Κυκλάδες: "Απόβαση" ΠΑΟΚ και συμφωνία με ΑΟ Πάρου, Θύελλα Καμαρίου

Η τουρνέ του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου - του επικεφαλής των Τμημάτων Υποδοχής του ΠΑΟΚ) σε Σαντορίνη, Νάξο και Πάρο την εβδομάδα που πέρασε, έφερε δύο νέες Ακαδημίες στο δίκτυο των συνεργαζόμενων με τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ.

Η Θύελλα Καμαρίου και ο ΑΟ Πάρου είναι οι δυο νέες προσθήκες στο δίκτυο Ακαδημιών του ΠΑΟΚ που αριθμεί περίπου 80 μέλη. Τις συμφωνίες συνεργασίας επισημοποίησε ο επικεφαλής των Τμημάτων Υποδομής, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος που μαζί με το στέλεχος του τμήματος μάρκετινγκ, Παντελή Θωμαρέη, έκαναν τουρνέ στις Κυκλάδες επισκεπτόμενοι Σαντορίνη και Πάρο, όπως επίσης και τη Νάξο, όπου συναντήθηκαν με παράγοντες του Πανναξιακού και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψει και νέα συνεργασία.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα, στη Σαντορίνη σε μία θερμή εκδήλωση, οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και της Θύελλας παρουσίασαν το πλάνο συνεργασίας, ενώ ακολούθησε το ταξίδι στη Νάξο και οι επαφές με τους ανθρώπους του Πανναξιακού. Με την ομάδα της Νάξου υπάρχει όλη η καλή διάθεση για συνεργασία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αλλά υπάρχει ένα μικρό αγκάθι που αναμένεται σύντομα να ξεπεραστεί... Αυτό που εντυπωσίασε τους παράγοντες του Πανναξιακού, ήταν η γνώση που είχαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για τα ζητήματα των Κυκλάδων και τα "Θέλω" ενόψει της επικείμενης συνεργασίας. Τι εντυπωσίασε τους παράγοντες του ΠΑΟΚ; Οι ... υποδομές και δη αθλητικές στη Νάξο. Στα όρια του ανύπαρκτου για τα δεδομένα του νησιού και των αθλητικών ομάδων που υπάρχουν με τόσα παιδιά. 

Τέλος, μεγάλη εκδήλωση έγινε στην Πάρο, στην διάρκεια της οποίας γονείς, προπονητές και αθλητές είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις απορίες τους στους απεσταλμένους του ΠΑΟΚ και στους παράγοντες του ΑΟ Πάρου.

Τονίστηκε ότι οι προπονητές του συλλόγου θα επισκεφτούν τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα υπάρχουν και άλλες δράσεις όπως σεμινάρια διατροφολόγων και παιδοψυχολόγων.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι τμήματα του ΑΟ Πάρου και της Θύελλας Καμαρίου θα πάρουν μέρος στο τουρνουά του δικτύου ακαδημιών του ΠΑΟΚ που θα γίνει 20-24 Δεκεμβρίου. 

Με πληροφορίες από το metrosport.gr / sportcyclades.gr