Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓια εμάς το μπάσκετ είναι γιορτή

Για εμάς το μπάσκετ είναι γιορτή

|

Η ΕΣΚ Κυκλάδων απάντησε στην ανακοίνωση που είχε κάνει η Διοίκηση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια την ημέρα της έναρξης του Φάιναλ Φορ όπου ανακοίνωνε το τέλος της παρούσας διοίκησης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν στο χώρο του μπάσκετ 

Το Φάιναλ φορ αποτελεί παρελθόν… Η ΑΕ Σαντορίνης κατέκτησε τον τίτλο και ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία… Όμως, κάποια μέτωπα είναι ανοιχτά. Σήμερα είχαμε την απάντηση της ΕΣΚ Κυκλάδων στην επιστολή που είχε στείλει η διοίκηση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια που γνωστοποιούσε τους λόγους για τους οποίους αποχωρούσαν τα μέλη της λίγο πριν την λήξη της θητείας τους… Μάλιστα, η συγκεκριμένη επιστολή συνοδεύονταν και από επιστολή από τη Διοίκηση του Πανναξιακου ΑΟΝ σε ένα δείγμα καλής συνεργασίας των δύο ομάδων… Το άρθρο είχε τίτλο «η αδικία ενώνει τη Νάξο». Τώρα έρχεται η απάντηση από την ΕΣΚ Κυκλάδων όπου έστω και ετεροχρονισμένα με τίτλο «το μπάσκετ είναι γιορτή» προσπαθεί να αποδείξει ότι κακώς διαμαρτύρονται οι παράγοντες του ΑΠΑΣ τα Φανάρια καθότι όχι μόνο όλα έγιναν σωστά και με βάση τους …νόμους αλλά και η ομάδα της Νάξου «ευννοήθηκε» από την ΕΣΚ όταν έκανε τα … στραβά μάτια για το καλό του αθλήματος από τη στιγμή που όλα έχουν ως στόχο την προώθηση του μπάσκετ στις Κυκλάδες.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Απάντηση σε ανακοινωθέν του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

Κύριε Πρόεδρε,

Σχετικά με το πρόσφατο ανακοινωθέν σας που δημοσιεύτηκε στο sportcyclades και πιθανόν και σε άλλα ΜΜΕ έχουμε να απαντήσουμε τα ακόλουθα.

Scripta manent που έλεγαν οι σοφοί Λατίνοι και στο από 3/2/2016 με αρ. πρωτ. 33 έγγραφό μας σας έχουμε αναφέρει τα ακόλουθα:

«Όσον αφορά τη διαμαρτυρία σας για τη συζήτηση που είχε ο Πρόεδρος της ΕΣΚΚ με τον κ. Μελά Νικόλαο είχε δύο σκέλη και πάντα στο πνεύμα «αστεϊσμού» πρώτα τον πείραξε ότι άδικα ταξίδεψε μέχρι τη Σύρο από την Αθήνα λόγω της ευκολίας του ματς αφού ο ΑΟ ΑΡΗΣ συμμετέχει με εννέα εφήβους και παίδες. Το αποδεικνύει άλλωστε και το σκορ αλλά και ο χρόνος συμμετοχής τόσο του ιδίου όσο και του κ. Χάρου Νικόλαου. Δέχτηκε πάντως την απάντηση του αθλητή «θα συμμετέχω και στα εύκολα ματς γιατί έτσι είναι η ομάδα». Στη συνέχεια της συζήτησης αναφέρθηκα στις μεταγραφικές κινήσει της ΑΕ Σαντορίνης και τη συμφωνία με τον προπονητή Κωνσταντινίδη Χρήστο και τους αθλητές Βουρτζούμη Ευάγγελο και Βίλα Νικόλαο. Προσωπική εκτίμηση του Προέδρου (εκτός και αν απαγορεύεται και από ποιόν αλήθεια;) ήταν ότι η ΑΕ Σαντορίνης καθίστατο πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος .Ο Πρωταθλητής βέβαια πάντα χρίζεται εντός των γηπέδων. Στη συνέχεια του ανέφερε ότι η ομάδα διαθέτει ακόμα έναν παίχτη που δεν ταξίδεψε στη Σύρο. Η απάντηση του προέδρου ήταν η εξής: «Άρα θα δούμε ένα ωραίο και ενδιαφέρον Final 4». Στη συνέχεια; Ρώτησε τον Πρόεδρο πού θα γίνει το Final 4. Απάντηση: «Μάλλον στη Σαντορίνη» αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν η μοναδική υποψηφιότητα. Και αυτό βέβαια το αίτημα θα εξετασθεί από το νεοεκλεγέν ΔΣ της ΕΣΚΚ.»

