Κοντά στις ανακοινώσεις ο Πανναξιακός

Δυνατά και με σκοπό να πρωταγωνιστήσει, έχει μπει στα πράγματα της Γ Εθνικής ο Πανναξιακός που συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τη προετοιμασία του.

Η ομάδα της Νάξου μπορεί  έχει καθυστερήσει όσο αφορά τη συγκρότηση του ρόστερ που όπως όλα δείχνουν θα είναι από τα πιο δυνατά στον 2ο όμιλο του Νότου, καθώς εκτός της απόκτηση του Αλέξανδρου Μαγιντόνμπε, στον Πανναξιακό φαίνεται να έχει κλείσει και ο Κώστας Ακτύπης.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα στέλνουν στη Νάξο τον πολύ ποιοτικό γκαρντ Παύλο Καρβούνη, όπως και τον 22χρονο γκαρντ Γιώργο Παπαδημητρίου, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Διαγόρα Ρόδου και σύμφωνα με πληροφορίες θα ντυθεί στα «Μπλε».

Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω οι: Ακτύπης, Καρβούνης, Παπαδημητρίου (εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες),  Μαγιντόμπε, σε συνδυασμό με την παρουσία του Πολίτη και τις λύσεις των «Μικρών» «Μαγγιώρου – Καραγιάννη, δημιουργούν μία πολύ καλή περιφέρεια που θα είναι ικανή να κάνει μεγάλες «ζημιές».

Όπως φαίνεται τον χορό των μεταγραφών θα κλείσουν δύο ψηλοί, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ο παίκτης – έκπληξη που θα φέρει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News