Γιώργος Λεονταρίτης: "Σήμερα είμαστε όλοι ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ"

O Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Λεονταρίτης μετά την ιστορική πρόκριση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κάνει έναν μίνι απολογισμό των διακρίσεων των Κυκλαδίτικων ομάδων στο βόλεϊ και εύχεται στην ομάδα της Νάξου καλή επιτυχία στον αποψινό τελικό.

  Πιο συγκεκριμένα, με σχόλιο του κάτω από την "αναγγελία" της νίκης-πρόκρισης  στον τελικό στο facebook  του Πανναξιακού ΑΟΝ  γράφει:

"Καλημέρα από την όμορφη Ρόδο.
Όταν πριν πολλά χρόνια, μαζί με κάποιους καλούς φίλους, ιδρύσαμε την Τοπική Επιτροπή ΒΌΛΛΕΫ Κυκλάδων , δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι οι Κυκλάδες μας θα γίνουν η "πρωτεύουσα " του Ελληνικού Βόλλεϋ.
Φοίνικας Σύρου

1)Κυπελλούχος League Cup
2)Δύο φορές φιναλίστ πρωταθλήματος. (ο ένας τελικός δεν έγινε ποτέ . Η "παρέα" του Βόλλεϋ έδωσε το πρωτάθλημα στον Ηρακλή παρά το γεγονός ότι οι οπαδοί του προκάλεσαν επεισόδια)
3)Φιναλίστ Κυπέλλου
4)Ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Α.Ο ΘΗΡΑΣ
Εντυπωσιακή παρουσία σε Ευρώπη ,Κύπελλο και πρωτάθλημα Ελλάδος 
και τέλος 

Ο Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 
Ο οποίος διαχρονικά είναι σταθερή "αξία" και έχει εντυπωσιακές πορείες σε Ευρώπη , Πρωταθλήματα και σήμερα θα διεκδικήσει το 
Κύπελλο Ελλάδος.
Είμαστε όλοι μαζί σας.
Ο "Θεός του Βόλλεϋ" κάτι χρωστάει στην ομάδα μας και πιστεύω πως σημερα θα είναι με την ομάδα μας.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους στήριξαν διαχρονικά αυτή την ομάδα και βεβαίως στη σημερινή διοίκηση ,στα κορίτσια και στο προπονητικό τιμ.
Σήμερα είμαστε όλοι
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ !!!
Συγχαρητήρια. !!!"