Απορία, πού ακριβώς διημείφθη ότι επενδύσεις πρέπει να προστατεύονται;

Ψεύδεστε ακόμα και στο ότι ο Πρόεδρος της ΕΣΚΚ υποσχέθηκε σε φορείς και παράγοντες της Νάξου ότι θα γινόταν το Final Four Ανδρών στη Σύρο. Τόσο στις παραινέσεις και του κ. Μαργαρίτη Ιωάννη (αντιπεριφερειάρχη) και του κ. Τσολάκη Ιωάννη (Πρόεδρος ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ) τους οποίους εσείς προφανώς πλησιάσατε (και μιλάμε με ονόματα και αποδείξεις και όχι αοριστoλογίες) τους υποσχέθηκε όπως και έπραξε ότι θα συζητηθεί όπως και συζητήθηκε στο ΔΣ της ΕΣΚΚ στις 17/4/2016 όπου εκ των θεμάτων ήταν και η ανάθεση του Final Four Ανδρών. Αφού εξετάσθηκαν και οι τρεις περιπτώσεις και αξιολογήθηκαν με ψήφους 6-0 και χωρίς εισήγηση του Προέδρου, αποφασίσθηκε να ανατεθεί στη Σαντορίνη.

Η ενημέρωση που είχαμε για την αδυναμία του ΑΟ Πάρου να αγωνισθεί με εσάς μόλις μας έγινε γνωστό τηλεφωνικώς (Σάββατο 2/4/2016 και ώρα 11.00πμ ) και ενώ ήταν σε εξέλιξη το Final Four Κορασίδων στην Τήνο αμέσως ξεκίνησε η ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων στον αγώνα (ομάδα – διαιτητές – κριτές). Δια τούτο ο Πρόεδρος επικαλείται τη συνομιλία που είχε με τον κ. Λάμπρου Αντώνιο. Αντίθετα με εσάς που στείλατε μεν έγγραφο προς την ΕΣΚΚ την Παρασκευή 22/4/2016 ότι δεν θα συμμετέχετε στον αγώνα Ανδρικού πρωταθλήματος που ήταν ορισμένος για το Σάββατο 23/4/2016 με την ΑΕ Σαντορίνης στη Σαντορίνη, αλλά μετά τις 13.00 μμ όταν πολύ καλά γνωρίζετε ότι η λειτουργία της Ένωσης είναι μέχρι την συγκεκριμένη ώρα και ακολουθεί το Σάββατο.

Γιατί άραγε;

Όσον αφορά τη μείωση της ποινής του αθλητή της ΑΕ Σαντορίνης κ. Παπαδόπουλου Ευστράτιου, επίσης scripta manent και σας έχει σταλεί η από 23/2/2016 και με αρ. πρωτ. 54 επιστολή μας στην οποία σας γνωστοποιούμε ότι: «Ως γνωστό, στον αθλητή Παπαδόπουλο είχε επιβληθεί ποινή έξι αγωνιστικών. Ουδέποτε μειώθηκε η ποινή του κ. Παπαδόπουλου και ουδέποτε ζητήθηκε από κάποιον σχετική μείωση. Απλά σε εφαρμογή του άρθρου 78 παρ. 3 του Κανονισμού της ΕΟΚ (και των άρθρων 74 και 77) σαν αγωνιστικές ημέρες για την έκτιση της ποινής υπολογίσθηκαν και οι δύο αγωνιστικές ημέρες του Final 4 του κυπέλλου που δεν διεξήχθησαν από υπαιτιότητα (αποχώρηση) των δύο σωματείων της Νάξου (εσάς και του Πανναξιακού). Επομένως ο αθλητής εξέτισε την ποινή των έξι αγωνιστικών ως εξής: δύο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, δύο στο Final 4 του ανδρικού και δύο στο μη διεξαχθέν final 4 κυπέλλου. Η έκτιση της ποινής διαπιστώθηκε επίσημα με την 30/13-7-2015 απόφαση του ΔΣ. Ενημερώθηκαν το ενδιαφερόμενο σωματείο και οι διαιτητές και ουδεμία υποχρέωση είχαμε να ενημερώσουμε αυτοβούλως το κάθε σωματείο ξεχωριστά».

Ακόμη, πέρυσι υπήρχαν προγραμματισμένα στη Νάξο τρία Final Four και διεξήχθησαν το δύο (Κορασίδων – Εφήβων) και μελλοντικά φυσικά θα διεξαχθούν κι άλλα.

