Ιταλία - Ντιμπάλα: Αθλητής της Γιουβέντους 4η φορά θετικός στον κορωνοϊό

Παράξενο.. Προβληματισμό για τα ρεκόρ του με τον κορωνοϊό προκαλεί στους γιατρούς ο επιθετικός της Γιουβέντους Πάουλο Ντιμπάλα. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός για τέταρτη φορά μέσα σε έξι εβδομάδες, μετά την πρώτη διάγνωση στις 21 Μαρτίου. Ο ίδιος και η φίλη του Οριάνα Σαμπατίνι -επίσης θετική στον ιό- βρίσκονται σε απομόνωση στο Τορίνο. Θεωρείται πιθανό ότι μπορεί να χρειαστεί πιο εντατική θεραπεία από τους γιατρούς.

Ο ίδιος είπε για την ασθένειά του: "Ευτυχώς είμαστε πολύ καλύτερα αυτές τις μέρες, δεν έχουμε συμπτώματα. Είχα ισχυρότερα συμπτώματα τις προηγούμενες φορές. Κουραζόμουν πολύ γρήγορα όταν ήθελα να προπονηθώ, είχα λίγη ανάσα μετά από πέντε λεπτά. Εκεί παρατηρήσαμε ότι κάτι δεν ήταν σωστό και μέσα από τα τεστ στη Γιουβέντους μας είπαν ότι είμαστε θετικοί. Στη συνέχεια είχαμε περισσότερα συμπτώματα, όπως βήχα, κουρασμένο σώμα και όταν κοιμόμαστε κρυώναμε, αλλά μείναμε ψύχραιμοι".

Σημειώνεται ότι εκτός από τον Ντιμπάλα, δύο ακόμη παίκτες της Γιουβέντους, οι Ρουγκάνι και Ματουιντί είχαν προσβληθεί από τον ιό.

Ντιμπαλά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής τηλεοπτικής εκπομπής "El Chiringuito", ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δεν θα συμμετέχει σε προπόνηση της Γιουβέντους, έστω και σε γκρουπ, αν δεν υπάρξει αρνητικό τεστ. Θυμίζουμε πως πρόσφατα, ο τερματοφύλακας της Αταλάντα, Μάρκο Σπορτιέλο βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό ένα μήνα μετά την αρχική διάγνωση και ενώ -θεωρητικά- είχε αναρρώσει πλήρως.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα thetoc.gr