τη συνέχεια και ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News