Όσον αφορά τη σύνδεση Τήνου – Μυκόνου με Νάξο εδώ φαίνεται έχετε πλήρη άγνοια σχετικά με το τι συμβαίνει στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των συγκεκριμένων νησιών. Πέστε μας σας παρακαλούμε από Οκτώβριου μέχρι και Μάρτιο συγκεκριμένα δρομολόγια που συνδέουν αυτά τα νησιά. Από τον Απρίλιο ξεκινάει όντως η σύνδεσή τους και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να διεξαχθούν δύο Final Four στην Τήνο με συμμετοχή ομάδων από τη Σαντορίνη και τη Νάξο.

Στην αγωνία σας να κατηγορήσετε την ΕΣΚΚ δεν σκεφτήκατε ότι και οι δύο ομάδες της Σύρου κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έδωσαν αγώνες στο ΔΑΚ Νάξου. Ούτε αυτό δεν γνωρίζετε;

Σαφώς και η ατμόσφαιρα που επικρατεί στα γήπεδα που πρόκειται να διεξαχθούν τα Final Four είναι καθοριστικός παράγοντας κατά τη λήψη απόφασης ως προς τον τόπο διεξαγωγής τους. Η εν λόγω ατμόσφαιρα που επικράτησε στα φετινά Final Four έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση στους ιθύνοντες της ΕΟΚ κάτι που μελλοντικά θα αποτελεί σημαντικό επιχείρημά μας.

Γιατί τέτοιος είναι ο γνώμονας των αποφάσεων μας . Γιατί για εμάς το Μπάσκετ είναι γιορτή.

Να σας θυμίσουμε ακόμα ότι και δικοί σας αγώνες μετατοπίσθηκαν χρονικά είτε γιατί τα αγωνιζόμενα τμήματα θα είχαν πολύωρη διαμονή στην Πάρο, είτε λόγω καιρικών συνθηκών (αν και τα δρομολόγια έγιναν). Ότι ισχύει για εσάς δεν ισχύει για τους άλλους; Αυτή είναι η ισονομία και ισοτιμία που ευαγγελίζεσθε;

Θα πρέπει να σας επισημάνουμε ότι ήταν ο ίδιος Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΣΚΚ που ενημέρωσαν τον αθλητή σας Χάρο Νικόλαο (εκτελούσε και χρέη προπονητή) κατά τη διεξαγωγή του αγώνα που διεξήχθη στη Σύρο με τον ΑΟ ΑΡΗ για το Ανδρικό πρωτάθλημα ότι με βάση την ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος οι αθλητές κάτω των 20 ετών έπρεπε να φέρουν τα Να 4 και 5 και ότι είναι υποχρεωτική η πεντάλεπτη συμμετοχή τους. Τότε άρχισε να φωνάζει επαναλαμβάνοντας «είστε απαράδεκτοι»..

Ποιοι αλήθεια; Η Γενική Συνέλευση της ΕΣΚΚ που πήρε την συγκεκριμένη απόφαση ή όσοι από το σωματείο σας δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν την ειδική Προκήρυξη την οποία αποδέχθηκαν με τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα; Σημειωτέον ότι η μη εφαρμογή των εν λόγω διατάξεων της προκήρυξης επισύρει μηδενισμό.

Είναι ο ίδιος Πρόεδρος και το ΔΣ τη ΕΣΚΚ που παρενέβησαν κατά το Final Four Κορασίδων στην Τήνο όταν η ομάδα σας προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο με αθεώρητα ιατρικώς τα δελτία των αθλητριών σας, προσκομίζοντας ιατρική βεβαίωση χωρίς ημερομηνία όπως ορίζει ο Κανονισμός. Μερίμνησαν για την εκ νέου θεώρηση από γιατρό της Τήνου προκειμένου οι αθλήτριές σας να έχουν τη χαρά της συμμετοχής στο Final Four καταλαμβάνοντας τελικά την τρίτη θέση.

Γιατί για εμάς το Μπάσκετ είναι γιορτή.

Είναι ο ίδιος Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΣΚΚ που έχουν φροντίσει να σας αποστέλλονται αιτήσεις μεταγραφών, δελτία και αυτοκόλλητα των αθλητών σας έξω από το ωράριο λειτουργίας της Ένωσης. Μάλιστα θα σας μετέφερε και ο ίδιος αυτοκόλλητο αθλητή σας στη Σαντορίνη προκειμένου να λάβει μέρος στο Final Four Ανδρών. Επειδή αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω της απεργίας της ΠΝΟ απέστειλαν βεβαίωση στο ΔΑΠΠΟΣ που έδινε τη δυνατότητα στον εν λόγω αθλητή να αγωνιστεί.

