Καλή χρονιά και ο οιωνός για το 2016

Οι περισσότερες ομάδες πραγματοποιούν το μυστήριο του Αγιασμού με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, όμως στον Πανναξιακό ΑΟΝ το μυστήριο πραγματοποιήθηκε με την αυγή του νέου Ετους, ώστε να συνδυάσει και τα δύο γεγονότα και την αγωνιστική σεζόν που μπαίνει στο δεύτερο γύρο και την αλλαγή του έτους με την ευχή το 2016 να είναι ακόμη καλύτερο σε σχέση με τη προηγούμενη χρονιά. Και το  κλειστό γυμναστήριο «Δημ. Περιστεράκης», το ΔΑΚ Νάξου τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ έδωσαν το παρών στον αγιασμό  που πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρεσβύτερο Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου Χώρας Νάξου, π. Κωνσταντίνο Κύλη.

Εκ μέρους της διοίκησης το παρών έδωσαν ο πρόεδρος κος Σταμάτης Καπίρης, ο κος Νίκος Βαφίας και ο κος Αντώνης Ποσάντζης ενώ εκτός των αθλητριών της ομάδας βόλεϊ (και πάλι απούσες οι Ναξιώτισσες αθλήτριες με εξαίρεση την Ελένη Φάρκωνα) ήταν στο παρκέ του ΔΑΚ και οι κ. Ζόραν Κόβαζιτς (προπονητής), Δημήτρης Βιτζηλαίος (team manager), Δέσποινα Ηλιοπούλου (φυσικοθεραπεύτρια), Αποστόλης Ψώμαλης (φροντιστής) και Μπάμπης Ιωσηφίδης (νέο μέλος στο τιμ της ομάδας).

Αμέσως μετά την τελετή πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας της ομάδας βόλεϊ διά χειρός του προέδρου κου Καπίρη, με το «τυχερο φλουρί» της βασιλόπιτας να το μοιράζονται τα κομμάτια του Χριστού και της Παναγίας και να τελειώνει άδοξα και σχετικά γρήγορα η αγωνία για τον κάτοχό του…

Ο πρόεδρος κος Καπίρης ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους «καλή χρονιά με υγεία» και σχολιάζοντας τον …τυχερό της Βασιλόπιττας σημείωσε ότι «…είναι καλός οιωνός για την ομάδα το ότι βρέθηκε ανάμεσα στα κομμάτια του Χριστού και της Παναγίας, θα μας προστατεύουν από τραυματισμούς και κακοτυχίες». Οσο για το δώρο που συνοδεύει σ’ αυτές τις περιπτώσεις το νικητή; Επειδή όπως είναι αυτονόητο οι συγκεκριμένοι νικητές αδυνατούν να το …εισπράξουν., ο πρόεδρος υποσχέθηκε  »ένα τραπέζι σε οικογενειακό κλίμα για όλη την ομάδα, το οποίο και θα προγραμματιστεί για της επόμενες μέρες».

Mε πληροφορίες από το paon.gr