ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ: Κι όμως είναι αλήθεια...

Δεν είναι αστείο... Κυκλοφόρησαν άμεσα από τον Πανναξιακό ΑΟΝ οι κάρτες φιλάθλων του συλλόγου.

Μετά την χθεσινή κινητοποίηση και την απόφαση η ομάδα βόλεϊ να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, και εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης για την διεξαγωγή εκλογών για νέο ΔΣ στο σωματείο, όλοι οι άνθρωποι που εμπλέκονται με τον σύλλογο έχουν εξαπολύσει κυνηγητό με τον χρόνο ώστε να προλάβουν προθεσμίες, και κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για την εξεύρεση οικονομικών πόρων. 

Με το moto "Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ" κυκλοφόρησαν άμεσα οι κάρτες φιλάθλων που αποσκοπούν στην οικονομική στήριξη του συλλόγου ώστε να ενισχυθούν τα αγωνιστικά τμήματα βόλεϊ και μπάσκετ. 

Περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τις παροχές που θα αποκτά κάποιος αγοράζοντας την κάρτα, οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο κάτοχός του θα έχει δωρεάν είσοδο σε όλους τους αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ του Πανναξιακού, καθώς και έκπτωση από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Στα σχέδια των ανθρώπων που φιλοδοξούν να αναλάβουν τις τύχες του σωματείου μετά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, είναι η δημιουργία μπουτίκ, που θα συμβάλει σημαντικά στα έσοδα του συλλόγου.
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News