Γιατί για εμάς το Μπάσκετ είναι γιορτή.

Είναι ο ίδιος Πρόεδρος και ΔΣ τη ΕΣΚΚ που κάθε φορά που ο Γ.Γραμματέας της ομάδας σας κ. Κρητικός Φρέντυ χρειάστηκε τη συνδρομή της ΕΣΚΚ, όπως μπορεί να σας διαβεβαιώσει και ο ίδιος, πάντοτε την είχε. Απαντούσε δε σε όλα τα τηλεφωνήματα παραγόντων της ομάδας σας, αν και πολλές φορές εκ των προτέρων γνώριζε, ότι ο διάλογος θα εμπεριείχε ειρωνείες από τους παράγοντές σας.

Απέδειξαν έτσι έμπρακτα ότι παρά τις όποιες διαφορές ήταν Πρόεδρος και ΔΣ και για τις έντεκα ομάδες της ΕΣΚΚ χωρίς ρεβανσισμούς στις ενέργειές τους.

Τελικά μήπως μεροληπτήσαμε υπέρ σας;

Ήταν γνωστό από την αρχή της περιόδου ότι είχατε εκφράσει την επιθυμία αποχώρησης και άρα η ηρωική έξοδος δεν σας ταιριάζει.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανακοίνωση συμπαράστασης του Πανναξιακού ΑΟΝ αφού αυτό τουλάχιστον δείχνει την εξομάλυνση των σχέσεων σας για το καλό του Μπάσκετ.

Κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε επεισόδια από μέρους των φιλάθλων. Όσα περιστατικά αναφέρθησαν είτε στο φύλλο αγώνος είτε σε εκθέσεις παρατηρητών και αφορούσαν παράγοντες του αγώνα και επιβλήθηκαν ( ή θα επιβληθούν προσεχώς) οι προβλεπόμενες ποινές σύμφωνα με το Πειθαρχικό Δίκαιο της ΕΟΚ (αρκετά βαριές σε ορισμένες περιπτώσεις).

Κύριοι, αισθάνεστε δικαιωμένοι «που κυνηγήσατε» το ΔΣ της ΕΣΚΚ από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα; Κατά τηλεφωνική δήλωση του προέδρου σας . Και τελικώς οι ισχυρισμοί σας πόσο αληθείς είναι;

Γιατί εμείς απαντάμε εκτός των ανωτέρω, με τέσσερα πετυχημένα Final Four, με τρεις Σχολές και αξιολόγηση Κριτών όπου δίδαξαν η Πρόεδρος Κριτών Αττικής κα Μερίκα Τάνια και ο Αντιπρόεδρος κ. Αποστολόπουλος Τάσος. Για όσους γνωρίζουν δίδαξαν οι καλύτεροι εν Ελλάδι Κριτές. Με τη Σχολή Προπονητών στις Κυκλάδες (απομένει η Υπουργική Υπογραφή) μετά από σύμφωνη γνώμη της ΕΟΚ και του ΣΕΠΚ, και με προγραμματισμένα Τουρνουά Μίνι 25-26/6/2016, νέα Σχολή Κριτών και Αξιολόγηση στην Τήνο και πιθανόν Σχολή Διαιτητών στην Πάρο ( είμαστε σε συζητήσεις με την ΚΕΔ).

Σαφώς και με όσα αναφέρθησαν δεν προτίθεται κανείς από το ΔΣ να παραιτηθεί και ενωμένοι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αναβάθμισης του αθλήματος με δώδεκα πλέον ομάδες στη δύναμή μας.

Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με τη νέα διοίκηση του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ για το καλό του αθλήματος και θεωρώντας δεδομένη την καλή σχέση των δύο σωματείων της Νάξου, είμαστε πρόθυμοι να αναθέσουμε κάποια διοργάνωση της ΕΣΚΚ στο νησί. Αναμένουμε από το σωματείο σας να επιδείξει εφεξής τον ίδιο ζήλο (που επιδεικνύει σε άδικες διαμαρτυρίες και ανακοινώσεις κατά φαντασμάτων) και στην ενεργό συμμετοχή στα κοινά του Κυκλαδίτικου μπάσκετ ( συμμετοχή στις γενικές συνελεύσεις και πρόταση υποβολή υποψηφίων για τα όργανα της ΕΣΚΚ, συζητήσεις – διάλογοι με πνεύμα συνεργασίας και με γνώμονα το κοινό συμφέρον, το μπάσκετ. ) και στην προώθηση – αναβάθμιση του αθλήματος στον νομό μας.

