Η ΠΝΟ "έδεσε" τις αθλητικές διοργανώσεις

Αχ αυτή η Νησιωτικότητα… Πόσο αλήθεια θα την πληρώσουμε… Η απεργία της ΠΝΟ για το σαββατοκύριακο οδήγησε στην ακύρωση όλων των αθλητικών διοργανώσεων που ήταν προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο σε τοπικό επίπεδο. Και μιλάμε για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ… Μάλιστα, είχαμε και τη σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΣ Κυκλάδων που ανέφερε ότι «λόγω της νέας 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ, συνέπεια της οποίας είναι να μην πραγματοποιηθούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά καθώς και τα ενδοκυκλαδικά (πλοίο ΑΡΤΕΜΙΣ), αναβάλλονται ΟΛΟΙ οι προγραμματισμένοι αγώνες του Παρασκευοσαββατοκύριακου 29,30 & 31-1-2016».

Βόλεϊ

Όμως, το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο γιατί επηρεάζει και τις αναμετρήσεις σε εθνικό επίπεδο. Αναβλήθηκε το League Cup Ανδρών βόλεϊ το οποίο ήταν προγραμματισμένο να λάβει χώρα το προσεχές Σαββατοκύριακο (30-31 Ιανουαρίου) στη Σύρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να προγραμματιστεί εκ νέου για το επόμενο Σαββατοκύριακο αλλά οι αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες. Επίσης αναβλήθηκε και ο αγώνας βόλεϊ του Πανναξιακού με τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ γυναικών λόγω αδυναμίας του Παναθηναϊκού να έρθει στη Νάξο ενώ είναι στον αέρα και το αγώνας ΑΟ Θήρας- Αίαντας Εύοσμου. Οσο για το μπάσκετ; Ο αγώνας του Πανναξιακού στα Εξάρχεια που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 10 Φεβρουαρίου... ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθεί το Ιπποκράτης – Ηλυσιακός ….

Στίβος

Και βέβαια μεγάλος χαμένος είναι και ο στίβος της Νάξου ενόψει της ημερίδας κλειστού στίβου στο ΣΕΦ αυτό το Σαββατοκύριακο. Για πρώτη φορά ο Ναξιακός είχε έτοιμη ομάδα για να δώσει το παρών αποτελούμενη από 10 παιδιά που όμως λόγω …ΠΝΟ δεν θα δώσουν το παρών. Το ίδιο ισχύει και για τον Πανναξιακό . Η αρχική σκέψη ήταν να δώσει το παρών με 24 αθλητές (!!!) η μεγαλύτερη αποστολή ποτέ σε κλειστό στίβο όμως οι δέκα εξ αυτών (ανάμεσά τους και ο προπονητής κος Μανδηλαράς) μένουν Νάξο. Κάτι που σημαίνει ότι το παρών θα δώσουν μόνο τα αδέλφια Δημητράκη (Ανδρέας και Γιώργος), η Θεοδώρου, ο Σαλαβούρας και οι Βασιλείου, Ακτύπης, Μανιός, Φίλιος και οι «μικρές» Μπαϊράμη, Καβαλιέρου και Κουτσούπου, Λιβάνιου καθότι όλοι αυτοί προπονούνται στην Αθήνα.. Και βέβαια όλοι – ΠΝΟ επιτρέποντος – θα εμφανιστούν την επόμενη εβδομάδα στην ημερίδα στον Αγιο Κοσμά μία εβδομάδα πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News