Η ΛΕΜΟΝ αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα τριήμερο δράσης, μουσικής και εκπλήξεων

“Ο Πρόεδρος της ΛΕ.ΜΟ.Ν Συρίγος Δημήτρης, το Δ.Σ και τα μέλη της λέσχης μας σας καλωσορίζουν σε μια ακόμα εκδήλωση και σας δηλώνουμε πως βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για μια πολύ αξιόλογη κίνηση της λέσχης μας το μήνα Σεπτέμβριο. Από 14-16 του μήνα διοργανώνουμε ενα τριήμερο για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και πολύ περισσότερο για να προσκαλέσουμε στο νησί μας καταξιωμένους αθλητές σε Ελλάδα και Ευρώπη στο χώρο της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας. Την εκδήλωση αυτή θα παρακολουθήσουν οι κάτοικοι της Νάξου και φυσικά όσοι άλλοι ενδιαφέρονται Πανελλαδικά, αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από ανθρώπους που θα μας επισκεφτούν. Το όνομα της εκδήλωσης αυτής είναι After Summer Motohappening 2018 και η δομή του η παρακάτω.

Παρασκευή 14-9: Προσέλευση προσκεκλημένων και συμμετεχόντων της εκδήλωσης. Το απόγευμα στο cafe-bar-restaurant ippokambos στον Άγιο Γεώργιο θα παρουσιάσουμε τους προσκεκλημένους μας και θα μιλήσουμε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας και θα μας παρουσιάσουν τις αγωνιστικές τους μοτοσυκλέτες. Τα ονόματα των προσκεκλημένων μας είναι: Σάκης Σκούρτας, με πρωταθλήματα του παρελθόντος σε Ελλάδα και Ευρώπη, Γιάννης Τζωρτζόπουλος, αθλητής με πρωταθλήματα στην Ελλαδα και αξιόλογες συμμετοχές στην Ευρώπη, Προέδρος του Σ.Ο.Α.Μ. και Υπεύθυνος διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, Λευτέρης Πίππος, αθλητής και πρωταθλητής στη μεγάλη κατηγορία ταχύτητας οπως και στο αγώνισμα του trial, Ανδρέας Λεφέβρ, αθλητής και πρωταθλητής με μεγάλη γνώση στις διεξαγωγές αγώνων, υπεύθυνος καταλληλότητας της πίστας πρίν απο κάθε αγώνα, Βασίλης Κορωνάκης, νέος αθλητής με λαμπρό μέλλον στην Ελλάδα και κατακτήσεις υψηλών θέσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, Θωμάς Σκούρτας, νέος αθλητής με υψηλές επιδόσεις και πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρουσίαση των αθλητών και στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί, θα μας παρουσιάσουν και τις αγωνιστικές τους μοτοσυκλέτες. Στο πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει ένα πάρτι για να κλείσουμε την ημέρα διασκεδάζοντας. 

Σάββατο 15-9: Tο πρωί θα ξεκινήσει μια βόλτα στα μέρη του νησιού μας για να επιδείξουμε στους συμμετέχοντες τις ομορφιές του τόπου μέσα από διαδρομές και φυσικά κάνοντας στάσεις σε διάφορους Αρχαιολογικούς Χώρους με τη συμμετοχή ξεναγού για την καλύτερη ενημέρωση των καλεσμένων μας Το απόγευμα στην πλατεία Πρωτοπαπαδάκη θα παρουσιάσει ο πρωταθλητής Ελλάδας Λευτέρης Πίππος μια επίδειξη Trial σε μια πίστα που θα ετοιμάσει ο ίδιος και η οποία παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και θέαμα. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την παράδοση τιμητικών πλακετών στους προσκεκλημένους μας, όπως και με τη λαχειοφόρο αγορά μας, της οποίας ένα μεγάλο μέρος των εσόδων θα δοθεί στις πυρόπληκτες οικογένειες της Ραφήνας. Θα ακολουθήσει ζωντανό πρόγραμμα με ροκ συγκρότημα, όπως και catering για τους συμμετέχοντες.

Κυριακή 16-9: Tο πρωί θα ξεκινήσει μια ακόμα βόλτα στο νησί μας η οποία θα καταλήξει σε παραθαλάσσιο μέρος για ένα μπάνιο και διασκέδαση. Στη συνέχεια θα αρχίσει ο κόσμος να ετοιμάζεται για να επιστρέψει στον προορισμό του με τις καλύτερες εντυπώσεις. Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, που για ακόμα μια φορά στάθηκαν στο πλάι μας και μας έδωσαν την ώθηση να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στάθηκαν δίπλα μας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση και ιδιαιτέρως ο Πρόεδρος Παντελίας Ευάγγελος που στήριξε την εκδήλωση αυτή παρακολουθώντας τις καθημερινές εξελίξεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News