Για το ΔΣ της ΕΣΚΚ


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σίφνος: Το “Αρτεμις” νικήθηκε από τη Σοροκάδα, το “Ανεμος” κατάφερε και έδεσε (video)

Τρίτη 23 Απριλίου και στο λιμάνι της Σϊφνου με 11 μποφόρ οι ναυτικοί μας τα είδαν.,. όλα. Το "Αρτεμις" δεν τα κατάφερε, το "Ανεμος" μπήκε στο λιμάνι με τη 3η προσπάθεια (video)

Deadpool & Wolverine ενώνουν τις δυνάμεις τους, προσφέρουν γέλιο και θέαμα (video)

Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν ενώνουν τις δυνάμεις τους στο τρέιλερ της ταινίας - Το φιλμ της Marvel θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου

Αττική: Κίνδυνος να χαθούν οι μέλισσες σε λιγότερο από 20 μέρες (!!!)

Η αντιπυρική περίοδος εξοντώνει τις μέλισσες: «Σε 20 ημέρες δεν θα υπάρχουν μελίσσια στην Αττική»

Αιγαίο: 5αστερες επενδύσεις φέρνουν στην επικαιρότητα τα μικρότερα νησιά

Πως οι μεγάλες επενδύσεις αλλάζουν Κύθνο, Σέριφο Μήλο και Κέα

Κυκλάδες – Αεροδρόμια: Σχεδόν 4.000 άτομα ήρθαν στη Νάξο, Πάρος και Μύκονος μάχονται για τη 2η θέση

Η Σαντορίνη έχει τις περισσότερες κινήσεις το πρώτο δίμηνο του 2024 με βάση την εικόνα των αεροδρομίων - Τι γίνεται στα Δωδεκάνησα

Ιος: Ενα ακόμη ξενοδοχείο είναι έτοιμο για κατασκευή

Προεγκρίθηκε επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Ίο

Πάρος: Συνελήφθησαν τρεις Αιγύπτιοι εργάτες για την χθεσινή φωτιά

Συνελήφθησαν τρεις Αιγύπτιοι για τη χθεσινή φωτιά στην Πάρο - Έκαναν εργασίες καθαρισμού χωρίς να έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα πυρασφάλειας

Νάξος: Δεν “έδεσε” το “Blue Star 2” και έφυγε για την Πάρο, αλλά ούτε εκεί έδεσε (video)

Με την ένταση των ανέμων στα 80 χιλιόμετρα την ώρα (σε ριπή ανέμου) από νότια κατεύθυνση, το "Blue Star 2" δεν έδεσε στο λιμάνι της Νάξου και μετά στη Πάρο

Υπουργείο Ναυτιλίας απαντά σε Κασσελάκη: “Αναβαθμίζεται συνεχώς η ακτοπλοϊκή κάλυψη των νησιών”

Η απάντηση που έδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος μίλησε για πρόβλημα στην σύνδεση των νησιών

Blue Star Ferries: Ανεκτέλεστο το σημερινό δρομολόγιο του “Blue Star Naxos”

Πως διαμορφώνονται τα σημερινά δρομολόγια της Blue Star Ferries λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Επίσκεψη από την πρωταθλήτρια Στίβου, Ολγα Βασδέκη

Οι Ολγα Βασδέκη, Βασίλης Σοφικίτης και Lennart Neubauer θα είναι τρείς από τους οκτώ λαμπαδηδρόμος της αυριανής δράσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

Νομική Αθηνών: Με οδηγό την Ναξιώτισσα Μαρία Μαργαρίτη κέρδισε Κέμπριτζ και Οξφόρδη!

Η Νομική Αθηνών νίκησε Κέμπριτζ και Οξφόρδη και πήρε το Α’ Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης - Ο ρόλος της Ναξιώτισσας Μαρίας Μαργαρίτη

CaptainBook: Σούπερ χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από επενδυτή

Η χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση των υπηρεσιών της και εκτός των αγορών όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η αγορά των ΗΠΑ από όπου προέρχεται το 30% των εσόδων της

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia- Play Offs: Με σούπερ Χαρούνι, άλωσε τη Βούλα και βλέπει τελικό ανόδου

Εντυπωσιακός ο ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia κέρδισε τον Πρωτέα Βούλας (74-64) και το Σάββατο ετοιμάζεται για το παιχνίδι - τελικό... Αγωνία για τους τραυματίες παίκτες....

SeaJets: Με το SuperRunner Jet θα φτάσει έως το Κουφονήσι

Δρομολογείται σε άκρως τουριστική γραμμή το Superunner Jet από το Πάσχα και για όλη την περίοδο - Σε ποια νησιά θα το δούμε φέτος