Κυκλάδες - ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ: Ο Δημήτρης Πάππας επέστρεψε στην προεδρία

Δημήτρης Πάππας

Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Δημήτρης Πάππας επιστρέφει στη θέση του Προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων...  Ο άνθρωπος που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάδειξη του κλασικού αθλητισμού στις Κυκλάδες αναλαμβάνει και πάλι το τιμόνι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και παίρνει τη σκυτάλη από την Καλλιόπη Δεσποτίδη που βρίσκονται στη θέση αυτή από το 2017... Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν - όπως διαβάζουμε στο sportcyclades.gr - πριν από λίγο και ο κος Πάππας έλαβε την πλειοψηφία των ψήφων από τους εκπροσώπους των σωματείων που κλήθηκαν να ψηφίσουν. Βάσει δε του νέο αθλητικού νόμου είναι αυτός που αναλαμβάνει την προεδρία της ένωσης και αναμένεται αύριο να έχουμε τη σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου που αναμένεται να έχει ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Πρώτη φορά εκλέγονται στο Δ.Σ. οι Άκης Ξαγοράρης και Δημήτρης Ζαγουρής ενώ αναλυτικά στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται οι:  Δημήτρης Πάππας, Καλλιόπη Δακτύλιδη, Πλάτωνας Τομπάς, Άκης Ξαγοράρης, Δημήτρης Ζαγουρής και αναπληρωματικό μέλος ο Άρης Διαπούλης

Να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο διοικητικό Συμβούλιο (εκλογές του 2017) αποτελούνταν από τους: Καλλιόπη Δακτυλίδη (πρόεδρος), Τσαρτσάλης Δημήτρης, Γενικός Γραμματέας Κοτρωνάκη Αλεξάνδρα, Ταμίας,  Πάππας Δημήτρης, Αντιπρόεδρος (σ.σ. είχε μεταφερθεί στον ΣΕΓΑΣ και δεν μπορούσε να είναι πρόεδρος σε Τοπική Ενωση), Ξενάκης Ιωάννης, Αναπληρωτής Γραμματέας Τομπάς Πλάτων, Αναπληρωτής Ταμίας και Μικέλης Μανώλης, Μέλος.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Πάππας εκλέχτηκε πρόεδρος για 1η φορά το 2013, τότε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων είχε τέσσερα μέλη και από τότε πολλά έχουν αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια και οι Κυκλάδες χάρη στη δουλειά των φίλων του κλασσικού αθλητισμού, το ταλέντο των αθλητών και τη βοήθεια από δήμους και χορηγούς έχει φτάσει να κάνει πρωταθλητισμό..

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News