Γάμος και βάπτιση στη Νάξο ο Κώστας Μανωλάς

Μετά τον πολιτικό γάμο που είχε γίνει πέρυσι, ο Κώστας Μανωλάς ανέβηκε σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας για την τέλεση και του θρησκευτικού γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Νίκη Πρεβεζάνου.

Ο 25χρονος στόπερ της Ρόμα, σήμερα όμως είχε διπλή χαρά, κι αυτό γιατί εκτός από τον θρησκευτικό γάμο, προχώρησε και στη βάπτιση  της κορούλας του, με τα δύο μυστήρια να λαμβάνουν χώρα στο ξενοδοχείο «Κάβουρας Village» στον Άγιο Προκόπη. Μία εκδήλωση που εξελίχθηκε στο κοινωνικό γεγονός του μήνα για την μικρή κοινωνία της Νάξου... Αξιοσημείωτο είναι ότι τα δύο μυστήρια μεταδόθηκαν απευθείας και στην Ιταλία, στους φίλους του Κώστα Μανωλά που λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να βρεθούν στη Νάξο, αλλά μέσω τεχνολογίας όλα κύλησαν ομαλά. 

Το μυστήριο του γάμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας, Καλλίνικος είχε τον πρώτο λόγο με τους παιδικούς φίλους του Κώστα Μαναλά, Αλέξη Πάσουλα και Γιώργο Βάλλη να είναι οι κουμπάροι και τη Νίκη να τηρεί το έθιμο και να πατάει το πόδι του Κώστα, ο οποίος αντέδρασε με ένα χαμόγελο. Αλλωστε το ζευγάρι γνωρίζετε αρκετά καλά ώστε να μπορεί να απολαμβάνει ακόμη και αυτό το χαριτωμένο στιγμιότυπο της γαμήλιας τελετής. 

Στη συνέχεια έγινε εντός του ιερού ναού και η τελετή της βάπτισης με την μικρή Κωνσταντίνα (ακούει το όνομα της μητέρας της Νίκης) να αντιμετωπίζει ψύχραιμα το όλο μυστήριο και με νονό τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού και φίλου πλέον της Νάξου, Δημήτρη Σιόβα. Στη συνέχεια ακολούθησε η δεξίωση του γάμου, όπου το παρών έδωσαν περισσότεροι από 300 καλεσμένοι κι ανάμεσά τους ήταν συμπαίκτες και φίλοι του Μανωλά όπως ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο Παναγιώτης Λαγός και ο Ραφίκ Τζεμπούρ.