Η καρδιά της πόλης χτυπάει στο ΔΑΚ Νάξου

Ο Πανναξιακός ΑΟ ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Άλλωστε η φετινή σεζόν είναι μία πρόκληση από μόνη της καθότι ο πρωταθλητής Κυκλάδων θα ανέβει απευθείας στην Γ’ Εθνική… Τα μπαράζ έχουν φύγει από τη μέση. Όπως άλλωστε και ο Πανθηραϊκός χαχαχαχα

Οπότε; Το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό για όλους. Και αυτό είναι που καθιστά το πρωτάθλημα εντός των τειχών πιο ενδιαφέρον από ποτέ… Και οι παράγοντες της πιο ιστορικής ομάδας στις Κυκλάδες είναι αποφασισμένοι για την υπέρβαση. Οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις έγιναν. Ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον Γιώργο Προμπονά και από σήμερα έχουμε και στον αέρα τη κάρτα διαρκείας ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και …εκπλήξεις.

Η κάρτα διαρκείας έχει ως βασικό moto «η καρδιά της πόλης χτυπάει στο ΔΑΚ Νάξου» και με βάση το δελτίο Τύπου έχουμε τα εξής:

«Η καινούργια αθλητική χρόνια για την ομάδα της καρδιάς μας ξεκινάει.

Με όραμα με ελπίδα με κοινωνική προσφορά με τα δικά μας παιδιά.

Γίνε και εσύ μέλος της παρέας μας!

Έλα στο Δακ Νάξου να καρδιοχτυπήσουμε και φέτος με τις επιτυχίες του Πανναξιακού μας.

Κάρτα Διαρκείας 2016-17

Το σύνθημα που μας ενώνει  είναι ένα «ΠΑΝΝΑΞΑ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕΕΕ»

Και στον επίλογο, το μεγάλο «ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που και φέτος πιστεύουν έμπρακτα  στη προσπάθεια μας χωρίς αυτούς και την οικονομική στήριξη τους  ίσως να μην υπήρχε αυτό το μεγάλο σωματείο.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέραμε, ανανεώθηκε η συνεργασία για έναν ακόμη χρόνο με τον Γιώργο Προμπονά και στη συνέχεια στο μεταγραφικό παζάρι υπάρχει πολύ …Νάξος: επέστρεψαν οι Πολυκρέτης και Βιλαντώνης γέννημα θρέμμα του νησιού, ενώ και ο Κώστας Σκούπρας πλέον έχει λίγο από Νάξο. Νέο πρόσωπο είναι ο 24χρονος Σπύρος Ιωαννίδης που έρχεται από τη Λάρισα και θα καλύψει τη δεξιά πλευρά έχοντας εμπειρία από εθνικό πρωτάθλημα ελέω Απόλλωνα Λάρισας.

Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα SportCyclades.gr την εβδομάδα που μας έρχεται αναμένεται να αποκτηθούν δύο παίκτες με εμπειρία από την Football league και Γ΄Εθνική, ενώ γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει ακόμη μία προσθήκη για ν κλείσει το ρόστερ. Εκείνο που είναι ανοιχτό είναι το ζήτημα του τερματοφύλακα από τη στιγμή που υπάρχουν οι πληροφορίες για προσέγγιση στον Γιάννη Τσουκαλά που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον Πανναξιακό ενώ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή των Ανυφαντάκη και Ρόβα». Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων