Φόρεσε και πάλι τη φόρμα ο Ιωαννίδης

Η Σαντορίνη έχει αλλάξει επίπεδο και το δείχνει με τον πιο εντυπωσιακό χώρο σε επίπεδο αθλητισμού και δημοσίων σχέσεων. Η επικοινωνία στο πιο δυνατό της σημείο... Το βόλεϊ έφτασε τις 10 σερί νίκες, στο ποδόσφαιρο ο Πανθηραϊκός έχει προχωρήσει σε μεταγραφές επιπέδου SuperLeague και στο μπάσκετ; Μετά τους Κωνσταντινίδη (προπονητή) και Βουρτζούμη (παίκτης έστω και στα 46 του) ήρθε το κερασάκι στην τούρτα με την εμφάνιση του Γιάννη Ιωαννίδη με φόρμα στο παρκέ του ΔΑΠΠΟΣ... Και να πως έχει η είδηση από το infobasket.gr 

"Έβαλε τη φόρμα του, άφησε λίγο παράμερα τις πολιτικές συζητήσεις κι επέστρεψε στο χώρο που αγαπά περισσότερο από κάθε τι άλλο. Ο λόγος για τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έχει αφήσει τα βουλευτικά έδρανα, όμως το μπάσκετ αποτελεί πάντοτε μέρος της καρδιάς του κι έτσι για ένα ολόκληρο τρίωρο ο «Ξανθός» φόρεσε τις φόρμες και μπήκε στο παρκέ για να προπονήσει…

Οι παίκτες της ΑΕ Σαντορίνης ήταν οι τυχεροί, που επί ένα ολόκληρο τρίωρο άκουσαν – δίχως μάλιστα να γκρινιάξουν ούτε δευτερόλεπτο – τόσο τη θεωρία, όσο και την πρακτική του Έλληνα προπονητή, ο οποίος έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα του συλλόγου της Σαντορίνης και για ένα διήμερο βρίσκεται στο όμορφο κυκλαδικό νησί. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της επίσκεψής του εκεί ο «Ξανθός» έβαλε τη φόρμα του και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΠΠΟΣ βγαίνοντας μετά από… τρεις ώρες θεωρίας και πράξης, αποδεικνύοντας πως οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται!!!

Στη συνέχεια ο «Ξανθός» έδωσε το παρόν στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση προς τιμήν του και μάλιστα ήταν εκείνος που έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ανδρικού τμήματος. Το Δ.Σ., τα προπονητικά τιμ, οι παίχτες καθώς και όλοι οι φίλοι του μπάσκετ της Σαντορίνης δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον Έλληνα προπονητή για την επίσκεψη του στο νησί, αλλά και για γνώσεις που μοιράστηκε μαζί τους, οι οποίες όπως επισημαίνουν «…θα αποτελέσουν εφόδιο για όλους».

Α και να σημειώσουμε ότι η ΑΕ Σαντορίνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Βίλα (33 ετών , 1,90) ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του playmaker και έχει πλούσιες παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Β” και Γ” Εθνικής όπου και αγωνιζόταν επί σειρά ετών. Στις διακρίσεις του έχει θέση στο Top 10 των 3pointers στο Πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής τις χρονιές 2006, 2008 και 2011.